Poslovni pokloni

Poslovni pokloni u današnje vreme nisu samo stvar lepog gesta i ljubaznosti. Mali poslovni pokloni povećavaju poslovnu povezanost izmedju vas i poslovnog partnera. Naši originalni poslovni pokloni kao ideja za Vaš idealan poslovni poklon.

Poslovni pokloni

Poslovni pokloni u našoj kulturi imaju posebnu tradiciju. Svoje mesto imaju u stvaranju i učvršćivanju dobrih poslovnih odnosa. Poklanjanjem poslovnih poklona pokazujete zahvalnost na uspešnoj ili budućoj poslovnoj saradnji. Poslovni pokloni se tretiraju kao jedan dobar vid kvalitetnog marketinga.
Ne postoji jedinstvena formula za pravilno poslovno poklanjanje, ali kako biste izgradili dugoročne poslovne odnose, važno je da svaki poslovni poklon bude stilizovan, vredan i izabran sa ukusom.. Svaki poklon koji poklanjate trebao bi biti što pamtljiviji i bitan između vas i vašeg partnera, ali trebate biti i oprezni da ne premašite granicu i ponudite previše luksuznan poslovni poklon. Zato je važno da odaberete poklone koji će biti istinski korisni i da se trudite da poklon ne bude uvredljiv.
Poslovne poklone možemo podeliti u dve grupe:

Poslovni pokloni za poslovne saradnike i prijatelje

To su poslovni pokloni kojima poslovnim prijateljima čestitate odredjene godišnjice ili se zahvaljujete na dobroj poslovnoj saradnji. Ovim poklonima učvršćujete Vaš odnos sa poslovnim partnerom. Smatraju se važnim delom poslovnog marketinga. Ako želite da vaš brend bude prepoznatljiv po uvođenju trendova, pokažite to onima koji su odlučili da posluju sa vama. Pošaljite im poruku da su inovacije strateško opredeljenje kompanije, ali i da vam je drago što sarađujete sa njima. Baš kao što brinete o potrebama potrošača, važno je i da negujete dobre odnose sa saradnicima. Naši originalni poslovni pokloni  Vam u tome mogu pomoći.

Poslovni pokloni za zaposlene

Svi zaposleni, direktno ili indirektno doprinose razvoju kompanije. Zbog toga, kompanije, velike ili male, posebnu pažnju posvećuju zaposlenima, jer su njen važan deo. Uz podršku koju im pružaju tokom rada, veoma je važno da ih za njihov trud i nagrade. Ovaj znak pažnje će ih sigurno podstaći da se još više potrude. Poslovni pokloni za zaposlene su pravi način da vašim zaposlenima pokažete zahvalnost za naporan rad. Darivanje takođe pomaže u izgradnji črvstog i pouzdanog odnosa između vas i zaposlenih. Ono će sigurno uticati i na lojalnost zaposlenih prema kompaniji. Ne čudi što postoje studije čiji rezultati pokazuju da kompanije koje pažnju posvećuju zaposlenima na ovaj način, spadaju među najuspešnije. Predlažemo Vam da pogledate naš izbor i probate da pronadjete Vaše ideje za poklon za zaposlene.

Izbor poslovnog poklona

Izabrati pravi poslovni poklon je težak posao. Poklon treba prilagoditi prilici i profilu poslovnog saradnika. Potrebno je biti originalan, jedinstven i pristojan. Bilo da želite da upotpunite važan događaj ili da se zahvalite na dobroj poslovnoj saradnji poslovnom partner ili da nagradite zaposlene, naši jedinstveni poslovni pokloni pružaju široki spektar mogućnosti. Ako tražite poklon za godišnjicu firme ili poklon za poslovne partnere u našoj ponudi možete pronaći mali poslovni poklon ali i luksuzni poslovni poklon.
Za poslovne saradnike iz inostranstva u prilici smo da Vam ponudimo široki spektar originalnih poslovnih poklona sa etno motivima iz Srbije. U našim etno poslovnim poklonima, pronaći čete originalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije. Poslovni pokloni iz Srbije su magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.
U ovoj kategoriji možete naći sve vrste poslovnih poklona. Poklone za godišnjice firme, rodjendane, zaposlene.  Mali poslovni poklon, ekskluzivan poslovni poklon, poslovni poklon za ženu ili poslovni poklon za muškarca, su mali deo našeg asortimana poslovnih poklona. Sve naše poslovne poklone možete naručiti online. Poverenje koje nam ukazuju kompanije koje uspešno posluju na teritoriji Srbije i regiona, višegodišnjom saradnjom, su dokaz da je Portobello tim u potpunosti posvećen klijentima i njihovim zahtevima za poslovne poklone.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god poslovni poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa porukom kako biste Vaš poslovni poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za poslovne poklone preporučujemo obavezno ličnu dostavu poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će vaš poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju.
Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našem gift shopu, pronaći vaš  idealan poslovni poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poslovni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poslovni poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.