Poslovni pokloni

Poslovni pokloni u današnje vreme nisu samo stvar lepog gesta i ljubaznosti. Mali poslovni pokloni povećavaju poslovnu povezanost izmedju Vas i poslovnog partnera. Poklon za poslovnog partnera, postao je neophodan i treba ga tretirati kao investiciju. U našoj ponudi možete pronaći ideje za Vaš originalan poslovni poklon.

Poslovni pokloni

U kategoriji poslovni pokloni grupisani su, pokloni za godišnjice firme, pokloni za poslovne prijatelje, pokloni za zaposlene, muški poslovni pokloni i poslovni pokloni za žene. Poklon setovi, poslovne poklon korpe, kutije sa vinom, suveniri iz Srbije, kožni rokovnici sa luksuznim olovkama i niz drugih proizvoda su naš asortiman poslovnih poklona.
Poslovni pokloni u našoj kulturi imaju posebnu tradiciju. Svoje mesto imaju u stvaranju i učvršćivanju dobrih poslovnih odnosa. Poklanjanjem poslovnih poklona pokazujete zahvalnost na uspešnoj ili budućoj poslovnoj saradnji. Poslovni pokloni se tretiraju kao jedan dobar vid kvalitetnog marketinga.

Ne postoji jedinstvena formula za pravilno poslovno poklanjanje, ali kako biste izgradili dugoročne poslovne odnose, važno je da svaki poslovni poklon bude stilizovan, vredan i izabran sa ukusom. Svaki poklon poslovnom partneru, koji poklanjate trebao bi biti što pamtljiviji i bitan između Vas i Vašeg partnera. Takodje trebate biti i oprezni da ne premašite granicu i ponudite previše luksuznan poslovni poklon. Zato je važno da odaberete poklone koji će biti istinski korisni i da se trudite da poklon ne bude uvredljiv.

Pokloni za poslovne partnere i saradnike

To su originalni poslovni pokloni kojima poslovnim prijateljima čestitate odredjene godišnjice ili se zahvaljujete na dobroj poslovnoj saradnji. Ovim poklonima učvršćujete Vaš odnos sa poslovnim partnerom. Smatraju se važnim delom poslovnog marketinga. Ako želite da Vaš brend bude prepoznatljiv po uvođenju trendova, pokažite to onima koji su odlučili da posluju sa Vama. Pošaljite im poruku da su inovacije strateško opredeljenje kompanije, ali i da Vam je drago što sarađujete sa njima. Baš kao što brinete o potrebama potrošača, važno je i da negujete dobre odnose sa saradnicima. U tome Vam može pomoći naša bogata ponuda poslovnih poklona.

Pokloni za zaposlene

Svi zaposleni, direktno ili indirektno doprinose razvoju kompanije. Zbog toga, kompanije, velike ili male, posebnu pažnju posvećuju zaposlenima, jer su njen važan deo. Uz podršku koju im pružaju tokom rada, veoma je važno da ih za njihov trud i nagrade. Ovaj znak pažnje će ih sigurno podstaći da se još više potrude. Poslovni poklon za zaposlene je pravi način da Vašim zaposlenima pokažete zahvalnost za naporan rad. Darivanje takođe pomaže u izgradnji črvstog i pouzdanog odnosa između Vas i zaposlenih. Ono će sigurno uticati i na lojalnost zaposlenih prema kompaniji. I ne čudi što postoje studije čiji rezultati pokazuju da kompanije koje pažnju posvećuju zaposlenima na ovaj način, spadaju među najuspešnije.

Izbor poslovnog poklona

Izabrati pravi poslovni poklon je težak posao. Poklon treba prilagoditi prilici i profilu poslovnog saradnika. Potrebno je biti originalan, jedinstven i pristojan. Bilo da želite da upotpunite važan događaj ili da se zahvalite na dobroj poslovnoj saradnji poslovnom partneru ili da nagradite zaposlene, naši proizvodi pružaju široki spektar mogućnosti.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj poklon setova koji su kreirani kao pokloni za firme. Ako dobro pregledate naš asortiman poslovnih poklona, sigurni smo da možete pronaći ideje za poklon za godišnjicu firme ili Vaše zaposlene. Naši poslovni poklon paketi su prigodni pokloni za zaposlene ili poklon za kolegu.

Poklone za poslovne saradnike, treba razdvojiti na muške i ženske poklone.
Kao poklon za poslovnog muškarca dobar izbor su poslovni poklon setovi sa pićem i slatkišima ili neka poslovna poklon korpa sa vinom. Kao luksuzni poslovni pokloni za muškarce, naš predlog je kožni rokovnik i olovka sa grbom Srbije.

Dobar poslovni poklon za žene su poklon setovi, poklon korpe sa vinom i vinskim setovima ili poklon kutije sa vinom. Ako Vam je potreban neki luksuzni poklon za poslovnu ženu, naša preporuka je luksuzna poklon korpa sa likerom ili ekskluzivan poklon sa šampanjcem.

Za poslovne saradnike iz inostranstva

u prilici smo da Vam ponudimo široki spektar jedinstvenih poslovnih poklona sa etno motivima iz Srbije. U našim poslovnim poklonima sa etno motivima pronaći čete originalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije. Poslovni pokloni iz Srbije su magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.

Luksuzni poslovni pokloni

Poklon korpe sa luksuznim pićima su naši ekskluzivni poslovni pokloni. Ove poklon korpe su VIP poslovni pokloni, namenjeni isključivo Vašim najvažnijim poslovnim saradnicima. Za važne klijente i poslovne saradnike, prava ideja za poklon, su naši luksuzni poslovni pokloni, poslovni set sa kožnom galanterijom i vinom, ekskluzivno bure za rakiju sa grbom Srbije ili  kožni rokovnik sa luksuznom olovkom.

Sve naše poslovne poklone možete naručiti online. Poverenje koje nam ukazuju kompanije koje uspešno posluju na teritoriji Srbije i regiona, višegodišnjom saradnjom, su dokaz da je Portobello tim u potpunosti posvećen klijentima i njihovim zahtevima za poslovne poklone.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god poslovni poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa porukom kako biste Vaš poslovni poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za poslovne poklone preporučujemo obavezno ličnu dostavu poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će Vaš poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poslovni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Business gifts

today are not only a matter of nice gestures and kindness. Small business gifts increase the business connection between you and your business partner. A gift for a business partner has become necessary and should be treated as an investment. In our offer you can find ideas for your original business gift.
In this category are grouped gifts for company anniversaries, gifts for business friends, gifts for employees, men’s business gifts and business gifts for women. Gift sets, business gift baskets, wine boxes, souvenirs from Serbia, leather notebooks with luxury pens and a number of other products are our range of business gifts.

Business gifts have a special tradition in our culture. They have their place in creating and strengthening good business relations. By giving business gifts, you show your gratitude for successful or future business cooperation. Business gifts are treated as a good form of quality marketing.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category business gifts online or come to our gift shop to choose your ideal gift for a man yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services