Poklon korpe

Ako želite da vaš poklon bude jedinstven, poklon korpe su pravo rešenje. Bez obzira da li Vam treba poklon za rodjendan, godišnjicu ili neku drugu priliku, postoji orginalna poklon korpa za svaku priliku.

Poklon korpe

Poklon korpe su danas vrlo popularne i predstavljaju odličnu alternativu klasičnim poklonima. U odnosu na klasične poklone, poklon korpe imaju odredjene prednosti. Poklon korpe nude široku paletu opcija, pa lako možete naći poklon za svakoga. U poklon korpe možete spakovati široki asortiman poklona, ukrasne predmete, knjige, hranu, piće, slatkiše, piće, tako da možete napraviti pravi poklon za sve osobe. Zbog svoje jedinstvenosti, pristupačne cijene i prilagodljivosti, poklon korpa je savršena alternativa klasičnim poklonima i idealan način da iskažete svoju ljubav i zahvalnost.
Mi smo prvi u Srbiji koji su počeli da se bave aranžiranjem i pravljenjem poklon korpi. Sve naše poklon korpe su jedinstvene i plod su našeg kreativnog tima koji se bavi dizajniranjem poklona u pletenim ukrasnim korpama. U ovoj grupi možete pronaći male svakodnevne male poklone u korpicama ali i jedinstvene ekskluzivne poklon korpe, namenjene samo najvažnijim ljudima u vašem životu. Lepota, kvalitet i pouzdanost naš su moto u pravljenju poklona. Sve naše poklon korpe su naš orginalan proizvod.

Poklon korpe

mogu biti vrlo pristupačne ili veoma luksuzan poklon. Mogu da budu tematske, sa edukativnim sadržajem ili potpuno lične sa stvarima koje osobi oduzimaju dah. Poklon korpe se mogu odabrati prema interesovanjima i potrebama osobe kojoj je upućena.
Bez obzira da li tražite luksuzan poklon za rodjendan, mali poklon za godišnjicu ili orginalan romatntičan poklon, postoji idealna poklon korpa za svaku od tih prilika.
Znači poklon korpe su zapaženi, personalizovani, posebni pokloni za obične i posebne prilike. Predstavljaju savršen način da se pokaže ljubav i pažnja.

Poklon korpe za muškarce, prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon korpe za muškarce

Pokloni za muškarce su veliki izazov, ali to ne znači da moraju biti teži nego što jesu. Poklon korpe su idealni izbor za vašeg muškarca.  Ako tražite savršen poklon za muža poklon korpa sa dobrim viskijem, tompusima i slatkišima je pravi izbor. Dobra rakija, pljoska za piće i nekoliko kvalitetnih slatkiša spakovani u lepu pletenu korpu, predstavljaju pravi poklon za tatu. Kvalitetan viski, kaiš , novčanik i bombonjera su idealan poklon za brata. Luksuzni konjak u prelepom okruženju slatkiša je orginalan poklon za doktora.
Najbolje je da pregledate naš izbor poklon korpi i probate da nadjete vaš idealan poklon. Ako ne uspete da pronadjete adekvatnu poklon korpu u našoj online prodavnici poklona, predlažemo vam da nas kontaktirate ili dodjete u našu prodavnicu poklona. Naše ljubazno i obučeno osoblje će vam pomoći da kreirate vašu orginalnu poklon korpu.

Poklon korpe za žene prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon korpe za žene

Žene i devojke uvek raduju poklonima, a najbolji pokloni za žene su poklon korpe. Kupovina poklona ženi nije laka, ali sa poklon korpama je mnogo jednostavnije. U poklon korpe se  može staviti više stvari odjednom i to je opcija sa kojom ne možete pogrešiti. Mala poklon korpa sa šampanjcem i slatkišima, je pravi poklon za drugaricu. Vino i slatkiši u prelepoj ukrasnoj korpi, su prelep poklon za damu. Plišani meda, šampanjac i slatkiši u obliku srca, predstavljaju orginalan poklon za zaljubljene. Poklon korpa sa čajem ili nes kafom je idealan poklon za prijateljicu. Liker Baileys u prelepom okruženju slatkiša uvek savršen poklon za mamu. Poklon korpa sa ekskluzivnim vinom, nakitom i slatkišima predstavlja luksuzni poklon za ženu. Broj kombinacija kod poklon korpi je neograničen.
Zato vam predlažemo da dobro pručite našu online prodavnicu i sigurni smo da ćete pronaći vašu  savršenu  poklon korpu za ženu.  Ako ne uspete da pronadjete adekvatnu poklon korpu u našoj online prodavnici poklona, predlažemo vam da nas kontaktirate ili dodjete u našu prodavnicu poklona. Naše ljubazno i obučeno osoblje će vam pomoći da kreirate vašu orginalnu poklon korpu.

Personalizujte Vašu poklon korpu

Obavezno u vašu poklon korpu dodajte čestitku koja nosi ime osobe kojoj je poklanjate i poruku u kojoj ćete nastojati da iskažete koliko vam je specialna i važna. Isporuka poklon korpe je još jedna stvar koja će učiniti da poklon bude još posebniji.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.