Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Bottega Gold

18,400.00 рсд

Poklon korpa Bottega Gold je luksuzni poklon za ženu. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u prelepom zlatno belom aranžmanu, smestila se luksuzna flaša penušavog vina, Bottega Gold sa dve šampanjske čaše. Orginalan poklon za žene koje znaju da uživaju u pouzdanim i proverenim stvarima. Osobama koje se osećaju sigurnim samo ako znaju potpuno sve o penušavom vinu koje konzumiraju. Jedinstven luksuzni poklon za rodjendan ili godišnjicu.

Sastav poklona:

Penušavo vino Bottega Gol 0,75 l
Bombonjera Frutti di Mare 225 gr
(Ili bombonjera Fontana 194 gr)
Belgijska bombonjera Guylian Les Exclusive 305 gr
(Ili bombonjera Ferrero Rocher 300 gr)
Belgijska bombonjera Delaf Gold 200 gr
Belgijska bombonjera Guylian Opus
Belgijska bombonjera Guylian Gold 125 gr
Belgijska bombonjera Guylian Gold 250 gr
(Ili bombonjera Hamlet Classic Line 250 gr)
Italijanske praline Witors Noar 250gr
Čokoladne bombone Merci Crocant
Čokoladne kugle Ferrero Rochar 100 gr
Čaše za šampanjac 2 komada*
*(Čaše ne šaljemo kurirskom službom, zbog bezbednosti u transportu. Zamena dodatni slatkiši.)
Pletena korpa
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Poklon korpa Bottega Gold

Poklon korpa Bottega Gold je luksuzni poklon za ženu. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u prelepom zlatno belom aranžmanu, smestila se luksuzna flaša penušavog vina, Bottega Gold sa dve šampanjske čaše. Poklon korpa sadrži penušavo vino Bottega Gold. Orginalan poklon za žene koje znaju da uživaju u pouzdanim i proverenim stvarima. Osobama koje se osećaju sigurnim samo ako znaju potpuno sve o penušavom vinu koje konzumiraju. Jedinstven luksuzni poklon za rodjendan ili godišnjicu.

Bottega Gold

je penušavo vino dobijeno  vinifikacijom grožđa Glera. Elegancija, svežina i živahnost njenih mehurića potiču iz lepote i tradicije njene teritorije, gde su nepogrešive panorame oblikovane poznatim vinogradima. Bottega Gold ima luksuzne arome jabuke, agruma i belog cveta.  Bottega Gold stvara divan aperitiv i u koktelima, ali izuzetno dobro ide sa predjelima, morskom hranom, jelima od sirove ribe, belim mesom na žaru ili svežim jelima od povrća

Poklon za devojku

Ako želite da i dalje imate devojku morate je povremeno obradovati ponekim ženskim poklonom. Malo pažnje, poneka romantična večera i poneki poklon za devojku, je idealan recept za dobru vezu.

Poklon za drugaricu

Drugarstvo je prava stvar, ali treba i raditi na njemu. Osim druženja i vidjanja potrebno je pokloniti poneki mali ženski poklon kao mali znak pažne. Pokloni za drugaricu su sastavni deo ove kategorije.

Poklon za sestru

Sestra je posebna osoba u vašem životu, ona je uvek tu za vas. Poklonite joj orginalni poklon za sestru i pokažite joj koliko vam znači.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 45 × 45 × 45 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Bottega Gold”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…