POKLON KORPE SA PLIŠANIM IGRAČKAMA

Poklon korpe sa plišanim igračkama

Poklon korpe sa plišanim igračkama su orginalni pokloni za devojku. Idealan poklon za rodjendan devojci. Jedinstveni pokloni za zaljubljene. Kategorija poklona koji u sebi sadrže plišanu igračku. Ovo su pokloni pre svega namenjeni zaljubljenima.
Plišane mede, odabrani slatkiši, penušava vina sastavni su deo ovih poklona za zaljubljene. Poklanjanjem  poklona iz ove kategoriju, šaljete jasnu poruku, o vašim osećanjima. Prelepi aranžmani i sastavi poklona, neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Sa ovakvim orginalnim poklonima, nema promašaja.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa plišanim igračkama, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.