POKLON KORPE SA ČAJEM

Poklon korpe sa čajem

Poklon korpe sa čajem su pokloni za ljubitelje čaja. Orginalni pokloni sa čajem i pokloni sa šoljama za čaj. Jedinstveni pokloni za čajanke u dvoje. U ovoj kategoriji poklona, lajt motiv je čaj. Prelepi aranžmani sa raznim čajevima, šoljama za čaj, keksićima za čaj i drugim raznim proizvodima, namenjeni su kao idealan poklon za zavisnike od čaja. Kad želite sa nekim da popijete čaj u dvoje, ovo su pravi pokloni za vas.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa čajem, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.