Posted on Leave a comment

Kako izabrati poklon za Dan zaljubljenih

Pokloni za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, Sveti Valentin 14 februar

Kao što svi znamo 14. Februara slavi se jedan od najlepših praznika Dan zaljubljenih, poznat i kao Dan Svetog Valentina. Dan zaljubljenih je dan svih ljudi čije srce pripada nekome. To je emotivan praznik, koji treba da bude obeležen na romantičan način. To je dan kada se slavi ljubav.

Da bi ovaj praznik bio obeležen na pravi način, potrebno je cveće romantična večera i naravno pravi ljubavni poklon.

Continue reading Kako izabrati poklon za Dan zaljubljenih
Posted on Leave a comment

Novogodišnji poklon

Poklon za Novu godinu

Stižu nam novogodišnji i božićni praznici

Novogodišnji poklon je nešto sa čime se srećemo jedanput godišnje. Praznična euforija se svuda oseća: na ulicama već zveckaju praporci i zvončići, svetlucaju lampice, šire se mirisi slatkih, ukusnih đakonija, prodavnice nude novogodišnje poklone… 

Došlo je vreme kada kupovinom novogodišnjih poklona, pokazujete da Vam je stalo do vaših bliskih i dragih osoba. Svi volimo da dobijamo poklone, jer to znači da je nekome stalo do nas. Takodje je lep osećaj i davati poklone.

Continue reading Novogodišnji poklon
Posted on Leave a comment

Poslovni pokloni

Korporativni pokloni

ZBOG ČEGA SU POSLOVNI POKLONI VAŽNI U MODERNOM SVETU?

Da li su poslovni pokloni trošak ili predstavljaju važan segment u poslovanju jedne kompanije? Uspešno poslovanje se u današnje vreme u velikoj meri zasniva na partnerskom odnosu, koji je važno graditi vremenom. Kompanije posvećuju pažnju, ne samo klijentima, već i svojim zaposlenima, kojima žele da iskažu zahvalnost za trud koji zaposleni ulažu u svoj posao. Praznici kao što su Nova godina, Međunarodni dan žena ili drugi važni datumi i godišnjice su idealna prilika za to, pa kompanije u sve većoj meri tokom ovih perioda pripremaju korporativne poklone.

Continue reading Poslovni pokloni
Posted on Leave a comment

Poklon za slavu

Poklon za slavu

Bliži se sezona slava kada, osim bogate trpeze za svoje goste, pripremamo i poklon za slavu dragih prijatelja ili bliskih rođaka. Slavljenje sveca nasleđujemo od svojih predaka. Samim tim, ova tradicija je danas okosnica porekla i identiteta. Svake godine, uz ikonu, slavski kolač, sveću, žito i vino, gotovo svaka porodica na našim prostorima slavi hrišćanskog sveca kao svog zaštitnika kuće.

Continue reading Poklon za slavu
Posted on Leave a comment

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Šta pokloniti voljenima koji su daleko

Tekuća godina mnoge od nas je naučila kako da budemo fleksibilniji i snalažljiviji. Po prvi put smo bili uskraćeni za željena putovanja. Zbog toga smo godišnje odmore provodili drugačije. A oni koji su imali u planu da posete porodicu van granica zemlje, u poslednjem trenutku su menjali svoje planove. Pitate se kako to nadomestiti i šta im pokloniti, kako biste im pokazali svoju ljubav? Mi vam dajemo nekoliko ideja.

Continue reading Šta pokloniti voljenima koji su daleko