Uputstvo za naručivanje

 

Proizvode sa našeg sajta možete poručiti  na dva načina:

1. Naručivanje putem sajta

2. Telefonsko naručivanje

 

 

NARUČIVANJE PUTEM SAJTA:

Ako na sajtu pronadjete i izaberete proizvode koji Vam se svidjaju,stavljate ih u korpu i birate broj komada.Kada ste se odlućili, birate ikonu korpa i ona Vam pokazuje šta ste izabrali.Tu imate mogućnost da smanjite ili povećate broj izabranih proizvoda ili da izbacite odredjeni proizvod iz korpe.Kada ste se odlučili, pritiskate dugme poruči.Biće Vam traženi odredjeni podaci:

  • Vaše korisničko ime i lozinka
  • Adresa za isporuku
  • Adresa za plaćanje
  • Način isporuke
  • Način plaćanja

 

Korisničko ime i lozinka:

Prilikom prve kupovine neophodno je da kreirate svoj nalog i lozinku koja sadrži Vašu email adresu.Klikom na link registracija unećete tražene podatke i kreirati Vaš nalog.Svaki sledeći put dovoljno je kliknete na prijava i unesete Vaše korisničko ime i lozinku.

 

Adresa za isporuku:

U obavezi ste da dostavite tačnu i kompletnu adresu za isporuku koja sadrži:

  • Ime i prezime primaoca
  • Ime firme (ako je firma u pitanju)
  • Naziv ulice i broj zgrade sprat ,broj stana
  • Mesto i poštanski broj
  • Telefon primaoca

 

Adresa plaćanja:

Potrebna je radi isporuke računa za kupljenu robu.

 

Način isporuke:

Postoji više načina isporuke.

Putem kurirske službe,putem lične isporuke (samo za Beograd) ili ličnim preuzimanjem u prodavnici.

 

Isporuka kurirskim službama:

Isporuka (po prijemu uplate i pripreme pošiljke) vrši se danas za sutra i tarifira po važećim  cenama saradničkih kurirskih službi.

 

Lična isporuka:

Odnosi se samo na poklon korpe,važi samo za Beograd i podrazumeva posebnu vrstu usluge.U mogućnosti smo da organizujemo isporuku poklon korpi za centralne delove grada po principu dan za dan.Možemo da organizujemo dostavu isti dan za veći deo porudžbina, u centralnim gradskim delovima. Za unikatno i posebno pravljene Korpe i Poklone molimo da nas pozovete pre nego što naručite. Zacentralne opštine Beograda, moguća je isporuka isti dan ako je proizvod spreman za isporuku i ako je uplata evidentirana. Posebni uslovi isporuke važe za centralne delove Beograda, odnose se na isporuku u određeno vreme i moraju da se zakažu telefonski unapred prilikom poručivanja. Isporuka se obavlja u određeno vreme i posebno se naplaćuje.

 

 

TELEFONSKO NARUČIVANJE:

Ukoliko iz nekog razloga ne želite da naručite proizvode putem našeg sajta,na raspolaganju Vam je mogućnost naručivanja telefonom.Radno vreme službe za naručivanje je svakog dana od 10:00 do19:00.Naručivanje telefonom ne podrazumeva plaćanje platnim karticama.