POKLONI ZA NJEGA

Pokloni do 5000
Pokloni do 5000 su mali svakodnevni pokloni. Poklon za rodjendan za priljatelja ili orginalan poklon za drugaricu. Pokloni male cene ali velikog značenja. U ovoj kategoriji možete pronaći male poklon korpe, poklon gajbice i poklon setove koji su pogodni za svakodnevne poklone. Mali znaci pažnje za odabrane prijatelje.
U današnje vreme kada svi negde žure i nemaju vremena, potrebno je pokazati ljudima iz nama bliskog okruženja da nam je stalo do njih i da su nam u mislima. Pravi način za to je pokloniti ili poslati mali poklon s’vremena na vreme. Mali poklon koji je uručen u pravo vreme, može imati veliki značaj. Time pokazujete da vama dragi ljudi imaju svoje mesto u vašem srcu i kada nemate vremena za njih.
Mali pokloni pažnje velikog značenja
Ovi pokloni imaju relativno malu cenu ali veliku vrednost, zbog poruka koje šaljete poklanjajući ih.
Ako tražite poklon za rodjendan koji nije jubilaran, mesečnicu veze, neku malu godišnjicu ili vam nije potreban razlog za poklon, na pravom ste mestu. Ovde možete pronaći poklone sa plišanim igračkama, slatkišima, pićem, u prelepim aranžmanima. Sigurno možete naći odgovarajući poklon za svaku priliku.
Poklon za drugaricu, poklon za druga, poklon za devojku, poklon za godišnjicu, poklon mužu i niz drugih poklona nalaze se u ovoj kategoriji. Vaše je samo da polako pregledate ponudjeno i sigurno ćete pronaći idealan poklon.
Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
Načini isporuke poklona
Za dostavu poklona iz ove kategorije, naša preporuka je slanje kurirskim službama ali možda pravi efekat postignete ličnom dostavom poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.