POKLONI ZA NJEGA

Pokloni za njega

Pokloni za njega su originalni pokloni za dečka i muškarce. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon za dečka, poklon za brata, pokloni za njega, poklon za kolegu i poklon za druga. Probaćemo da Vam damo ideje za poklon dečku.i ostalim dragim osobama muškog pola.
Pokloni za momka mogu biti klasični i jednostavni ili kreativni i originalni. Flaša njegovog omiljenog pića, novčanik, knjiga, upaljač, karte za bioskop, privezak su jednostavni klasični muški pokloni. Kada to sve spakujete u ukrasnu korpu od pruća, dobijete  originalan kreativan poklon za mladića.

Poklon za dečka

Pronaći poklon za momka je zadatak u kome trebate da uživate. Žene generalno uživaju u kupovini poklona. Znaju tačno koji poklon idealan za njenog dečka. Uvek imaju spreman odgovor na pitanje, šta kupiti dečku za poklon. Devojke su pametne i na vreme obraćaju pažnju, šta voli njihov momak, tako da uvek imaju spremne ideje za poklon dečku. Muškarci su naizgled nezainteresovani za primanje poklona, ali u stvari mnogo vole kada dobiju pravi poklon iznenadjenja. Da bi Vam veza bila kvalitetna potrebno je da povremeno kupite neki mali poklon i obradujete Vašeg dragog. Rodjendani i  godišnjice su posebni, i tu mora da se kupi luksuzan poklon za dečka.

Probaćemo da Vam pomognemo u izboru Vašeg poklona. U sledećem tekstu iznećemo koji su naši predlozi za poklon dečku.

Mali pokloni pažnje dečku

To su pokloni koji se kupuju bez posebnog razloga. To su svakodnevni pokloni za dečka, koji pokazuju Vašu ljubav i pažnju. Neophodni su da bi Vaša veza dobila na kvalitetu. Naši predlozi za ove male poklone su: pljoska za piće, kravata, kutija za satove, flaša dobrog pica, mali poklon set, ili pribor za korišćenje cigara.

Standardni pokloni za dečka

su pokloni koji pokrivaju većinu dogadja koji zahtevaju poklon. Tu su potrebni pokloni koji nisu previse mali ali nisu ni luksuzni skupi pokloni. Naša preporuka za tu kategoriju poklona su: poklon setovi za dečka, poklon korpe za dečka, i gajbice sa slatkišima u obliku srca. Prelepog izgleda i bogatog sadržaja, ovi pokloni za njega ostaviće dobar utisak, kod većine muškaraca.

Poklon dečku za važne datume

je posebna priča. Kod bitnih datuma kao što su, godišnjica ili rodjendan, poklon mora da bude adekvatan. To su luksuzni pokloni za dečka. Uz  uzbudljivu večeru u  kućnom ambijentu potreban je i neki luksuzan poklon za momka, koji će ostaviti jak i nezaboravan utisak. Fenomenalni pokloni u korpi, sa luksuznim pićem, kožnom galanterijom i slatkišima, predstavljaju savršen poklon za dečka. Ekskluzivna poklon gajbica, sa vrhunskim konjakom, slatkišima i priborom za korišćenje cigara, je pravi odgovor na pitanje, šta kupiti dečku za godišnjicu.

Svaki muškarac ima svoj poseban stil i ukus, tako da univerzalan idealan poklon za njega ne postoji, već zavisi isključivo od osobe kojoj se poklanja. Neki muškarac voli opipljiv poklon, neki kreativan poklon, a neki momak je za poklon uspomenu, koji će ga uvek podsećati na Vas.
Ako dobro poznajete svog dečka, i znate njegove potrebe i interesovanja, sigurni smo da ćete lako izabrati Vaš pravi poklon za dečka iz našeg bogatog asortimana poklona. U slučaju da niste našli ništa što Vam odgovara kontaktirajte nas i napravićemo posebnu unikatnu poklon korpu za dečka, prilagodjenu Vašim željama.

Poklon za druga

Drugarstvo je prava stvar, ali treba i raditi na njemu. Osim druženja i povremenog vidjanja, potrebno je ponekad, kao mali znak pažnje, pokloniti poneki mali muški poklonŠta kupiti drugu za poklon, je pitanje koje nas standardno muči. Pokloni za druga su sastavni deo ove kategorije. Zanimljiv poklon za druga je neki poklon set sa pljoskom i čašicama za piće. Originalan poklon za druga je korpa sa rakijom setom za piće i tompusima. Idealan poklon za druga je poklon korpa sa viskijem, kaišem i slatkišima.

Poklon za brata

Brat je posebna osoba u vašem životu. On Vam je najvažniji oslonac u životu i osoba sa kojom možete sve da podelite. Da bi pokazali svoju ljubav i pažnju, morate ga povremeno obradovati ponekim poklonom. Poklonite mu neki poklon set sa viskijem i tompusima i pokažite mu koliko Vam znači. Originalan poklon za brata  je poklon korpa sa vinom, novčanikom i slatkišima.. Ako Vaš brat voli satove, kutija za čuvanje satova je pravi odgovor šta kupiti bratu na poklon.

Poklon za kolegu

Kolege su bitne osobe u našim životima. Čine nam naše radno okruženje, stabilnim i kvalitetnim. Sa njima provodimo veliki deo našeg vremena, pomažu nam na poslu i pokrivaju kod šefa kada nešto pogrešimo. Kao važne osobe iz našeg poslovnog života, zaslužile su da ih povremeno obradujemo nekim malim muškim poklonom. Idealan poklon za kolegu je set za piće, flaša dobrog pića ili neki mali set sa vinom i cigarom.

Sigurni smo, da će Vam naši originalni pokloni iz kategorije pokloni za njega, pomoći da pronadjete Vašu ideju za poklon dečku. Ako, u našoj ponudi, niste pronašli Vaš idealan poklon, kontaktirajte nas, da zajedno napravimo Vaš savršen poklon za njega.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš idealan poklon za dečka, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak na Vašeg dečka. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve naše poklone iz kategorije pokloni za njega, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš poklon za njega. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Gifts for him

Gifts for him are original gifts for boyfriends and men. In this category you can find gifts for boyfriend, gifts for brother, gifts for him, gifts for colleagues and gifts for friends. We will try to give you gift ideas for your boyfriend and other dear male persons.

Gifts for boyfriend can be classic and simple or creative and original. A bottle of his favorite drink, a wallet, a book, a lighter, movie tickets, a pendant are simple classic men’s gifts. When you pack it all in a decorative wicker basket, you get an original creative gift for a young man.

A gift for a boyfriend

Finding a gift for a guy is a task you should enjoy. Women generally enjoy buying gifts. They know exactly what gift is ideal for her boyfriend. They always have a ready answer to the question, what to buy a boyfriend as a present. Girls are smart and pay attention in time to what their guy likes, so they always have ready ideas for a gift for a boyfriend. Men are seemingly uninterested in receiving gifts, but in fact they love it when they receive a real surprise gift. In order for your relationship to be of high quality, you need to occasionally buy a small gift and make your loved one happy. Birthdays and anniversaries are special, and that’s when you have to buy a luxury gift for your boyfriend.

We will try to help you choose your gift. In the following text, we will present our suggestions for a gift for a boyfriend.

Small gifts of attention to the boyfriend

These are gifts that are bought for no particular reason. These are everyday gifts for boyfriends that show your love and attention. They are necessary for your connection to gain quality. Our suggestions for these small gifts are: a drinking flask, a tie, a watch box, a bottle of good drink, a small gift set, or a cigar kit.

Standard boyfriend gifts

are gifts that cover most events that require a gift. There is a need for gifts that are not too small but are not luxury expensive gifts either. Our recommendation for this category of gifts are: gift sets for boyfriend, gift baskets for boyfriend, and boxes with sweets in the shape of hearts. Beautiful in appearance and rich in content, these gifts for him will leave a good impression on most men.

A gift for a boyfriend for important dates

is a separate story. For important dates such as anniversaries or birthdays, the gift must be adequate. They are luxury gifts for boyfriend. Along with an exciting dinner in a home environment, you also need some luxurious gift for the guy, which will leave a strong and unforgettable impression. Fabulous gifts in a basket, with luxury drinks, leather goods and sweets, are the perfect gift for a boyfriend. An exclusive gift box, with premium cognac, sweets and accessories for using cigars, is the right answer to the question, what to buy your boyfriend for his anniversary.

Every man has his own special style and taste, so there is no universal ideal gift for him, but it depends solely on the person to whom it is presented. Some men like a tangible gift, some a creative gift, and some guys like a keepsake gift that will always remind him of you.

If you know your boyfriend well, and you know his needs and interests, we are sure that you will easily choose the right gift for your boyfriend from our rich assortment of gifts. In case you have not found anything that suits you, contact us and we will make a special unique gift basket for your boyfriend, adapted to your wishes.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category gifts him or come to our gift shop to choose your ideal gift for a man yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services