Galerija

Kupite poklon korpu u Beogradu

Za klasu ispred svih !

Ako čujete da je neko dobio korpu sasvim sigurno nećete pomisliti na poklon korpe kakve možete dobiti kod nas! Naše poklon korpe se poklanjaju uz osmeh na licu, a isto tako im se obraduju oni koji ih dobijaju.

Portobello Gift Shop postoji od 2002.godine i bavi se prodajom, aranžiranjem i ukrasnim pakovanjem poklon korpi, poklon setova, ekskluzivnih pića, bombonjera, kožne galanterije, dekupaž kutija itd… Kod nas možete naći sve što vam je potrebno da obradujete nekog ko Vam je bitan, bilo poslovno ili privatno. Naše poklon korpe i poklon setovi se mogu poklanjati u razlicitim prilikama – za slave,venčanja, rođendane, godišnjice, veridbu, Mladence, 08.mart, Novu Godinu, Božić, Uskrs…Radimo i nedeljom!

Dođite i rešite sve svoje probleme oko poklona, sigurno ćete pronaći nešto interesantno. Na naše poklon korpe ne morate čekati. Dođite, odaberite šta želite i poklon korpu ćemo Vam aranžirati ODMAH. Ukoliko žurite, kod nas možete ODMAH kupiti već aranžiranu poklon korpu ili poklon set, jer u svakom trenutku imamo veliki broj već spremnih poklon setova i poklon korpi različitih cena. Od onih pristupačnijih do ekskluzivnih.

Ako niste u mogućnosti da Vašu poklon korpu sami uručite , tu smo mi za Vas.

U prilici smo da Vam ponudimo eksluzivnu isporuku za grad Beograd. Koristeći  prilikom naručivanja opciju lična isporuka, možete izabrati dan i vreme (od 09.00 do 22.00) za isporuku Vaše poklon korpe.

Za informacije o uslužnom ukrasnom pakovanju pozovite tel 011 2145 571 ili dođite kod nas da Vam spakujemo željeni poklon.

Plaćanje možete izvršiti gotovinom, platnim karticama ili preko žiro računa. Sve cene su informativnog karaktera i podložne promenama. Da biste bili sigurni koje su cene aktuelne nazovite nas na 011 214 5571

Poklon korpe Portobello je prodavnica poklona i poklon korpi. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira da li su u pitanju prilike kao što su – rođendani, godišnjice, slave, rođenja, venčanja, krštenja, Nova Godina, Dan zaljubljenih, Dan žena ili neki drugi vama važan datum, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije, a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično, a ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Šta kupiti za poklon

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za poklon mužu, poklon ženi, poklon devojci, poklon dečku, poklon zahvalnosti, poklon iznenađenja, poseban poklon. Za vas imamo uvek spremne poklone za njega – muške poklone, poklone za devojku – ženske poklone, poklone za slavu, poklone za rođendan, korpe na poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Poklon korpe online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.