Galerija

Prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon korpe Portobello je prodavnica poklona i poklon korpi. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Za klasu ispred svih !

Prodavnica poklona Poklon korpe Portobello je savršeno mesto za pronalaženje vašeg idealnog poklona. Bez obzira da li tražite poklon za posebnu priliku ili poklon bez razloga, naš izbor poklona će vam se sigurno svideti. Nudimo širok izbor poklona , od ekskluzivnih poklona do malih svakidnevnih poklona. Naš izbor poklona uključuje sve od tradicionalnog do modernog.

Portobello Gift Shop

postoji od 2002. godine i bavi se prodajom, aranžiranjem i ukrasnim pakovanjem poklona, poklon korpi, poklon setova, ekskluzivnih pića, bombonjera, kožne galanterije, itd… Kod nas možete naći sve što vam je potrebno da obradujete nekog ko Vam je bitan, bilo poslovno ili privatno. Naši pokloni, poklon korpe i poklon setovi se mogu poklanjati u razlicitim prilikama – za slave,venčanja, rođendane, godišnjice, veridbu, Mladence, 08.mart…

Prodavnica poklona Portobello se nalazi na Novom Beogradu u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10 d/ vp 48.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira da li su u pitanju prilike kao što su – rođendani, godišnjice, slave, rođenja, venčanja, krštenja, Nova Godina, Dan zaljubljenih, Dan žena ili neki drugi vama važan datum, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije, a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično, a ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Veliki asortiman poklona

U našoj prodavnici poklona uvek možete naći veliki izbor gotovih poklon korpi, poklon setova , poklon gajbica i drugih malih i velikih poklona. U svakom trenutku, možete doći i izabrati vaš poklon izmedju stotinak spremnih poklon korpi i poklon setova. Dođite i rešite sve svoje probleme oko poklona, sigurno ćete pronaći nešto interesantno. Na naše poklon korpe ne morate čekati. Dođite, odaberite šta želite i poklon korpu ćemo Vam aranžirati ODMAH. Ukoliko žurite, kod nas možete ODMAH kupiti već aranžiranu poklon korpu ili poklon set, jer u svakom trenutku imamo veliki broj već spremnih poklon setova i poklon korpi različitih cena. Od onih pristupačnijih do ekskluzivnih.

Ako čujete da je neko dobio korpu sasvim sigurno nećete pomisliti na poklon korpe kakve možete dobiti kod nas! Naše poklon korpe se poklanjaju uz osmeh na licu, a isto tako im se obraduju oni koji ih dobijaju.

Uvek spremni pokloni

Mali svakodnevni pokloni, setovi za piće, vinski setovi, muška i ženska galanterija su poseban deo našeg asortimana. Uvek kada vam je hitno potreban poklon, tu možete pronaći pravi orginalan poklon za svaku priliku.

Ako vam je potreban poklon za ljubitelje tompusa, u našoj prodavnici poklona možete pronaći veliki izbor, hjumidora, sekača za tompuse, pepeljara za tompuse, futrola za cigare i drugog pribora za uživanje u tompusima.

Ekskluzivna pića, luksuzni šampanjci, posebne rakije i veliki asortiman vina je deo gde uvek možete izabrati poseban poklon za svaku priliku.

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Potreban vam je ekskluzivan poklon. Ekskluzivne i luksuzne poklon korpe su sastavni deo našeg asortimana.

Ako niste u mogućnosti da Vašu poklon sami uručite , tu smo mi za Vas.

U prilici smo da Vam ponudimo eksluzivnu isporuku za grad Beograd. Koristeći  prilikom naručivanja opciju lična isporuka, možete izabrati dan i vreme (od 09.00 do 20.00) za isporuku Vašeg poklona.

Plaćanje možete izvršiti gotovinom, platnim karticama ili preko žiro računa. Sve cene su informativnog karaktera i podložne promenama. Da biste bili sigurni koje su cene aktuelne nazovite nas na 011 214 5571

Ovde možete pogledati asortiman naše prodavnice poklona:

Prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon korpe Portobello online prodaja

Dobrodošli u ekskluzivnu internet prodavnicu poklona i poklon korpi! Nudimo neverovatnu raznolikost poklona, od klasičnih do modernih i unikatnih, za sve i svaku priliku. Od rođendana do godišnjica, ili samo da pokažete nekome da vam je stalo, imamo ponešto za svakoga.

Naše poklon korpe su ručno rađene i sadrže najfinije sastojke i proizvode iz celog sveta. Bilo da tražite nešto posebno za voljenu osobu ili samo nešto što će nekoga nasmejati, imamo impresivan izbor korpi i poklona koje možete izabrati.

Ponosni smo što nudimo veliki izbor poklona, uključujući ekskluzivna pića, vrhunska vina, luksuzne slatkiše i retke artikle iz celog sveta. Naš izbor specijalnih poklon korpi sigurno će impresionirati i najizbirljivijeg primaoca poklona.

Naša prodavnica je otvorena 24/7, tako da možete da kupujete kad god vam to odgovara. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Pored toga, naš zaštićeni sajt vam omogućava da kupujete sa poverenjem, znajući da su vaše informacije uvek bezbedne i sigurne.

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Hvala vam što ste odabrali ekskluzivnu internet prodavnicu za poklone i poklon korpe. Radujemo se što ćemo vam pomoći da pronađete savršen poklon!