POKLON KORPE SA VISKIJEM

KORPE SA VISKIJEM
Korpe sa viskijem su pokloni za ljubitelje viskija. Orginalni poklon za muškarca koji uživa u viskiju. Poklon korpe sa viskijem su pravi rodjendanski poklon. Jedinstveni pokloni u ovoj kategoriji obavezno sadrže viski. Prelepih aranžmana, uglavnom pokloni za muškarce, nudimo Vam poklon korpe sa škotskim, americkim, irskim i ostalim vrstama viskija. Na Vam je samo da izaberete a naše je sve ostalo.
Viski
Viski je danas jedno od najpopularnijih alkoholnih pića. Dobija se destilacijom fermentisanih žitaric (ječam, kukuruz, raž). Postoji više vrsta viskija kao što su mešani (blended), grain, blended malt, single malt, bourbon… Najpoznatiji brendovi su Johnnie Walker, Ballantine’s, Chivas, Jameson, Jack Daniel’s
Pored standardnih viskija, u ovim poklonima se nalaze i posebni viskiji koji svojim kvalitetom  predstavljaju sam vrh ovog proizvoda.
Ako vam je potreban ekskluzivan poklon za rodjendan muškarcu, na pravom ste mestu. Luksuzan sastav poklona i njihov predivan aranžman, ostavljaju bez daha svakoga. Pokloni za muškarca su osnova ove grupe. Sastavni deo ove grupe, predstavljaju i pokloni za svadbe i godišnjice.
Pored online kupovine,sve naše poklone možete i direktno pogledati,izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu,bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.
Lična dostava poklona
Niste u mogućnosti lično da uručite izabrani poklon ili želite da neko drugi to uradi za Vas?
Mi imamo pravo rešenje za Vaš problem!
Ako prilikom naručivanja izaberete opciju lična dostava poklona, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku.Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!
U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!
Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.
Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.
Opcija LIČNE dostave poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).
Druge opcije dostave:
Ako ne želite ličnu isporuku, možemo Vam ponuditi još dve opcije dostave/preuzimanja.
Druga opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije,ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke.Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom.
Postoji i treća opcija, lično preuzimanje poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.