POKLON KORPE SA VISKIJEM

Poklon korpe sa viskijem

Poklon korpe sa viskijem su pokloni za ljubitelje viskija. Orginalni poklon za muškarca koji uživa u viskiju. Poklon korpe sa viskijem su pravi rodjendanski poklon. Jedinstveni pokloni u ovoj kategoriji obavezno sadrže viski. Prelepih aranžmana, uglavnom pokloni za muškarce, nudimo Vam poklon korpe sa škotskim, americkim, irskim i ostalim vrstama viskija. Na Vam je samo da izaberete a naše je sve ostalo.

Viski

Viski je danas jedno od najpopularnijih alkoholnih pića. Dobija se destilacijom fermentisanih žitaric (ječam, kukuruz, raž). Postoji više vrsta viskija kao što su mešani (blended), grain, blended malt, single malt, bourbon… Najpoznatiji brendovi su Johnnie Walker, Ballantine’s, Chivas, Jameson, Jack Daniel’s
Pored standardnih viskija, u ovim poklonima se nalaze i posebni viskiji koji svojim kvalitetom  predstavljaju sam vrh ovog proizvoda.
Ako vam je potreban ekskluzivan poklon za rodjendan muškarcu, na pravom ste mestu. Luksuzan sastav poklona i njihov predivan aranžman, ostavljaju bez daha svakoga. Pokloni za muškarca su osnova ove grupe. Sastavni deo ove grupe, predstavljaju i pokloni za svadbe i godišnjice.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa viskijem, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.