Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Crvena fantazija

(1 customer review)

11,900.00 рсд

Poklon korpa Crvena fantazija je luksuzni slatki poklon za žene. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u prelepom aranžmanu, smestila se velika količina najkvalitetnijih slatkiša. Jedinstven poklon za žene koji svojim izgledom obara sa nogu. Možete ga pokloniti kao poklon za rodjendan devojci, poklon za godišnjicu ženi ili jednostavno kao slatki poklon za devojku. Prelep aranžman i bogati izbor kvalitetnih slatkiša daju jedan originalan ženski poklon.

Sastav poklona:

Bombonjera Elit Gournet 112 gr
Bombonjera Feelings 200 gr
Bombonjera Baron Sweet Obsesion 250 gr
Loacker Tortina 126 gr
Bombonjera Raffaello 80 gr
Čokolada Lindt Caramel 100 gr
Čokoladni taliri Maria Theresia 100 gr
Čokolada Premier jagoda pistaći 75 gr
Bombonjera Ferrero Rocher Milk 80 gr
Čokolada Raffaello 80 gr
Čokoladne kugle Zaini Fondente Dark 154 g
Čokoladne kugle Elit Royal 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa Crvena fantazija

Poklon korpa Crvena fantazija je luksuzni slatki poklon za žene. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u prelepom aranžmanu, smestila se velika količina najkvalitetnijih slatkiša. Jedinstven poklon za žene koji svojim izgledom obara sa nogu. Možete ga pokloniti kao poklon za rodjendan devojci, poklon za godišnjicu ženi ili jednostavno kao slatki poklon za devojku. Prelep aranžman i bogati izbor kvalitetnih slatkiša daju jedan originalan ženski poklon.

SLATKI POKLONI

Slatki pokloni su originalni pokloni napravljeni od slatkiša. Kada Vam ponestane ideja za poklončokoladni pokloni su uvek dobro rešenje. Većina ljudi obožava slatkiše, tako da sa nekim poklonom od čokolade ne možete pogrešiti. Kada ne znate šta da poklonite devojci, slobodno izaberite neki buket od čokoladica i ne možete da pogrešite. Slatki pokloni za rodjendan su uvek dobar predlog za poklon.
Buketi od čokoladica, torte od Kinder čokoladicakutije sa slatkišima, čokoladne ruže, setovi I Love You od Ferrero Rocher i Kinder čokoladica, Ferrero buketi i poklon korpe sa slatkišima, su naši predlozi za Vaše čokoladne poklone.

Kreirali smo ove originalne slatke poklone, u nameri da Vam pomognemo da pronadjete ideju za poklon koji Vam je potreban. Pokloni iz ove kategorije se prave ručno  i u svom sastavu, sadrže čokoladice najpoznatijih brendova: Ferrero Rocher, Nutella, Kinder, Mars, Twixs, Bounty. Ovi pokloni osim slatkiša mogu sadržati i plišane igračke i eventualno mali šampanjac. Ako želite neku kombinaciju koje nema na sajtu, možete nas kontaktirati da proverite da li Vam možemo izaći u susret.
Pokloni iz ove grupe su namenjeni deci i odraslim osobama koji uživaju u ukusu dobrog slatkiša ili čokolade. Idealni su kao slatki poklon za rodjendan, poklon za decu, poklon za devojku, za zaljubljene.

Pokloni za nju

Pokloni za nju su orginalni pokloni za žene. Luksuzni poklon za devojku, orginalni poklon za rodjendan ženi, ljubavni poklon je samo mali deo ove kategorije. Pokloni za nju predstavljaju najzahtevniju kategoriju poklona. Kada žena kaže da ne želi nikakav poklon ustvari ona očekuje poklon iznenadjenja.

Poklon za ženu

Poklon za ženu nije lak zadatak. Iako se podrazumeva da odlično poznajete svog partnera i znate šta mu je potrebno, sa pokonima  za ženu, nikad nije lako. U Vaš brak obavezno uvedite praksu poklanjanja bez razloga. U ovoj kategoriji naći ćete orginalne poklone za ženu, koji će svaku ženu ostaviti bez daha.

Poklon za devojku

Ako želite da i dalje imate devojku morate je povremeno obradovati ponekim ženskim poklonom. Malo pažnje, poneka romantična večera i poneki poklon za devojku, je idealan recept za dobru vezu.
Garantujemo vam da pokloni iz ove grupe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije slatki pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama

Ova opcija dostave poklona je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 4 kg
Dimensions 30 × 30 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Poklon korpa Crvena fantazija

  1. Perry

    My family members always say that I am wasting my time here at web,
    but I know I am getting experience everyday by reading thes nice articles or reviews.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…