Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Crvena fantazija

(1 customer review)

9,600.00 рсд

Poklon korpa Crvena fantazija je luksuzni slatki poklon za žene. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u aranžmanu pretežno crvenih boja, smestila se velika količina najkvalitetnijih slatkiša. Jedinstven poklon za žene koji svojim izgledom obara a nogu. Možete ga pokloniti kao poklon za rodjendan devojci, poklon za godišnjicu ženi ili jednostavno kao poklon za devojku. Prelep aranžman i bogati izbor kvalitetnih slatkiša daju jedan orginalan ženski poklon.

Sastav poklona:

Danski keks Jacobsen Europa 150 gr
Čokolada Lindt Framboise Intense 100 gr
Čokolada Lind Caramel 100 gr
Čokolada Delicadore Cherry 200 gr
Belgijska bombonjera Guylian Milk 125 gr
Bombonjera Baron Sweet Obssesion 250 gr
Bombonjera Kraš Griotte 204 gr
Čokolada Premier jagoda pistaći 75 gr
Bombonjera Maria Theresia 100 gr
Čokoladne kugle Zaini Fondente Dark 154 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa Crvena fantazija

Poklon korpa Crvena fantazija je luksuzni slatki poklon za žene. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u aranžmanu pretežno crvenih boja, smestila se velika količina najkvalitetnijih slatkiša. Jedinstven poklon za žene koji svojim izgledom obara a nogu. Možete ga pokloniti kao poklon za rodjendan devojci, poklon za godišnjicu ženi ili jednostavno kao poklon za devojku. Prelep aranžman i bogati izbor kvalitetnih slatkiša daju jedan orginalan ženski poklon.

Pokloni za nju

Pokloni za nju su orginalni pokloni za žene. Luksuzni poklon za devojku, orginalni poklon za rodjendan ženi, ljubavni poklon je samo mali deo ove kategorije. Pokloni za nju predstavljaju najzahtevniju kategoriju poklona. Kada žena kaže da ne želi nikakav poklon ustvari ona očekuje poklon iznenadjenja.

Poklon za ženu

Poklon za ženu nije lak zadatak. Iako se podrazumeva da odlično poznajete svog partnera i znate šta mu je potrebno, sa pokonima  za ženu, nikad nije lako. U Vaš brak obavezno uvedite praksu poklanjanja bez razloga. U ovoj kategoriji naći ćete orginalne poklone za ženu, koji će svaku ženu ostaviti bez daha.

Poklon za devojku

Ako želite da i dalje imate devojku morate je povremeno obradovati ponekim ženskim poklonom. Malo pažnje, poneka romantična večera i poneki poklon za devojku, je idealan recept za dobru vezu.
Garantujemo vam da pokloni iz ove grupe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije slatki pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona,

Dostava kurirskim službama.

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 40 × 30 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

1 review for Poklon korpa Crvena fantazija

  1. Perry

    My family members always say that I am wasting my time here at web,
    but I know I am getting experience everyday by reading thes nice articles or reviews.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…