POKLONI ZA NJU

Pokloni za nju

Pokloni za nju su originalni pokloni za devojke i žene. U ovoj kategoriji možete pronaći, poklon za devojku, poklon za sestru, poklon za nju, poklon za koleginicu i poklon za drugaricu. Potrudićemo se da Vam damo ideje za poklon devojci i ostalim dragim osobama ženskog pola.

Poklon za devojku

Izabrati poklon za devojku nije nimalo lak zadatak. Muškarci generalno, čast izuzecima, ne uživaju u kupovini poklona. Retko znaju koji poklon odgovara njihovoj devojci, i danima uzaludno traže savršen poklon za nju. Osnovni savet je, da pre nego što krenete da tražite originalni poklon za devojku, bar mesec dana ranije počnete da obraćate pažnju na signale koje vam šalje devojka. Ako Vaša devojka kaže da ne želi nikakav poklon, ne nasedajte, ona očekuje od Vas poklon iznenadjenja, kojim ćete pokazati vašu ljubav i pažnju.

Potrebno je da u toku godine, devojci kupite bar nekoliko poklona. Tu su standardni praznici, rodjendan i godišnjice. Uz to, ima dana kada poželite da obradujete svoju devojku bez nekog odredjenog povoda. Buket cveća je uvek odličan poklon ali uglavnom je potrebno kupiti i neki pravi poklon za nju. Probaćemo da Vam damo predloge, koji je poklon da kupite za koju priliku.

Mali poklon pažnje devojci

je pokon koji se kupuje bez posebnog razloga. To su svakodnevni pokloni za devojku, koji pokazuju da Vam je stalo do vase veze. U Vašu vezu obavezno uvedite praksu poklanjanja bez razloga. Idealan poklon za devojku, za ove prilike su, setovi za piće sa raznim natpisima, male kutije za nakit ili neki mali poklon set za devojku. Kao zanimljiv poklon za devojku možete izabrati i neku poklon korpu sa slatkišima. Slatki poklon za devojku, koji sadrži u sebi slatkiš u obliku srca, je uvek interesantan, jer se tretira kao srce na poklon.

Standardni pokloni za devojku

su pokloni koji pokrivaju većinu dogadja koji zahtevaju poklon. Tu su potrebni pokloni koji nisu previse mali ali nisu ni luksuzni skupi pokloni. Naša preporuka za tu kategoriju su poklon setovi za devojke, poklon korpe za devojke, klasični Ferrero buketi u obliku srca, i gajbice sa slatkišima u obliku srca. Prelepog izgleda i bogatog sadržaja, ovi pokloni za nju ostaviće dobar utisak i kod zahtevnih ženskih osoba.

Poklon za devojku za važne datume

je posebna priča. Kod bitnih datuma kao što su, godišnjica ili rodjendan, poklon mora da bude adekvatan. To su luksuzni pokloni za devojku. Uz romantičnu večeru i obavezno cveće potreban je i neki luksuzan poklon za devojke, koji će ostaviti jak i nezaboravan utisak. Originalan Ferrero buket sa Moetom, ekskluzivne poklon korpe sa plišanom igračkom i šampanjcom, fenomenalni pokloni u korpi, sa nakitom, luksuznim pićem i čokoladnim ružama, su naša preporuka. Ovi luksuzni pokloni za nju, koji odišu bogastvom i  luksuzom, ostaviće bez teksta svaku devojku. i kao takvi, pravi su odgovor na pitanje, šta kupiti devojci za godišnjicu.

Svaka žena ima svoj poseban stil i ukus, tako da univerzalan idealan poklon za nju ne postoji, već zavisi isključivo od osobe kojoj se poklanja. Neka žena voli opipljiv poklon, neka kreativan poklon a neka poklon uspomenu, koji će je uvek podsećati na Vas.
Ako dobro poznajete svoju devojku, i znate njene potrebe i interesovanja, sigurni smo da ćete lako izabrati Vaš romantični poklon za devojku iz našeg bogatog asortimana poklona. U slučaju da niste našli ništa što Vam odgovara kontaktirajte nas i napravićemo posebnu poklon korpu za devoku ili ženu, prilagodjenu Vašim željama.

Poklon za drugaricu

Drugarstvo je prava stvar, ali treba i raditi na njemu. Osim druženja i povremenog vidjanja, potrebno je ponekad, kao mali znak pažnje, pokloniti poneki mali ženski poklon. Pokloni za drugaricu su sastavni deo ove kategorije. Zanimljiv poklon za drugaricu je neka mala kutija za nakit ili poklon set sa pljoskom i čašicama za piće. Originalan poklon za drugaricu je set sa ešarpom i vazom. Idealan poklon za drugaricu bi bio set sa kutijom za nakit, ogledalcetom i malim šampanjcem.

Poklon za sestru

Sestra je posebna osoba u vašem životu. Sa njom delite najvažnije trenutke u životu i na nju se uvek možete osloniti. Da bi pokazali svoju ljubav i pažnju, morate je povremeno obradovati ponekim poklonom. Poklonite joj neki poklon set sa nakitom i slatkišima i pokažite joj koliko Vam znači. Originalan poklon za sestru je Ferrero buket sa malim šampanjcem i plišanom igračkom. Ako Vaša sestra voli satove, kutija za čuvanje satova je pravi poklon.

Poklon za koleginicu

Koleginice su bitne osobe u našim životima. Čine nam naše radno okruženje, lepšim i prijatnijim. Sa njima provodimo veliki deo našeg vremena, pomažu nam na poslu i pokrivaju kod šefa kada nešto pogrešimo. Kao važne osobe iz našeg poslovnog života, zaslužile su da ih povremeno obradujemo nekim malim ženskim poklonom. Idealan poklon za koleginicu je set za piće, manikir set ili neki set sa slatkišima.

Sigurni smo, da će Vam naši originalni pokloni iz kategorije pokloni za nju, pomoći da pronadjete Vašu ideju za poklon. Ako, u našoj ponudi, niste pronašli Vaš idealan poklon, kontaktirajte nas, da zajedno napravimo Vaš savršen poklon za nju.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš idealan poklon za devojku, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak na Vašu devojku. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve naše poklone iz kategorije pokloni za devojku, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš poklon za nju. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Gifts for her

are original gifts for girls and women. In this category you can find a gift for a girlfriend, a gift for a sister, a gift for her, a gift for a colleague and a gift for a friend. We will try to give you ideas for gifts for girlfriends and other dear female persons.

A gift for a girlfriend

Choosing a gift for a girl is not an easy task. Men generally, with some exceptions, do not enjoy buying gifts. They rarely know which gift suits their girlfriend, and they spend days searching in vain for the perfect gift for her. The basic advice is that before you start looking for an original gift for your girlfriend, at least a month before you start paying attention to the signals your girlfriend sends you. If your girlfriend says she doesn’t want any gift, don’t be fooled, she expects a surprise gift from you, which will show your love and attention.

It is necessary to buy at least a few gifts for the girl during the year. There are standard holidays, birthdays and anniversaries. Besides, there are days when you want to make your girlfriend happy for no particular reason. A bouquet of flowers is always a great gift, but it is usually necessary to buy a real gift for her.

A gift for a female friend

Friendship is a real thing, but you also need to work on it. Apart from socializing and seeing each other occasionally, it is sometimes necessary, as a small sign of attention, to give a small feminine gift. Gifts for a friend are an integral part of this category. An interesting gift for a friend is a small jewelry box or a gift set with a flask and drinking glasses. An original gift for a friend is a set with a scarf and a vase. An ideal gift for a friend would be a set with a jewelry box, a mirror and a small bottle of champagne.

A gift for a sister

A sister is a special person in your life. You share the most important moments in life with her and you can always rely on her. In order to show your love and attention, you have to make her happy from time to time with a gift. Give her a gift set with jewelry and sweets and show her how much she means to you. An original gift for a sister is a Ferrero bouquet with small champagne and a plush toy. If your sister loves watches, a watch storage box is the perfect gift.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category gifts for her or come to our gift shop to choose your ideal gift for a man yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services