Slatki pokloni

SLATKI POKLONI

Slatki pokloni su pokloni od slatkiša. Slatke poklon korpe, pokloni za zaljubljene, slatki pokloni za rodjendan, kinder torte, ferrero torte.
U ovoj grupi  možete pronaći slatke poklone koji  su u obliku torte, buketa, gnezda … Svaki od poklona je napravljen od slatkiša najpoznatijih brendova: Ferrero, Nutella, Kinder, Milka, Mars, Twixs, Bounty. Ovi pokloni osim slatkiša mogu sadržati i plišane igračke.

Slatki pokloni na You Tube.

Pokloni iz kategorije slatki pokloni se prave ručno i svi aranžmani na sajtu su naša kreacija. Ako želite neku kombinaciju koje nema na sajtu, možete nas kontaktirati da proverite da li Vam možemo izaći u susret.
Pokloni iz ove grupe su namenjeni kao poklon za  decu ali i odraslim osobama koji uživaju u ukusu dobrog slatkiša ili čokolade. U ovoj kategoriji možete naći slatki poklon za zaljubljene, slatki poklon za rodjendan, slatki poklon za decu i niz drugih slatkih poklona.
Sve proizvode iz kategorije slatki pokloni možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.
Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!
Opcija lična dostava poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).