Slatki pokloni

Tražite originalan poklon napravljen od slatkiša? Ferrero buketi, Kinder torte, slatki poklon setovi ili poklon korpe sa slatkišima, su pravi predlog za Vaš čokoladni poklon. Izaberite Vaš poklon sa čokoladom, iz naše velike ponude malih slatkih poklona.

Slatki pokloni

Slatki pokloni su originalni pokloni napravljeni od slatkiša. Kada Vam ponestane ideja za poklon, čokoladni pokloni su uvek dobro rešenje. Većina ljudi obožava slatkiše, tako da sa nekim poklonom od čokolade ne možete pogrešiti. Kada ne znate šta da poklonite devojci, slobodno izaberite neki buket od čokoladica i ne možete da pogrešite. Slatki pokloni za rodjendan su uvek dobar predlog za poklon.
Buketi od čokoladica, torte od Kinder čokoladica, kutije sa slatkišima, čokoladne ruže, setovi I Love You od Ferrero Rocher i Kinder čokoladica, Ferrero buketi i poklon korpe sa slatkišima, su naši predlozi za Vaš čokoladni poklon.

Originalni slatki pokloni, su kreirani u nameri da Vam pomognemo da pronadjete ideju za poklon koji Vam je potreban. Pokloni iz ove kategorije se prave ručno  i u svom sastavu, sadrže čokoladice najpoznatijih brendova: Ferrero Rocher, Nutella, Kinder, Mars, Twixs, Bounty. Ovi pokloni osim slatkiša mogu sadržati i plišane igračke i eventualno mali šampanjac. Ako želite neku kombinaciju koje nema na sajtu, možete nas kontaktirati da proverite da li Vam možemo izaći u susret.
Pokloni iz grupe slatki pokloni su namenjeni deci i odraslim osobama koji uživaju u ukusu dobrog slatkiša ili čokolade. Idealni su kao slatki poklon za rodjendan, poklon za decu, poklon za devojku, za zaljubljene.

Pokloni za decu – Kinder pokloni

Napravili smo nekoliko poklona od Kinder čokoladica kao ideje za slatki poklon za decu. Kinder gnezdo je napravljeno od nekoliko različitih Kinder proizvoda, i predvidjeno je kao mali poklon sa ćokoladom, za svaku priliku. Kinder tortica i Kinder torta su klasici u ovoj kategoriji. Uvek idealan poklon za decu ili devojku. Otišli smo korak dalje i kreirali Grand Kinder tortu sa plišanom igračkom. Luksuzan slatki poklon za decu. Kao poklon za dečiji rodjendan, napravili smo jedinstvenu Kinder torta sa dečijim šampanjcem.

Kad su u pitanju zaljubljeni, tu je poklon set I LOVE YOU od Kinder čokoladica, Raffaelo kugli, plišanog mede i malog penušavog vina. Originalan poklon za zaljubljene.

Ferrero buketi – pokloni za devoku

Ferrero buket je originalan poklon za rodjendan devojci. Najlepši i najorginalniji buketi od Ferrero Rocher čokoladnih kugli su naša kreacija. U prelepim ukrasnim kutijama aranžirali smo za Vas čokoladne kugle Ferrero Rocher zajedno sa plišanim igračkama, penušavim vinima i čokoladnim ružama. Ferrero pokloni, su u ponudi u raznim veličinama i modelima, od malih buketa pa sve do luksuzni Ferrero buket sa Moetom. Svi buketi od čokoladnih kugli, iz ove kategorije, su pravljeni ručno, sa puno pažnje truda i preciznosti. Ferrero buketi su originalan poklon za devojku. Ako želite neku kombinaciju koje nema na sajtu, možete nas kontaktirati da proverite da li Vam možemo izaći u susret.

Za posebne proslave napravili smo za Vas Ferrero Rocher tortu. Ferrero kugle, čokoladne ruže, i gold čokoladice, prelepo aranžirane u tortu od čokolade na četiri sprata, čine jedan jedinstven poklon za rodjendan. Naravno, mislili smo i na zaljubljene. Ferrero poklon set I Love You, napravljen od Ferrero čokoladnih kugli i gold čokoladica, aražiranih na jedan poseban način, je originalan poklon za zaljubljene.
Pokloni sa Ferrerom su namenjeni pre svega ženskim osobama. Nijedna devojka ili žena ne može ostati ravnodušna kada dobije ovakav fenomenalan poklon.

Poklon korpe sa slatkišima i slatki poklon setovi

Kada ne znate odgovor na pitanje, šta voli osoba kojoj nosite poklon, uvek je pravo rešenje, čokoladni poklon. Za takve slučajeve, preporučujemo Vam poklon korpe sa slatkišima i poklon setove sa čokoladama i bombonjerama. Za svakodnevne prilike, kreirali smo male poklon korpe sa čokoladom. Lepih aranžmana i kvalitetnog sadržaja pretstavljaju idealan poklon za sve prilike. U slučaju da Vam je potreban luksuzan slatki poklon, napravili smo  velike poklon korpe sa bombonjerama i čokoladama. Bogatog i kvalitetnog sadržaja, prelepog izgleda, odličan poklon za važne godišnjice.
Ako tražite poklon zahvalosti, za neku grupu ljudi, koji su Vam učinili neku veliku uslugu, tu je posebna poklon korpa Zahvalnost. U nju smo spakovali veliki izbor, slatkiša i sokova, tako da svako može pronaći pravu stvar za sebe. Poklon za medicinsko osoblje i doktore.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš idealan slatki poklon, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije slatki pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš  gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona  u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Sweet gifts

Looking for an original gift made of sweets? Ferrero bouquets, Kinder cakes, sweet gift sets or gift baskets with sweets are the right suggestion for your chocolate gift. Choose your chocolate gift from our large selection of small sweet gifts.

Sweet gifts are original gifts made of sweets. When you run out of gift ideas, chocolate gifts are always a good solution. Most people love sweets, so you can’t go wrong with a chocolate gift. When you don’t know what to give a girl, feel free to choose a bouquet of chocolates and you can’t go wrong. Sweet birthday gifts are always a good gift idea.

Chocolate bouquets, Kinder chocolate cakes, candy boxes, chocolate roses, I Love You sets from Ferrero Rocher and Kinder chocolates, Ferrero bouquets and candy gift baskets are our suggestions for your chocolate gifts.

We created these original sweet gifts, with the intention of helping you find the gift idea you need. Gifts from this category are made by hand and contain chocolates from the most famous brands: Ferrero Rocher, Nutella, Kinder, Milka, Mars, Twixs, Bounty. In addition to sweets, these gifts may also contain plush toys and possibly a small bottle of champagne. If you want a combination that is not on the website, you can contact us to check if we can meet you.

Gifts from this group are intended for children and adults who enjoy the taste of good sweets or chocolate. They are ideal as a sweet gift for a birthday, a gift for children, a gift for a girlfriend, for lovers.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category sweet gifts online or come to our gift shop to choose your ideal gift for a man yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services