Dostava i reklamacije

 

Troškovi dostave:

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda iskazanu na sajtu. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i razlikuju se po težini pošiljke. Dostavu pošiljki vrše kurirske službe i isporuka se vrši  na teritoriji Srbije bez Kosova. Spisak gradova predvidjenih za isporuku možete videti ovde.

Troškovi dostave će vam biti prikazani tokom procesa naručivanja i to tako što će biti sabrane sve težine naručenih proizvoda i cena se formira po sledećj tabeli:

Od 0 do 5 kg   – 400 din

Od 5 do 10 kg  -700 din

U cenu je uračunat pdv.Pošiljke teže od 10 kg, dele se na više pošiljki.

 

Vreme dostave pošiljki:

Većina proizvoda izloženih na sajtu postoji spremna i spakovana za slanje ali treba računati uglavnom  do 2 dana za pripremu pošiljke. Po slanju pošiljka se isporučuje sutradan do 19 h. Subota i nedelja se ne računaju u dane pripreme i isporuke (ako poručite u ponedeljak Vaša porudžbina će verovatno u utorak biti predata kurirskoj službi i u sredu biti isporučena.ako poručite u petak tek u ponedeljak će biti predata kuriskoj službi i u utorak će biti isporučena).

 

Preuzimanje pošiljki:

Pošiljka stiže na adresu za isporuku u periodu od 8 do 19h. Potrebno je da obezbedite da u tom periodu da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja potrebno je da utvrdite da nema vidnih oštećenja na transportnoj kutiji. Ukoliko je pošiljka vidno oštećenja,odbijte prijem iste i odmah nas obavestite o tome. Pošiljke bez oštećenja normalno preuzmite.

Kuriru ne plaćate ništa jer ste sve platili preko našeg sajta.

Ukoliko Vas kurir ne nađe na adresi pokušaće još jedanput da isporuči paket. Pozvaće Vas na telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja i ugovoriće novi termin isporuke.

Ukoliko niko ne preuzme paket  on se vraća nama a mi ćemo Vas kontaktirati da bi utvrdili razloge neuručenja i dogovorili novo slanje.

 

Reklamacije:

U obavezi ste da sve Vaše reklamacije vezane za sajt poklonkorpe.rs dostavite pisanim putem na adresu:

Streto doo bul.Mihajla Pupina 10 d vp 48  11.070 Beograd, ili na našu mail adresu.