Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni su pokloni velike vrednosti sa posebnim značenjem. Svaki poklon je malo remek delo. Pravi pokloni za jubilarni rodjendan, za važne godišnjice, i za sve bitne trenutke, su samo deo ove kategorije.
U kategoriji luksuzni pokloni, možete pronaći jedinstvene poklon korpe, ekskluzivne poklon gajbice i luksuzne poklon setove, koje su pravljene kao jedinstveni i orginalni poklon za osobe od najvećeg značaja za vas. Svaki poklon je poseban i jedinstven.
Luksuzni poklonna You Tube.
To su elegantne i ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice i poklon setovi.. Sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzni pokloni koji se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.
Luksuzne poklon korpe, iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.
Predstavljaju idealan poklon za jubilarni rodjendan, važnu godišnjicu, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.
Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih ekskluzivnih luksuznih poklona.
Kada Vam je potreban ekskluzivan poklon ili VIP poklon, savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i vaš traženi luksuzni poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije luksuzni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona za ovu kategoriju preporučujemo isključivo našu ličnu dostavu poklona.

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)