Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni su pokloni za sve važne trenutke. Bez obzira da li tražite luksuzan poklon za rodjendan, skupi poklon za doktora ili ekskluzivan poklon za ženu, ovde ćete pronaći ideje za Vaš luksuzni poklon. Pogledajte naš asortiman i pronadjite Vaš luksuzni poklon za muškarca, originalni luksuzni poklon za jubilarni rodjendan ili ekskluzivan poklon iz Srbije.

Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni imaju veliku cenu ali i veliko značenje. Postoje trenuci kada su potrebni skupi pokloni da bi pokazali svoju ljubav pažnju ili poštovanje. Ekskluzivni pokloni su predvidjeni za posebne važne datume i namenjeni su VIP ljudima  u Vašem životu. To su pokloni sa kojima ne možete pogrešiti, jer svojim dizajnom, sastavom i elegancijom, šalju poruku bogatstva, glamura i luksuza. Ovi baš skupi pokloni, su predvidjeni za jubilarne rodjendane, najvažnije godišnjice, izuzetno važne poslovne partnere, doktore i druge najvažnije osobe u Vašem životu.

Asortiman luksuznih poklona

U našoj online prodavnici poklona možete pronaći veliki izbor, luksuznih poklona. Naši nezaboravni skupi pokloni  su luksuzne poklon korpe, ekskluzivni poklon setovi i jedinstvene poklon gajbice. Ekskluzivne korpe sa poklonima su posebno dizajnirane i u svom sastavu sadrže proizvode najpoznatijih svetskih brendova. Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i izgled koji zrači bogatstvom, su ono čime se ovi originalni luksuzni pokloni razlikuju od drugih. Luksuzni poklon setovi i ekskluzivne poklon gajbice su idealan poklon za sve dogadjaje. Modernog dizajna, sadrže razne proizvode uključujući ekskluzivna pića, čuvene slatkiše, kvalitetna vina, kožnu galanteriju, nakit i još mnogo toga. Unikatni otmeni pokloni, bogatog sadržaja i prelepog izgleda, ostavljaju svakoga bez daha.
Iz ponude izdvajamo liniju luksuznih korpi sa motivima Srbije. To se ekskluzivni pokloni iz Srbije. Unikatne rakije, buklije, originalni suveniri i luksuzni srpski proizvodi spakovani na jedan elegantan i upečatljiv način predstavljaju pravi luksuzni poslovni poklon iz Srbije. Ovim skupim poklonima, Vašim VIP poslovnim saradnicima, pokazujete finansijsku jačinu, stabilnost i želju za prosperitetom u budućim odnosima.

Luksuzni pokloni za muškarce

Šta kupiti muškarcu koji ima sve, za jubilarni rodjendan? Šta je pravi poklon za doktora, koji Vam je spasao život? Kakav poklon za 50 rodjendan mužu, da kupim?

Ovo su samo neka od pitanja koje nas muče prilikom kupovine luksuznih poklona. Ovde ćemo Vam prezentovati ideje za ekskluzivni poklon muškarcu.

Većina muškaraca uživa u čarima žestokih pića, u dobroj cigari i voli kvalitetnu kožnu galanteriju. Kada sve to upakujete na jedan originalan način dobijate vrhunski ekskluzivni poklon za muškarca. Luksuzna poklon korpa sa viskijem je idealan poklon za doktora. Set sa kožnom galanterijom i dobrim pićem predstalja idealan poklon za 50 rodjendan mužu. Poklon gajbica sa konjakom, sekačem i tompusima je pravi luksuzni poklon za 18 rodjendan. Poklon sa kravatom kaišem, uz ekskluzivan konjak je lux poklon za starijeg muškarca. Hjumidor i cigare su luksuzan poklon za dečka. Poklon set sa putnim hjumidorom i upaljačem za tompuse je originalan poklon za tatu. Ekskluzivan viski, kvalitetan tompus i futrola sa sekačem su izuzetan poklon za važnog poslovnog saradnika. Novčanik, kaiš i odlično vino u obilju slatkiša su jedinstven poklon za brata.

Ovo su samo neki od predloga za luksuzni poklon muškarcu. Bez obzira šta odaberete, luksuzan poklon pokazuje da cenite njegov stil i ukus. Luksuzni poklon za muškarca je odličan način da mu pokažete da Vam je stalo i sigurno će učiniti da se oseća posebnim.

Ako ne uspevate da pronadjete Vaš idealan luksuzan poklon za muškarca u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam Vaše želje i Vaš budžet i napravićemo za Vas poseban ekskluzivan muški poklon po želji.

Luksuzni pokloni za žene

Luksuzan poklon za ženu je izraz ljubavi i obožavanja koji se nikada neće zaboraviti. Uverite se da je Vaš poklon za pamćenje i pronađite savršeni ekskluzivan ženski poklon za posebnu osobu u Vašem životu.

Luksuzne poklon korpe za devojke, jedinstveni poklon setovi za žene i ekskluzivne poklon gajbice za lepši pol su naši skupi pokloni za žene. To su vrhunski pokloni koji svojim prelepim izgledom i bogatim sadržajem ostavljaju svakoga bez reči. U svom sastavu imaju čuvene šampanjce, poznate likere, nakit, kutije za satove, kutije za nakit i najbolje slatkiše.

Predlozi za poklone

Kada Vam je potreban luksuzan poklon za devoku, naš  predlog je ekskluzivna poklon korpa sa Moetom, plišanim medom i slatkišima. Kao ekskluzivni poklon za ženu preporučujemo skupi poklon u korpi sa Moetom i kutijom za nakit, u obilju lux slatkiša. Vrhunsko vino sa kvalitetnim slatkišima u prelepom aranžmanu je skupi poklon za damu. Kao odgovor na pitanje, šta kupiti ženi za jubilaran rodjendan, predlog je, luksuzna korpa sa odličnim vinom, ogrlicom i mindjušama u okruženju vrhunskih slatkiša. Moet Rose u prelepom aranžmanu sa čuvenim bombonjerama, je jedinstven skupi poklon za godišnjicu. Čuveni liker Baileys u kombinaciji sa  nakitom predstavlja unikatan poklon za sestru. Jedinstvena poklon korpa sa Moet šampanjcem je pravi luksuzni poklon za poslovnu saradnicu. Poklon korpa sa tri čuvena Mozart likera je pravi skupi poklon za mamu. Šampanjac i čokolada u prelepoj korpi je idealan ekskluzivan poklon za devojku koju želite da osvojite.

Da ne nabrajamo dalje, pogledajte sami naš izbor ekskluzivnih poklona i sigurni smo da ćete pronaći Vašu ideja za luksuzan poklon. Ako želite da se razlikujete od drugih, izaberite neki od naših luksuznih i jedinstvenih poklona. Ovi ekskluzivni pokloni će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja luksuza.

Ako ne uspevate da pronadjete Vaš idealan luksuzan ženski poklon u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam Vaše želje i Vaš budžet i napraavićemo za Vas poseban ekskluzivan ženski poklon po želji.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god luksuzan poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za ekskluzivne poklone preporučujemo obavezno lična dostava poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju. Bez obzira na priliku, sigurni smo da će Vam naša prodavnica poklona pomoći da pronadjete Vaš idealan  luksuzan poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije luksuzni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Luxury gifts

Luxury gifts are gifts for all important moments. Whether you are looking for a luxury birthday gift, an expensive gift for a doctor or an exclusive gift for a wife, here you will find ideas for your luxury gift. Look at our assortment and find your luxury gift for a man, an original luxury gift for a jubilee birthday or an exclusive gift from Serbia.

This gifts have a great price but also a great meaning. There are times when expensive gifts are needed to show your love attention or respect. Exclusive gifts are planned for special important dates and are intended for the VIP people in your life. These are gifts that you can’t go wrong with, because with their design, composition and elegance, they send a message of wealth, glamor and luxury. These very expensive gifts are intended for jubilee birthdays, most important anniversaries, extremely important business partners, doctors and other important people in your life.

Selection of luxury gifts

In our online gift shop you can find a large selection of luxury gifts. Our unforgettable expensive gifts are luxurious gift baskets, exclusive gift sets and unique gift boxes. Exclusive gift baskets are specially designed and contain products from the world’s most famous brands. Superior beauty, unprecedented opulence and an appearance that radiates wealth are the main features of these original luxury gifts. Luxury gift sets and exclusive gift boxes are ideal gifts for all occasions. Modern in design, they feature a variety of products including exclusive beverages, famous sweets, fine wines, leather goods, jewelry and much more. Unique classy gifts, rich in content and beautiful appearance, leave everyone breathless.

From the offer, we highlight a line of luxury baskets with Serbian motifs. These are exclusive gifts from Serbia. Unique brandies, buklia, original souvenirs and luxury Serbian products packaged in an elegant and impressive way represent a real luxury business gift from Serbia. With these expensive gifts, you show your VIP business associates financial strength, stability and desire for prosperity in future relationships.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category luxury gifts online or come to our gift shop to choose your ideal gift for a man yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services