Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni

Luksuzni pokloni su pokloni velike vrednosti, sa posebnim značenjem. Svaki poklon je malo remek delo. Pravi pokloni za jubilarni rodjendan, za važne godišnjice, i za sve bitne trenutke, su samo deo ove kategorije.
U kategoriji luksuzni pokloni, možete pronaći jedinstvene poklon korpe, ekskluzivne poklon gajbice i luksuzne poklon setove, koje su pravljene kao jedinstveni i orginalni poklon za osobe od najvećeg značaja za vas. Svaki poklon je poseban i jedinstven.
Luksuzni pokloni na You Tube.
To su elegantne i ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice i poklon setovi.. Sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzni pokloni koji se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo.
Luksuzne poklon korpe, iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.
Predstavljaju idealan poklon za jubilarni rodjendan, važnu godišnjicu, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu.
Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih ekskluzivnih luksuznih poklona.
Kada Vam je potreban eksksluzivan luksuzni poklon ili VIP poklon, savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i vaš traženi luksuzni poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije luksuzni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.