POKLON KORPE SA ŠAMPANJCEM

Poklon korpe sa šampanjcem

Poklon korpe sa šampanjcem su pokloni za ljubitelje šampanjca. Orginalni pokloni za zaljubljene sa penušavim vinom. Šampanjac kao idealan poklon za rodjendan. Pokloni sa šampanjcem su poklon korpe i poklon setovi, koji sadrže penušava vina i šampanjce. Predivnih aranžmana, sa šampanjskim čašama, sa magnum šampanjcima, sa ekskluzivnim šampanjcima. Pokloni sa šampanjcem predstavljaju poseban poklon za ženske osobe. Pokloni iz ove grupe sadrže penušava vina, šampanjce i magnum šampanjce. Oni mogu biti idealan poklon za zaljubljene, prelepih aranžmana sa orginalnim slatkišima i ljubavnim motivima, šalju jasnu poruku.
Ako vam je potreban orginalan rodjendanski poklon, šampanjac, čaše i slatkiši su uvek pun pogodak. Možete naći male poklone za manje važne datume, ali i luksuzne poklone za jubilarne rodjendane. Ako želite da podelite nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, poklonite joj poklon sa šampanjcem.
Pokloni sa šampanjcem predstavljaju pravi rođendanski poklon, ljubavni poklon i poklon pažnje. Polako pregledajte ovu kategoriju i sigurni smo, da ćete pronaći vaš idealan poklon,
Ako izaberete poklon sa šampanjcem, ne možete pogrešiti.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa šampanjcem, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.