POKLON KORPE SA ŠAMPANJCEM

KORPE SA ŠAMPANJCEM
Korpe sa šampanjcem su pokloni za ljubitelje šampanjca. Orginalni pokloni za zaljubljene sa penušavim vinom. Šampanjac kao idealan poklon za rodjendan.
Kategorija pokloni sa šampanjcem su poklon korpe i poklon setovi, koji sadrže penušava vina i šampanjce. Predivnih aranžmana, sa šampanjskim čašama, sa magnum šampanjcima, sa ekskluzivnim šampanjcima. Poklon korpe sa šampanjcem predstavljaju poseban poklon za ženske osobe. Korpe sa šampanjcem sadrže penušava vina, šampanjce i magnum šampanjce.
Pokloni iz ove grupe mogu biti idealan poklon za zaljubljene, prelepih aranžmana sa orginalnim slatkišima i ljubavnim motivima, šalju jasnu poruku.
Ako vam je potreban orginalan rodjendanski poklon, šampanjac, čaše i slatkiši su uvek pun pogodak. Možete naći male poklone za manje važne datume, ali i luksuzne poklone za jubilarne rodjendane.Ak o želite da podelite nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, poklonite joj poklon korpu sa šampanjcem.
Korpe sa šampanjcem predstavljaju pravi rođendanski poklon, ljubavni poklon i poklon pažnje.
Ako izaberete poklon korpu sa šampanjcem, ne možete pogrešiti.
Pored online kupovine,sve naše poklone možete i direktno pogledati,izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu,bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.
Sve poklone sa šampanjcem možete lično preuzeti u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.
Za proizvode iz ove kategorije smo u mogućnosti da Vam ponudimo sledeće načine isporuke:
Dostava poklona kurirskim službama
One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije,ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke.Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom.
Lična dostava poklona
Niste u mogućnosti lično da uručite izabrani poklon ili želite da neko drugi to uradi za Vas?
Mi imamo pravo rešenje za Vaš problem!
Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku.Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!
U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!
Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.
Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.
Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).