Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Etno poklon korpa Srbija

(1 customer review)

35,600.00 рсд

Etno poklon korpa Srbija je ekskluzivan etno poklon. U pletenoj korpi, prepunom etno prizvoda koji reprezentuju Republiku Srbiju, dominira etno buklija. Poklon korpa je namenjena kao luksuzni etno poklon, stranim prijateljima i poslovnim partnerima. Etno poklon korpa koju sa potpunim poverenjem možete pokloniti Vašim najvažnijim stranim poslovnim partnerima.

Sastav poklona:

Srpska rakija Zlatna Dolina šljivovica 2 godine stara 0,7 l
Etno suvenir Buklija Srbija (Čutura, prazna)
Etno suvenir Šumadinac sa mapom Srbije
Etno suvenir Licidersko srce Srbija
Etno suvenir Frula
Etno suvenir privezak Šajkača
Etno suvenir privezak Opanak
Etno suvenir magnet Srbija
Etno suvenir snežna kugla sa motivima Srbije
Etno suvenir Tanjir sa motivima Srbije
Bombonjera Premier Manastiri Srbije 175 gr
sa brošurom na srpskom i engleskom jeziku o pet najpoznatijih srpskih manastira
Bombonjera Eugen Waltz 240 gr
Bombonjera Premier Beograd 180 gr
Bombonjera Premier Kruna 135 gr
Bombonjera Premier Srbija 180 gr
Čokolada Premier 100 gr sa motivom Freska Arhangela  Gavrila
Čokloada Premier 100 gr sa motivom Kanjon reke Uvac
Bombonjera Premier Poema 135 gr
Bombonjera Eugen Srbija 3/1 270 gr
Čokolada Premier 100 gr sa motivom  Srpski ćilim
Pletena korpa
Rafija
Celofan, mašna

Only 1 left in stock

Description

Etno poklon korpa Srbija

Etno poklon korpa Srbija spada u posebnu grupu luksuznih etno poklona iz Srbije. U luksuznoj pletenoj korpi od pruća, prepunom etno prizvoda koji reprezentuju Republiku Srbiju, dominira etno buklija sa grbom Republike Srbije. Poklon korpa sadrži veliku količinu ekskluzivnih proizvoda sa obeležjima  Republike Srbije. Ova poklon korpa je namenjena kao luksuzni etno poklon, stranim prijateljima i poslovnim partnerima. Poklon korpa koju sa potpunim poverenjem možete pokloniti Vašim najvažnijim stranim poslovnim partnerima.

Zlatna Dolina 12 godina stara

ova rakija potiče iz podruma Zlatna Dolina kod Zlatiborskog sela Karan. Ovo je rakija od šljive koja je 12 godina odležavala u hrastovim buradima. Pravi se od šljiva koje rastu u posebnoj zaštićenoj od vetrova dolini kod sela Karan kod Zlatibora.

Etno poklon korpe

Etno poklon korpe je  kategorija poklon korpi u kojima su suveniri Srbije. Poklon korpe iz ove grupe obavezno sadrže proizvode koji imaju etno motive Republike Srbije. Suvenir je predmet koji se čuva kao uspomena na odredjeni dogadjaj mesto ili osobu. Reč je francuskog porekla i znači uspomena sa putovanja. Suveniri su uvek autentični i prepoznatljivi. U našim poklon korpama sa etno motivima (srpska korpa) pronaći čete orginalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije. Pokloni iz Srbije su magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.

U većini poklon korpi iz ove kategorije obavezno se nalaze i ekskluzivne srpske rakije. Ovo su naše domaće rakije vrhunskih proizvodjača u luksuznim pakovanjima. Ove poklon korpe su pravi pokloni iz Srbije za Vaše strane poslovne saradnike i prijatelje. Poklanjajući etno poklon korpe, svojim stranim poslovnim prijateljima i saradnicima, poklanjate poklon suvenir, koji podseća na lepe i nezaboravne uspomene iz naše predivne i gostoprimljive zemlje. Srpska korpa je pravi etno suvenir iz Srbije. Na vama je samo da izaberete poklon iz Srbije koji najviše odgovara vašim prijateljima.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije etno pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama:

Additional information

Weight 8 kg
Dimensions 40 × 40 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Etno poklon korpa Srbija

  1. Nikola

    Po meni, nešto najoptimalnije na ovom sajtu. Pokloni sam poslovnom prijatelju iz Švedske i ostao je bez teksta. Prezadovoljan sam.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *