Pokloni za žene

Ukoliko tražite savršen poklon za ženu, naša prodavnica poklona je idealno mesto da pronađete Vaš originalan poklon za ženu. Ovde možete pronaći mali poklon za ženu, luksuzni ženski poklon za godišnjicu i ekskluzivni poklon za posebne prilike.  Sa našim poklonima za žene pokazaćete ljubav i pažnju.

Pokloni za žene

Pokloni za žene su pokloni kojima moramo pokazati ljubav, bliskost i poštovanje prema dragim i bliskim osobama lepšeg pola. Da bi izabrali pravi ženski poklon, potrebno je da poklon prilagodite osobi kojoj je poklon namenjen. Uvek treba izabrati adekvatan ženski poklon u zavisnosti od dogadjaja zbog koga se poklanja. Za manje bitne dogadjaje birate mali poklon za žene, a za važne i bitne dogadjaje morate izabrati neki luksuzan i skup poklon za ženu ili devojku. Uvek treba da obratite pažnju na signale koje Vam ženska osoba šalje, i kojima Vam nagoveštava šta bi volela da dobije na poklon. Ako ste dovoljno pažljivi nikad nećete pogrešiti kad birate idealan poklon za ženu.
Probaćemo da Vam damo neke ideje za ženske poklone. Predstavićemo Vam kategoriju originalni pokloni za žene, i potruditi se da Vam damo odgovor na neka pitanja vezana za pokloni za ženu.

Asortiman ženskih poklona

Naša online prodavnica poklona, ima veliki asortiman poklona namenjenih slabijem polu. Svakodnevni ženski pokloni, jedinstveni ekskluzivni poklon za žene, su samo mali deo našeg asortimana. Ako tražite sitni poklon za ženu, u ponudi Vam je veliki izbor, bombonjera, kutija za nakit, kutija za čuvanje satova, setova za piće i malih poklon setova za žene. Za luksuzni ženski poklon, predlažemo poklon korpe sa vinom, korpe sa slatkišima, kutije sa vinom, velike ferrero bukete i poklon setovi za žene sa šampanjcem. Potreban Vam je jedinstven i ekskluzivan poklon za ženu, naš predlog su ekskluzivne poklon korpe, sa likerom ili vinom.
Ako tražite ideja za poklon devojci ili ženi, predlažemo Vam da pogledate naš izbor ženskih poklona. U našoj ponudi možete pronaći sve vidove poklona za lepši pol, od tradicionalnih poklona do modernih i inovativnih izbora. Bez obzira da li tražite romantični poklon set ili luksuzan poklon za posebnu priliku, kod nas ćete pronaći Vaš idealan poklon. Pokloni za žene u našoj online prodavnici su savršeni način da se zahvalite, obradujete i podsetite one koje volite da su, zaista, posebne.

Mali pokloni, veliki znaci pažnje

Svakodnevni mali pokloni za žene imaju veliko značenje, jer njima pokazujete ljubav i pažnju. Ako tražite mali poklon za godišnjicu supruzi, predlažemo vam da pogledate naše setove za piće ili kutije za nakit. Naši poklon setovi su idealan poklon za devojku. Poklon korpe sa čajem su orginalan poklon za drugaricu. Tražite poklon za buduću devojku, ferrero buketi u obliku srca, su pravi izbor. Poklon korpe sa šampanjcem i slatkišima su uvek originalan poklon za ženu. Romantični pokloni sa plišanim igračkama i šampanjcem, obradovaće svaku devojku. Svakim od ovih poklona pokazaćete da vam je stalo do osobe kojoj dajete poklon.

Obradujte svoju dragu posebnim poklonom

Luksuzni pokloni za žene su savršena opcija za izražavanje pažnje ili ljubavi. Svaka žena želi osećati da je posebna i važna. Iako je puno ljudi sklono tradicionalnim ženskim poklonima, postoje luksuzni pokloni za lepši pol, koji izražavaju više pažnje. Ako želite da očarate vašu dragu osobu, predlažemo da joj uz obavezno cveće i luksuznu večeru, poklonite jednu od naših ekskluzivnih  poklon korpe za žene. Sigurni smo da će je vaš originalni ženski poklon obradovati i ostaviti bez reči. Luksuzni ženski pokloni su izraz ljubavi i obožavanja koji će se nikada ne zaboraviti. Uverite se da je Vaš poklon za pamćenje i pronađite savršeni poklon za posebnu osobu u Vašem životu.

Tu smo da vam pomognemo da nadjete idealan poklon

Pokloni iz ove grupe su napravljeni sa namerom da predstavljaju odgovor na pitanja koja nas uvek muče. Koji je najbolji poklon za devojku, koji je najlepši poklon za devojku, šta kupiti devojci, šta kupiti ženi.  Naši stručni timovi su tu da Vam pomognu da odaberete taj savršeni poklon. Takođe smo spremni da pružimo sve dodatne informacije koje Vam mogu biti od pomoći prilikom odlučivanja. Svi naši proizvodi su odličnog kvaliteta i dostupni po popularnim cenama. Evo nekoliko naših predloga za poklon najbližima.
Šta pokloniti supruzi, u zavisnosti od vrste dogadjaja uz obavezno cveće, predlažemo Vam poklon korpu sa slatkišima ili poklon set sa vinom kao idealan poklon za nju. Za neke važnije datume, poklon gajbica sa vinom ili luksuzna poklon korpa sa nakitom su pravi poklon za nju.
Šta kupiti devojci za poklon, kutija za nakit, ferrero buket ili poklon set sa plišanom igračkom su originalni pokloni za devojku. Za bitnije poklone, idealna je neka luksuzna poklon korpa sa šampanjcem.
Za poklon za dame, predlažem kutijuza čuvanje satova ili poklon set sa kvalitetnim vinom. Set za piće, bombonjera, mala kutija za nakit, ferrero buket ili neki mali poklon set su pravi, poklon za drugaricu ili poklon za koleginicu.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Bez obzira koji ženski poklon odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak na Vašu dragu žensku osobu. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.
Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našem gift shopu, pronaći vaš idealan  poklon za ženu.
Nemojte da čekate, kupujte sada i pronadjite nešto posebno za posebnu ženu u vašem životu.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za žene, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan ženski poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme (09-20) koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave poklona je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava poklona preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle Vaše uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Gifts for women

If you are looking for the perfect gift for a woman, our gift shop is the ideal place to find your original gift for a woman. Here you can find a small gift for a wife, a luxury anniversary gift for a woman and an exclusive gift for special occasions. With our gifts for women you will show love and attention.

Women gifts

are gifts with which we must show love, closeness and respect for dear and close persons of the fairer sex. In order to choose the right female gift, you need to adapt the gift to the person to whom the gift is intended. You should always choose an adequate female gift depending on the occasion for which it is given. For less important events, you choose a small gift for women, and for important events, you must choose a luxurious and expensive gift for your wife or girlfriend. You should always pay attention to the signals that a woman sends you, and by which she hints at what she would like to receive as a gift. If you are careful enough, you will never go wrong when choosing the ideal gift for a woman.

We will try to give you some ideas for gifts for women. We will present you our original gifts for women, and try to answer some questions related to women’s gifts.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category gifts for women online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services