Pokloni za žene

Ukoliko tražite savršen poklon za ženu, naša prodavnica poklona je idealno mesto da pronađete vaš orginalan poklon. Ovde možete pronaći male svakodnevne poklone ali i jedinstvene luksuzne poklone za žene. Sa našim poklonima pokazaćete ljubav i pažnju.

Pokloni za žene

Pokloni su izuzetno poštovani gest i idealna su prilika da dočaramo svoju ljubav prema bliskim i dragim nam osobama. Ako tražite ideju za poklon devojci ili ženi, predlažemo vam da pogledate naš izbor ženskih poklona. U našoj ponudi možete pronaći sve vidove poklona za lepši pol, od tradicionalnih poklona do modernih i inovativnih izbora. Bez obzira da li tražite mali svakodnevni poklon, neki romantični poklon set ili luksuzan poklon za posebnu priliku, kod nas možete pronaći vaš idealan poklon. Pokloni za žene u našoj online prodavnici su savršeni način da se zahvalite, obradujete i podsetite one koje volite da su, zaista, posebne.

Mali pokloni, veliki znaci pažnje

Svakodnevni mali pokloni imaju veliko značenje, jer njima pokazujete ljubav i pažnju. Ako tražite mali poklon za godišnjicu predlažemo vam da pogledate naše setove za piće ili kutije za nakit. Naši poklon setovi su idealan poklon za devojku. Poklon korpe sa čajem su orginalan poklon za drugaricu. Tražite poklon za buduću devojku, ferrero buketi u obliku srca, su pravi izbor. Poklon korpe sa šampanjcem i slatkišima su uvek orginalan poklon za ženu. Romantični pokloni sa plišanim igračkama i šampanjcem, obradovaće svaku devojku. Svakim od ovih poklona pokazaćete da vam je stalo do osobe kojoj dajete poklon.

Obradujte svoju dragu posebnim poklonom

Luksuzni pokloni za žene su savršena opcija za izražavanje pažnje ili ljubavi. Svaka žena želi osećati da je posebna i važna. Iako je puno ljudi sklono tradicionalnim poklonima, postoje luksuzni pokloni za žene koji izražavaju više pažnje. Ako želite da očarate vašu dragu osobu, predlažemo da joj uz obavezno cveće i luksuznu večeru, poklonite jednu od naših ekskluzivnih  poklon korpi za žene. Sigurni smo da će je vaš luksuzni poklon obradovati i ostaviti bez reči. Luksuzni pokloni za žene su izraz ljubavi i obožavanja koji se nikada neće zaboraviti. Uverite se da je Vaš poklon za pamćenje i pronađite savršeni poklon za posebnu osobu u Vašem životu.

Pokloni za žene, ženski pokloni, prodavnica poklona poklon korpe Portobello

Tu smo da vam pomognemo da nadjete idealan poklon

Pokloni iz ove grupe su napravljeni sa namerom da predstavljaju odgovor na pitanja koja nas uvek muče. Koji je najbolji poklon za devojku, koji je najlepši poklon za devojku, šta kupiti devojci, šta kupiti ženi... Pokloni za žene u našoj online prodavnici sa pravim pažnjom obezbeđuju da će Vaš poklon biti ukusan i zapamćen. Naši stručni timovi su tu da Vam pomognu da odaberete taj savršeni poklon. Takođe smo spremni da pružimo sve dodatne informacije koje Vam mogu biti od pomoći prilikom odlučivanja. Svi naši proizvodi su odlično kvaliteta i dostupni po popularnim cenama.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Takođe nudimo ličnu dostavu kako bismo osigurali da vaši pokloni budu isporučeni na vreme. Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našem gift shopu, pronaći vaš idealan  poklon za ženu.
Nemojte da čekate, kupujte sada i pronadjite nešto posebno za posebnu ženu u vašem životu.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za žene, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.