Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan dečku, devojci. Orginalni rodjendanski pokloni. Poklon korpe, poklon setovi i drugi pokloni za rodjendan. Rodjendanski pokloni online. Kategorija poklona sadrži naše predloge za poklone dragim osobama koje slave rodjendan. U današnje vreme pronaći pravi i orginalni rodjendanski poklon pretstavlja pravi problem. Većina naših proizvoda spada u kategoriju rodjendanski pokloni a u ovoj grupi smo izdvojili najlepše.
Kada se slavi rodjendan pokloni su sastavni deo slavlja. Opcija pokloni za rodjendan online,su najlakši način kupovine poklona.
Ako Vam treba poklon za rodjendan koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, na pravom ste mestu. Naši pokloni i poklon korpe će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe.
U našem asortimanu, možete naći mali rodjendanski poklon ali i poklon za rodjendan od koga staje dah. Na Vama je samo da se odlučite koji poklon želite.
U ponudi su različiti tipovi poklon korpi i poklon setova, tako da se za svaku osobu može naći orginalan rodjendanski poklon. Poklon za rodjendan možete birati i spram pića koje voli osoba kojoj uručujete poklon. Tako na primer, za rodjendanski poklon za devojku ili ženu možete izabrati poklon korpu sa šampanjcem. Ako vam treba poklon dečku ili suprugu na raspolaganju su vam poklon korpe sa viskijem. Za poklon  sestri izaberite poklon korpe sa vrhunskim belim vinom. Tražite poklon za brata, poklon korpe sa konjakom su pravi izbor. A za rodjendanski poklon za mamu, poklon korpe sa sangrijom ili rodjendanski poklon za tatu poklon korpe sa domaćom kvalitetnom rakijom iz najpoznatijih podruma u Srbiji.
Naravno, možete se voditi i sadržajem slatkiša koji se nalaze u korpi jer u ponudi imamo i opcije sa slatkišima bez pića. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu  za rodjendan skrojenu po vašoj želji.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za rodjendan, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.