Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan su odličan način da pokažete Vašu ljubav i pažnju. Bez obzira da li tražite mali rodjendanski poklon ili neki ekstavagantan ili skup poklon za rodjendan, mi imamo savršen poklon da rodjendan učinimo posebnim. Naši originalni pokloni za rodjendan, zadovoljiće i najveće probirače.

Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan su pokloni koje najčešće kupujemo. Svakodnevno se srećemo sa potrebom da tražimo rodjendanski poklon, za ljude iz našeg okruženja. Uvek nam je potreban originalan poklon za rodjendan, jer svaki čas, neko iz našeg okruženja slavi rodjendan.
Ako Vam treba poklon za rodjendan koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, ili mali rodjendanski poklon na pravom ste mestu. Naši pokloni, poklon setovi i poklon korpe za rodjendan će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe. Bilo da se radi o malom gestu ili ekstravagantnom ispoljavanju naklonosti, promišljen poklon za rodjendan je savršen način da pokažete svoju ljubav i zahvalnost. Sa pravim poklonom za rodjendan, učinićete da se primalac oseća izuzetno na njegov poseban dan.

Naša online prodavnica poklona, nudi veliki izbor običnih i specijalnih poklona za sve Vaše rodjendanske potrebe.  U ponudi su različiti tipovi poklona, poklon korpi i poklon setova, tako da se za svaku osobu može naći orginalan rodjendanski poklon.
Ukoliko ipak imate posebne zahteve za Vaš rodjendanski poklon, slobodno nas kontaktirajte i napravićemo poklon set ili poklon korpu  za rodjendan u skladu sa Vašim zahtevima. Opcija pokloni za rodjendan online, je najlakši način kupovine rodjendanskog poklona.

Šta kupiti kao poklon za rodjendan

Kao specijalizovana prodavnica poklona, probaćemo da Vam damo ideje za rodjendanski poklon za Vaše drage osobe. U narednom tekstu ponudićemo Vam naše odgovore na najčešća pitanja vezana za rodjendanske poklone:
Šta kupiti mužu za rodjendan
Šta pokloniti ženi za rodjendan
Kakav poklon za rodjendan da kupim mami
Koji je pravi rodjendanski poklon za tatu
Šta je najbolji rodjendanski poklon za devojku
Šta da poklonim dečku za rodjendan

Poklon mužu za rodjendan

Muža poznajete dobro, znate šta voli i šta mu je potrebno. Muški poklon setovi su odličan izbor za rodjendanski poklon mužu. Kvalitetno piće, tompus ili pribor, kožna galanterija i kvalitetni slatkiši su uvek pravi izbor za idealan rodjendanski poklon. Ako je u pitanju jubilarni rodjendan (trideseti, četrdeseti, pedeseti), potreban Vam je luksuzan poklon za rodjendan. Naš predlog su luksuzne poklon korpe za muškarce. Prelepog izgleda i bogatog sadrža, predstavljaju idealan  poklon za jubilaran rodjendan. Ako Vam ne odgovara nijedna poklon korpa iz naše online prodavnice, slobodno nas kontaktirajte i napravićemo zajedno sa Vama savršen rodjendanski poklon za Vašeg muža.

Rodjendanski poklon za suprugu

Naš predlog je da obavezno kupite supruzi cveće, izvedete je na romantičnu večeru i kupite pravi rodjendanski poklon. Ako Vam je potreban manji poklon za rodjendan, predlažemo Vam da pregledate naš izbor kutija za nakit, ženskih kutija za čuvanje satova ili poklon setovi za žene. Za jubilarne rodjendane obavezan je luksuzan poklon za rodjendan supruzi. To su naše luksuzne poklon korpe za žene. Savršenih aranžmana i  kvalitetnim sadržajem, ostavljaju svaku ženu bez daha. Ako u našoj online prodavnici, ne pronalazite Vaš idealan rodjendanski poklon za suprugu, kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati Vaš savršen poklon za rodjendan.

Poklon mami za rodjendan

Šta god da poklonite mami za rodjendan ona će se obradovati. Ona Vas voli i njoj je samo bitno da ste se setili njenog rodjendana. Ferrero buket, kutija za nakit ili neki poklon set sa ešarpom su odličnan rodjendanski pokloni za mamu. Ako je jubilarni rodjendan u pitanju,onda obavezno luksuzna poklon korpa sa nekim likerom ili šampanjcem i slatkišima.

Najbolji poklon tati za rodjendan

je flaša kvalitetnog pića, kožni kaiš ili novčanik, tompusi ili pribor za tompuse. Sve to možete naći lepo spakovano u našim muškim poklon setovima. Za jubilarne rodjendane, zna se, luksuzna muška poklon korpa. Ekskluzivno piće, pribor za tompuse, kožna galanterija i kvalitetni slatkiši u prelepoj ukrasnoj korpi uvek su idealan poklon tati za rodjendan.

Najbolji poklon za rodjendan devojci

Ako ste u kratkoj vezi, predlažemo Vam, ferrero buket, set za piće ili neki manji poklon set za devojke. Za ozbiljne i duge veze morate kupiti i ozbiljan rodjendanski poklon. Cveće, romantična večera i luksuzna poklon korpa sa likerom ili šampanjcem, idealno rešenje za originalan poklon za rodjendan devojci.

Rodjendanski poklon za dečka

zavisi od dužine i kvaliteta Vaše veze. Za kraće veze predlažemo Vam flašu pića, kutiju za čuvanje satova ili neku društvenu igru. Za ozbiljne i duge veze, idealan rodjendaski poklon za dečka su muški poklon setovi. Sve što muškarci vole, spakovano u lepoj ukrasnoj poklon kutiji, je pravi poklon dečku za rodjendan.

Ali tu nije kraj pitanjima

U potrazi za idealnim rodjendaskim poklonom, moramo da pokrijemo i ostale kategorije ljudi do kojih nam je stalo.
Za rodjendanski poklon za brata ili poklon za rodjendan prijatelju, naša preporuka su poklon kutije sa vinom ili setovi za piće. Flaša dobrog konjaka ili poklon korpe sa viskijem su idealan poklon za rodjendan kumu. Za jubilarne rodjendane naš predlog su luksuzne poklon korpe sa rakijom ili viskijem.
Kada tražite poklon za rodjendan sestri ili rodjendanski poklon za drugaricu, pravo rešenje su kutije za nakit, setovi za piće ili mali poklon setovi sa ešarpama, šoljama ili nakitom. Poklon korpe sa likerom i eksluzivnim slatkišima su odličan predlog za jubilarni rodjendan sestri.

Set za piće ili flaša kvalitetnog pića su pravi pokloni za rodjendan kolegi. Kao idealan poklon za rodjendan koleginici, predlažemo male poklon korpe sa slatkišima. Potreban Vam je rodjendanski poklon za prijatelja, kutija za vinom ili zanimljiv set za otvaranje vina je idealan poklon za rodjendan drugu. Vaša prijateljica slavi rodjendan, flaša kvalitetnog likera, spakovana u setu sa slatkišima je originalan poklon za rodjendan drugarici.

Rodjendanski pokloni za muškarce

Kada tražite rodjendanski poklon za njega, tražite nešto promišljeno, elegantno i prijatno, a da odgovara ukusu i željama Vašeg muškarca. Odvojite vreme da zaista razmislite o savršenom poklonu za rodjendan i sigurno ćete mu pokloniti nezaboravan rodjendan. Muškarcima je sve dostupno i izabrati poklon za rodjendan za njega, koji će ga obradovati zaista je teško.
Imamo veliki izbor specijalnih poklona za sve Vaše rodjendanske potrebe. U našoj prodavnici poklona možete pronaći veliki izbor, vinskih setova, kutija za vino, setova sa pljoskama za piće, društvenih igara, kutija za čuvanje satova. Ako voli da uživa u čarima tompusa, nudimo vam veliki izbor, upaljača, sekača, futrola, hjumidora i drugog pribora za tompuse. Za izbor vašeg idealnog rodjendanskog poklona, može vam pomoći veliki izbor poklon setova i poklon korpi sa raznovrsnim pićima, slatkišima i muškom galanterijom.

Posebni pokloni za rodjendan

Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon za njega, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon set ili poklon korpu  za rodjendan skrojenu po vašoj želji.
Bez obzira šta odaberete kao rodjendanski poklon, dodajte personalizovanu karticu kako biste Vaš poklon učinili posebnim. Sa pravom rodjendanskom porukom, svaki poklon će biti savršen. Ako poklon ne predajete lično, nudimo Vam opciju lična dostava poklona, da biste se osigurali da Vaš poklon bude isporučen, tačno na vreme.

Rodjendanski pokloni za žene

Rodjendani su posebna prilika za sve žene, a savršen rodjendanski poklon za nju, može biti teško pronaći. Prilikom izbora rodjendanskog poklona za ženu ili devojku, važno je uzeti u obzir njene želje, hobije i interesovanja. Započnite razmišljanjem o tome šta voli i šta je interesuje. Kada dobijete osnovnu ideju o njenim interesovanjima, možete početi da sužavate izbore za savršen rodjendanski poklon. U zavisnosti od njenih interesovanja, izaberite poklon za rodjendan koji govori o njenoj jedinstvenoj ličnosti. Najvažnije je da budete pažljivi, da pokažete da Vam je stalo i da se pobrinete da se ona oseća posebno na svoj rodjendan.

U našoj prodavnici poklona možete pronaći veliki izbor, kutija za nakit, setova za piće, vinskih setova, kutija za vina, kutija za čuvanje satova, društvenih igara i drugih poklona. Sastavni deo asortimana poklona su i ženski poklon setovi i poklon korpe za žene. Sigurni smo da u našoj prodavnici poklona, možete pronaći Vaš poklon za rodjendan.
Ukoliko ipak imate posebne zahteve za Vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon set ili poklon korpu  za rodjendan skrojenu po Vašoj želji.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš idealan poklon za rodjendan, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Ako joj poželite srećan rodjendan uz srdačnu poruku, sigurno ćete joj dan učiniti još posebnijim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.
Hvala Vam, što ste svratili u našu prodavnica rođendanskih poklona!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za rodjendan, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš pravi poklon za rodjendan. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklon

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave poklona je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Birthday gifts

are a great way to show your love and attention. Whether you are looking for a small birthday gift or an extravagant or expensive birthday gift, we have the perfect gift to make a birthday special. The assortment of our original birthday gifts will satisfy even the most discerning.

Birthday present

are the gifts we buy most often. Every day we are faced with the need to look for birthday gifts for people from our environment. We always need an original birthday gift, because every hour, someone from our environment celebrates a birthday.

If you need a birthday gift that will take your loved one’s breath away, or a small birthday present, you are in the right place. Our gifts, gift sets and birthday gift baskets will impress and delight even the most demanding people. Whether it’s a small gesture or an extravagant display of affection, a thoughtful birthday gift is the perfect way to show your love and appreciation. With the right birthday gift, you’ll make the recipient feel special on their special day. In our online gift shop, you can find a large selection of ordinary and special gifts for all your birthday needs. We offer different types of gifts, gift baskets and gift sets, so that every person can find an original birthday gift.
If you still have special requests for your birthday gift, feel free to contact us and we will create a gift set or a birthday gift basket according to your requirements. The online birthday gifts option is the easiest way to buy a birthday gift.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category birthday gift online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services

Vrh stranice