Pokloni za rodjendan

Pokloni za rodjendan su odličan način da pokažete nekome da vam je stalo. Bez obzira da li tražite neki mali smisleni rodjendanski poklon ili nešto ekstravagantnije, imamo savršen poklon da rođendan učinimo posebnim.

Pokloni za rodjendan

Ako Vam treba poklon za rodjendan koji će ostaviti bez daha Vašu dragu osobu, na pravom ste mestu. Naši pokloni i poklon korpe za rodjendan će impresionirati i oduševiti i najzahtevnije osobe. Takodje imamo i poklone za manje važne rodjendane, i manje budžete. Bilo da se radi o malom gestu ili ekstravagantnom ispoljavanju naklonosti, promišljen poklon za rodjendan je savršen način da pokažete svoju zahvalnost i učinite da se primalac oseća posebno na njihov poseban dan. Imamo veliki izbor specijalnih poklona za sve vaše rodjendanske potrebe. U ponudi su različiti tipovi poklona, poklon korpi i poklon setova, tako da se za svaku osobu može naći orginalan rodjendanski poklon.

Izbor rodjendanskog poklona

Poklon za rodjendan možete birati i spram pića koje voli osoba kojoj uručujete poklon. Tako na primer, za rodjendanski poklon za devojku ili ženu možete izabrati poklon korpu sa šampanjcem. Ako vam treba poklon dečku za rodjendan ili suprugu na raspolaganju su vam poklon korpe sa viskijem. Za poklon za rodjendan sestri izaberite poklon korpe sa vrhunskim belim vinom. Tražite rodjendanski poklon za brata, poklon korpe sa konjakom su pravi izbor. A za rodjendanski poklon za mamu, poklon korpe sa sangrijom ili rodjendanski poklon za tatu poklon korpe sa domaćom kvalitetnom rakijom iz najpoznatijih podruma u Srbiji.
Naravno, možete se voditi i sadržajem slatkiša koji se nalaze u korpi jer u ponudi imamo i opcije sa slatkišima bez pića. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu  za rodjendan skrojenu po vašoj želji. Opcija pokloni za rodjendan online, je najlakši način kupovine rodjendanskog poklona.
Rodjendanski pokloni za muškarce, muški pokloni za rodjendan, poklon korpe Portobello

Rodjendanski pokloni za muškarce

Kupovina rodjendanskog poklona za muškarca može biti nezgodna. Želite da dobijete nešto promišljeno, elegantno i prijatno, a da odgovara ukusu i željama vašeg muškarca. Odvojite vreme da zaista razmislite o savršenom poklonu za rodjendan i sigurno ćete mu pokloniti nezaboravan rodjendan. Muškarcima je sve dostupno i izabrati poklon za rodjendan koji će ga obradovati zaista je teško. Imamo veliki izbor specijalnih poklona za sve vaše rodjendanske potrebe. U našoj prodavnici poklona možete pronaći veliki izbor, vinskih setova, kutija za vino, setova sa pljoskama za piće. Ako voli da uživa u čarima tompusa, nudimo vam veliki izbor, upaljača, sekača, futrola, hjumidora i drugog pribora za tompuse. Za izbor vašeg idealnog rodjendanskog poklona, može vam pomoći veliki izbor poklon korpi sa raznovrsnim pićima, slatkišima i muškom galanterijom. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu za rodjendan skrojenu po vašoj želji.
Bez obzira šta odaberete kao rodjendanski poklon, dodajte personalizovanu karticu kako biste je učinili posebnom. Sa pravom rodjendanskom porukom, svaki poklon će biti savršen. Sigurni smo da u našoj prodavnici poklona možete pronaći savršen rođendanski poklon za posebnog muškarca u vašem životu.
Takođe nudimo ličnu dostavu kako bismo osigurali da vaši pokloni budu isporučeni na vreme.

Pokloni za rodjendan za žene poklon korpe Portobello

Rodjendanski pokloni za žene

Rodjendani su posebna prilika za sve žene, a savršen rodjendanski poklon može biti teško pronaći. Savršen poklon za rodjendan treba da pokaže vašu zahvalnost za ženu u vašem životu i učini da se oseća posebno na svoj poseban dan. Prilikom izbora rodjendanskog poklona za ženu, devojku, važno je uzeti u obzir njene želje, hobije i interesovanja. Započnite razmišljanjem o tome šta voli i šta je interesuje. Kada dobijete osnovnu ideju o njenim interesovanjima, možete početi da sužavate izbore za savršen rodjendanski poklon.

Kako izabrati poklon

U zavisnosti od njenih interesovanja, izaberite poklon za rodjendan koji govori o njenoj jedinstvenoj ličnosti. Bez obzira na sve, želite da budete sigurni da sadašnjost odražava vašu zahvalnost za nju i pokazuje da ste odvojili vreme da smislite nešto posebno. Najvažnije je da budete pažljivi, da pokažete da vam je stalo i da se pobrinete da se ona oseća posebno na svoj rodjendan. Ukoliko ipak imate posebne zahteve za vaš rodjendanski poklon, stojimo vam na raspolaganju da napravimo poklon korpu  za rodjendan skrojenu po vašoj želji.

Napišite pravu rodjendansku poruku

Bez obzira šta odaberete kao rodjendanski poklon, dodajte personalizovanu karticu kako biste je učinili posebnom. Ako joj poželite srećan rođendan uz srdačnu poruku, sigurno će joj dan učiniti još posebnijim.
Takođe nudimo ličnu dostavu kako bismo osigurali da vaši pokloni budu isporučeni na vreme.
Hvala što ste svratili u našu prodavnicu rođendanskih poklona!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za rodjendan, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.