POKLON KORPE SA KAFOM

Poklon korpe sa kafom

Poklon korpe sa kafom su pokloni sa kafom. Ekskluzivni pokloni sa kafom, poklon korpe sa šoljama za kafu i nes kafom. Orginalan poklon za ljubitelje kafe. Poklon korpe koje u sebi sadrže proizvode od kafe. U prelepim aranžmanima spakovali smo za Vas eksluzivne nes kafe, tursku kafu, šolje za nes kafu i druge proizvode. Ako imate prijatelje koji uživaju u kafi ovde možete naći orginalan rodjendanski poklon sa kafom. Pokloni sa nes kafom i šoljicama su idealan poklon za drugaricu.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa kafom, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.