POKLON KORPE SA RAKIJOM

Poklon korpe sa rakijom

Poklon korpe sa rakijom su jedinstven poklon za ljubitelje rakije. Vrhunski poklon za rodjendan muškarcu koji voli rakiju. Ekskluzivne rakije u poklon korpama. Pokloni koji sadrže srpske rakije. Od kvalitetnih do ekskluzivnih rakija, sa čokanjčićima, sa etno motivima. Pravi poklon za ljubitelja dobre srpske rakije. Šljivovica, viljamovka, dunjevača u predivnim aranžmanima, sa čokanjčićima za rakiju, sa eksluzivnim slatkišima ili suvenirima iz Srbije, daju jedinstven orginalan poklon za muškarca.

Rakije

Rakija je tradicionalni srpski proizvod koji se dobija destilacijom voća. Svakako najpopularnija je šljivovica, a zatim dunjevača, kajsijevača, viljamovka, jabukovača… Pojedine rakija svojim kvalitetom mogu stati rame uz rame vrhunskim inostranim destilatima poput konjaka i viskija.
Predstavljamo vam izbor ekskluzivnih rakija iz Srbije. Ove rakija su pravljene  posebnim procesima destilacije, sazrevale su u posebnim buradima dugi niz godina, i onda pretočene u ekskluzivnu i luksuznu ambalažu. Naročito smo ponosni na ekskluzivne  rakije koje na svojim pakovanjima imaju grb Srbije.

Ako tražite poklon za vašeg ljubitelja rakije, ovde ćete sigurno pronaći , željeni poklon. Vaš poklon će ostaviti nezaboravan utisak.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa rakijom, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.