Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Jack & Johnnie

(1 customer review)

33,500.00 рсд

Poklon korpa Jack & Johnnie je ekskluzivni muški poklon. U luksuznoj pletenoj korpi od pruća, kojom dominiraju braon boje, spakovana su dva elitna predstavnika viskija. Viski Jack Daniels Single Barrell i Johnnie Walker Black Label 12 YO zajedno sa pljoskom sa dve čašice. Ekskluzivan poklon za muškarce koji su apsolutno sigurni u sebe. Orginalan i jedinstven muški poklon za rodjendan mužu ili bratu. Pravi muški poklon pravljen samo za važne muškarce.

Sastav poklona:

Viski Jack Daniels Single Barrell 0,7 l
Viski Johnnie Walker Black Label 12 god. 0,7 l
Set pljoska čašice levak
Belgijska bombonjera Hamlet Care Croco 250 gr
Bombonjera Kraš Bajadera 300 gr
Belgijska bombonjera Hamlet Classic Line 250 gr
Mozart kugle 200 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Čokolada Hachez Premier Cru 100 gr
Čokoladne kugle Zaini Hazelnut 154 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 1 left in stock

Description

Poklon korpa Jack & Johnnie

Poklon korpa Jack & Johnnie je ekskluzivni muški poklon. U luksuznoj pletenoj korpi od pruća, kojom dominiraju braon boje, spakovana su dva elitna predstavnika viskija. Viski Jack Daniels Single Barrell i Johnnie Walker Black Label 12 YO zajedno sa pljoskom sa dve čašice. Poklon korpa sadrži predstavnike dva najpoznatija brenda viskija. Single Barel i Black Label su dva različita viskija koji pravom poznavaocu predstavljaju pravi izazov. Ekskluzivan poklon za muškarce koji su apsolutno sigurni u sebe. Orginalan i jedinstven muški poklon za rodjendan mužu ili bratu. Pravi muški poklon pravljen samo za važne muškarce.

Jack Daniels Single Barrel

Single Barrel, je viski jednog bureta. Ne meša se sa drugim viskijima i svako bure je posebno izabrano. Krasi ga jedinstven ukus sa notama hrastovine, vanile i karamele.

Johnie Walker Black Label 12YO

Black Label 12 YO je mešavina 40 viskija sa četiri strane Škotske. Poseduje jak ukus slatke vanile koji se meša sa ukusom pomorandžine kore.Osećaju se još arome začina i suvog grožđa. Završnica je glatkaa ukusima dima, treseta i slada.

Ekskluzivni pokloni

su kategorija poklona gde možete pronaći unikatne poklon korpe i  jedinstvene poklon gajbice koje su pravljene kao ekskluzivni poklon za osobe od najvećeg  značaja za vas. To su najelegantnije i najluksuznije velike poklon korpe. Ekskluzivni pokloni iz ove kategorije sadrže isključivo brendirane proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača. Prelepih aranžmana, skladnih boja, ovo su luksuzne poklon korpe koje se mogu pokloniti svakoj osobi do koje Vam je mnogo stalo. Jedinstveni pokloni iz ove kategorije sadrže obavezno ekskluzivno piće nekog od svetski priznatih proizvodjača. Dom Perignon, Hennessy XO, Chivas 25 YO i druga najekskluzivnija pića su sastavni deo ovih poklona. Pored luksuznih pića u sastavu ovih poklona, možete pronaći luksuznu kožnu galanteriju i najpoznatije i najkvalitetnije slatkiše.
Predstavljaju idealan ekskluzivan orginalan  poklon za jubilarne rodjendane, važne godišnjice, VIP poslovne saradnike i najbitnije ljude u vašem životu. Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i jedinstven izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih najekskluzivnijih poklona.
Kada Vam je potreban luksuzni ekskluzivan poklon ili VIP poklon, savetujemo vas da polako pogledate sliku i sastav svake naše ekskluzivne poklon korpe ili luksuzne poklon gajbice iz ove grupe. Sigurni smo da pokloni iz ove kategorije, sadrže i vaš traženi poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ekskluzivni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 9 kg
Dimensions 50 × 40 × 50 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

1 review for Poklon korpa Jack & Johnnie

  1. PatrickNon

    A wonderful gift!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…