Način plaćanja

Postoji Više načina plaćanja:

 

Platnim karticama:

Ako se prilikom naručivanja odlučite za plaćanje platnom karticom,prilikom procesa naručivanja bićete preusmereni na sajt  Raiffeisen banke. Raiffeisen banka vrši plaćanje platnim karticama na internetu.Na bančinom sajtu unećete sve tražene podatke nakon čega će Vam banka rezervisati sredstva na Vašem tekućem računu u vrednosti iznosa narudžbenice.Kad uspešno izvršite plaćanje,automatski Vam se šalje email sa svim detaljima narudžbenice i transakcije.Posle toga sa bančinog sajta se preusmeravate na naš sajt gde završavate kupovinu.

Sigurnost podataka uzetih sa  Vaše kartice garantuje Raiffeisen banka i ti podaci nisu dostupni sajtu Poklonkorpe.rs.

Po evidentiranju Vaše uplate,traženi proizvodi se pakuju i šalju na adresu isporučioca.

 

E-bankingom :

Nakon poručivanja proizvoda sa sjajta,iznos sa narudžbenice uplaćujete e-bankingom,preko svoje banke uz pomoć Vašeg računara. Po evidentiranju Vaše uplate traženi proizvodi se pakuju i šalju na adresu isporuke.

 

Uplatnicom na šalteru :

Nakon poručivanja proizvoda sa našeg sajta, iznos sa narudžbenice uplaćujete putem opšte uplatnice na šalterima pošte ili bilo koje poslovne banke.Po evidentiranju Vaše uplate traženi proizvodi se pakuju i šalju na adresu isporuke.

 

Virmanski:

Ovaj način plaćanja važi uglavnom za firme.Nakon poručivanja,dobićete profakturu na osnovu koje možete izvršiti uplatu. Po evidentiranju Vaše uplate traženi proizvodi se pakuju i šalju na adresu isporuke.

 

Uplatom iz inostranstva:

Plaćanje se vrši po zaključenju porudžbine, a prema instrukcijama za banku. Porudžbine iz inostranstva uplaćuju se na devizni račun u Eur, a roba se isporučuje na zadatu adresu u Srbiji. Uplatu mozete izvršiti u bilo kojoj banci na teritoriji zemlje u kojoj se nalazite. Ukupna vrednost koju uplaćujete sadrži vrednost porudžbine i uslugu pakovanja i dostave. Bankarske provizije padaju na teret kupca.

32A: value date, currency, EUR amount                       

 

57A: beneficiary’s bank:

Societe Generale Banka Srbija AD Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 50 a/b, 11 070 Beograd,  Srbija

SWIFT Address: SOGYRSBG

 

59: beneficiary

IBAN: RS35275001022586879217

STRETO DOO BEOGRAD

BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10D VP

BEOGRAD-NOVI BEOGRAD 11070 SRBIJA

 

54A: correspondent bank in EUR

SOCIETE GENERALE PARIS

SWIFT Address: SOGEFRPP

 or :

DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT

SWIFT Address: DEUTDEFF

 or :

COMMERZBANK AG FRANKFURT

SWIFT Address: COBADEFF