Uslovi dostave

Poklon set „Black Fantasy“

9,200.00 рсд

Sastav seta:

Viski „Johnie Walker Black Label“ 12 godina star 0,7 l

Bombonjera „Premier Liker “ 180gr

Čokolada „Delicadore Whiskey“ 200 gr

Italijanske praline “ Witors Noir“ 100 gr

Čokoladne kugle „Ferrero Rocher“ 30 gr

Ukrasna kutija

Celofan, mašna

Na zalihama

Opis

Poklon set „Black Fantasy“

Poklon set „Black Fantasy“ spada u grupu poklon setova za muškarce.

U elegantnoj ukrasnoj kutiji, u okruženju slatkiša, smestila se flaša Johnie Walker Black Label.

Poklon set sadrži predstavnika najpoznatijeg brenda viskija  Johnnie Walker. To je Johnie Walker Black Label,12 godina star viski koji pravom poznavaocu predstavljaja pravi izazov. Ova poklon korpa je namenjena beskompromisnim muškarcima, koji su apsolutno sigurni u sebe.

Johnie Walker Black Label 12YO

Black Label 12 YO je mešavina 40 viskija sa četiri strane Škotske. Poseduje jak ukus slatke vanile koji se meša sa ukusom pomorandžine kore.Osećaju se još arome začina i suvog grožđa. Završnica je glatkaa ukusima dima, treseta i slada.

Još poklon setova sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Dimenzije 20 × 20 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.