Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Glenfiddich Lux

44,000.00 рсд

Ekskluzivni poklon za muškarce koji su tradicionalni i vole čiste viskije. Jedno bure, jedan viski, je njihov moto za konzumiranje viskija. Orginalni poklon za rodjendan muškarcu.

Sastav gajbice:

Malt viski Glenfiddich 18 godina star 0,7 l
Čaša za viski
Set sa kravatom kožnim kaišem i kožnim novčanikom
Upaljac Cozy
(boja upaljača zavisi od trenutnog stanja na lageru)
Kubanske cigare Romeo & Julieta En Cedro 3 komada
Ukrasna drvena gajbica
Rafija
Celofan, mašna

Out of stock

Description

Poklon gajbica Glenfiddich Lux

Poklon gajbica Glenfiddich Lux spada u grupu ekskluzivni muški pokloni.

U elegantnoj drvenoj gajbici,  spakovali smo za vas malt viski Glenfiddich 18 yo u okruženju nekoliko muških poklona. Poklon gajbica sadrži muški luksuzni set sa kravatom, kožnim novčanikom i kaišem, upaljač Cozy i kubanske cigare Romeo & Julieta En Cedro 3 komada. Poklon gajbica sadrži singl malt viski 18 godina star, brenda Glenfiddich. Ekskluzivni poklon za muškarce koji su tradicionalni i vole čiste viskije. Jedno bure, jedan viski, je njihov moto za konzumiranje viskija. Orginalni poklon za rodjendan muškarcu.

Glenfiddich 18 YO

je singl malt viski koji sazreva 18 godina u Oloroso šeri i burbon buradima. Ima miris bogat voćnim aromama poput grejpa, pečenih jabuka, karamela sa notama čokolade, cimeta i drveta. Ukus na kandirano voće i svežina ovog destilata su u dobrom balansu sa bogatim aromama suvih kajsija, karamela, cimeta, đumbira i suvog Šerija.

Pokloni za muškarce

Kad se bolje razmisli, muškarci su jako teški za kupovinu poklona. Njima su sve stvari dostupne i jako je teško iznenaditi ih. Oni vole korisne stvari besprekornog kvaliteta. Prilikom izbora poklona za muškarca potrebno je da poklon ostavi dobar utisak, da je odnos cene i kvaliteta dobar i da poklon izazove reakciju. Što su stariji muškarci su sve zahtevniji, većina stvari im je dostupna i ne čekaju poklone nego uzimaju sami šta požele.

Šta pokloniti muškarcu koji ima sve? Pa, srećom po nas, muškarci ne misle baš na sve. Postoje određeni orginalni muški pokloni koje možemo da im nabavimo, a njima nisu nikada pali na pamet.

Pokloni za muškarce mogu biti klasični i jednostavni ili kreativni i orginalni. Flaša njegovog omiljenog pića, novčanik, knjiga, upaljač, karte za bioskop, privezak su jednostavni klasični muški pokloni.

Kada to sve upakujete u jednu prelepu ukrasnu pletenu korpu od pruća, to daje orginalnost i kreativnost vašem muškom poklonu.

Sve proizvode iz kategorije muški pokloni možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona za ovaj jedinstveni poklon, obavezno preporučujemo ličnu dostavu poklona.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Dimensions 30 × 25 × 40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon gajbica Glenfiddich Lux”

Your email address will not be published.