Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Glenfiddich Lux

44,000.00 рсд

Sastav gajbice:

Malt viski „Glenfiddich“ 18 godina star 0,7 l

Čaša za viski

Set sa kravatom kožnim kaišem i kožnim novčanikom

Upaljac „Cozy“

Kubanske cigare Romeo & Julieta En Cedro 3 komada

Ukrasna drvena gajbica

Rafija

Celofan, mašna

Eksluzivne Poklon korpe na You Tube

Samo 1 je preostalo na zalihama

Opis

Poklon gajbica Glenfiddich Lux

Poklon gajbica Glenfiddich Lux spada u grupu ekskluzivnih poklon gajbica. Takođe pripada grupi ekskluzivnih poklon gajbica sa malt viskijima.

U elegantnoj drvenoj gajbici,  spakovali smo za vas malt viski Glenfiddich 18 yo u okruženju nekoliko muških poklona. Poklon gajbica sadrži muški luksuzni set sa kravatom, kožnim novčanikom i kaišem, upaljač „Cozy“ i kubanske cigare Romeo & Julieta En Cedro 3 komada.

Poklon gajbica sadrži singl malt viski 18 godina star, brenda Glenfiddich. Ova poklon gajbica je namenjena ljudima koji su tradicionalni i vole čiste viskije. Jedno bure, jedan viski, je njihov moto za konzumiranje viskija.

Glenfiddich 18 YO

je singl malt viski koji sazreva 18 godina u Oloroso šeri i burbon buradima. Ima miris bogat voćnim aromama poput grejpa, pečenih jabuka, karamela sa notama čokolade, cimeta i drveta. Ukus na kandirano voće i svežina ovog destilata su u dobrom balansu sa bogatim aromama suvih kajsija, karamela, cimeta, đumbira i suvog Šerija.

Još poklon korpi iz edicije singl malt viskija možete videti ovde.

Lična isporuka

Niste u mogućnosti lično da uručite izabrani poklon ili želite da neko drugi to uradi za Vas?

Mi imamo pravo rešenje za Vaš problem!

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku.Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Ako ne želite ličnu isporuku, možemo Vam ponuditi još dve opcije dostave/preuzimanja.

Druga opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije,ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke.Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom.

Postoji i treća opcija, lično preuzimanje poklona u našem gift shopu. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Pored online kupovine,sve naše poklone možete i direktno pogledati,izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu,bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Dimenzije30 × 25 × 40 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.