Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Šah

31,200.00 рсд

Poklon korpa Šah je luksuzan poklon za ljubitelje drevne igre Šah. U pletenoj korpi spakovali smo za Vas ekskluzivnu vodku i društvenu igru Šah u okruženju kvalitetnih slatkiša. Pravi poklon za rodjendan. Izuzetan originalan poklon za ljubitelje društvene igre šah.

Sastav poklona:

Luksuzna vodka Grey Goose 0,7 l
Društvena igra Šah
Bombonjera Lindt Pralinbe du Confiseure 250 gr
Bombonjera Elit Lukory Collection 170 gr
Bombonjera Lindt Clasic Praline 200 gr
Raffaello 80 gr
Bombonjera Hamlet Image 125 gr
Bombonjera belgian Hearts 200 gr
Raffaello 90 gr
Čokolada Premier jagoda-pistaći 75 gr
Čokoladne kugle caffarel Cremino 165 gr
Čokoladice Fondente caramel 200 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

SKU: 312547896541245 Categories: , , Tag:

Description

Poklon korpa Šah

Poklon korpa Šah je luksuzan poklon za ljubitelje drevne igre Šah. U pletenoj korpi spakovali smo za Vas ekskluzivnu vodku i društvenu igru Šah u okruženju kvalitetnih slatkiša. Pravi poklon za rodjendan. Izuzetan originalan poklon za ljubitelje društvene igre šah.

Luksuzni pokloni

su idealna opcija za one koji žele da pokažu svoju pažnju i ljubav, ka onima koje vole. Naša prodavnica poklona nudi široki izbor luksuznih poklona koji će zadovoljiti svačiji ukus. To su pokloni velike vrednosti, sa posebnim značenjem.  Ovde možete pronaći  jedinstvene poklon korpeekskluzivne poklon gajbice i luksuzne poklon setove, koji su pravljeni kao jedinstveni i originalni poklon za osobe od najvećeg značaja za vas.
Ako Vam treba poklon za 50 rodjendan, jedinstven poklon za godišnjicu, skupi poklon za 18 rodjendan, luksuzan poklon za doktora, pregledajte našu ponudu luksuznih poklona i sigurno ćete pronaći pravu ideju za vaš savršen poklon.
Luksuzne poklon korpe su idealan poklon za sve dogadjaje. Modernog dizajna, sadrže razne proizvode uključujući ekskluzivna pića, slatkiše, kvalitetna vina, kožnu galanteriju, nakit i još mnogo toga. Upakovane su u celofan sa satenskim trakama i ukrasnim mašnama. Prelepog izgleda, modernog dizajna i bogatog sadržaja ostavljaju svakoga bez daha. Luksuzne poklon korpe mogu biti idealan poklon za vaše najmilije. One su savršeni način da se izrazi ljubav i pažnja prema dragim osobama.
Vrhunska lepota, nevidjena raskoš i izgled koji zrači bogastvom, osnovna su odlika ovih originalnih luksuznih poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije luksuzni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 40 × 40 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Šah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *