Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Gružanska Nit

20,500.00 рсд

Poklon korpa Gružanska Nit je luksuzan poklon sa rakijom. Jedinstvena srpska rakija od šljive, okružena odabranim kvalitetnim slatkišima, u prelepom aranžmanu, predstavlja originalan poklon za ljubitelja rakije. Idelan poklon za rodjendan. Luksuzan poslovni poklon za prijatelje iz inostranstva.

Sastav poklona:

Rakija Gružanska Nit šljiva 0,7 l
Bombonjera Ferrero Rocher Diamant 300 gr
Bombonjera Premier Paleta 200 gr
Bombonjera Excelcium Praline 250 gr
Bombonjera Premier Koktel 180 gr
Bombonjera Zaini Boule D or 110 gr
Bombonjera Lindt Swis Thins Dark 125 gr
Bombonjera Premier Kruna 135 gr
Bombonjera Eugen Fantasy 160 gr
Čokolada Premier Lešnik 110 gr
Čokoladne kugle Zaini Hazelnuts 154 gr
Čokoladice Elit Royal 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 2 left in stock

Description

Poklon korpa Gružanska Nit

Poklon korpa Gružanska Nit je luksuzan poklon sa rakijom. Jedinstvena srpska rakija od šljive, okružena odabranim kvalitetnim slatkišima, u prelepom aranžmanu, predstavlja originalan poklon za ljubitelja rakije. Idelan poklon za rodjendan. Poklon korpa Gružanska Nit je luksuzan poslovni poklon za prijatelje iz inostranstva.

Luksuzni pokloni za muškarce

Šta kupiti muškarcu koji ima sve, za jubilarni rodjendan? Šta je pravi poklon za doktora, koji Vam je spasao život? Kakav poklon za 50 rodjendan mužu, da kupim?

Ovo su samo neka od pitanja koje nas muče prilikom kupovine luksuznih poklona. Ovde ćemo Vam prezentovati ideje za ekskluzivni poklon muškarcu.

Većina muškaraca uživa u čarima žestokih pića, u dobroj cigari i voli kvalitetnu kožnu galanteriju. Kada sve to upakujete na jedan originalan način dobijate vrhunski ekskluzivni poklon za muškarca. Luksuzna poklon korpa sa viskijem je idealan poklon za doktora. Set sa kožnom galanterijom i dobrim pićem predstalja idealan poklon za 50 rodjendan mužu. Poklon gajbica sa konjakom, sekačem i tompusima je pravi luksuzni poklon za 18 rodjendan. Poklon sa kravatom kaišem, uz ekskluzivan konjak je lux poklon za starijeg muškarca. Hjumidor i cigare su luksuzan poklon za dečka. Poklon set sa putnim hjumidorom i upaljačem za tompuse je originalan poklon za tatu. Ekskluzivan viski, kvalitetan tompus i futrola sa sekačem su izuzetan poklon za važnog poslovnog saradnika. Novčanik, kaiš i odlično vino u obilju slatkiša su jedinstven poklon za brata.

Ovo su samo neki od predloga za luksuzni poklon muškarcu. Bez obzira šta odaberete, luksuzan poklon pokazuje da cenite njegov stil i ukus. Luksuzni poklon za muškarca je odličan način da mu pokažete da Vam je stalo i sigurno će učiniti da se oseća posebnim.

Ako ne uspevate da pronadjete Vaš idealan luksuzan poklon za muškarca u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam Vaše želje i Vaš budžet i napravićemo za Vas poseban ekskluzivan muški poklon po želji.

Luksuzni pokloni za žene

Luksuzan poklon za ženu je izraz ljubavi i obožavanja koji se nikada neće zaboraviti. Uverite se da je Vaš poklon za pamćenje i pronađite savršeni ekskluzivan ženski poklon za posebnu osobu u Vašem životu.

Luksuzne poklon korpe za devojkejedinstveni poklon setovi za žene i ekskluzivne poklon gajbice za lepši pol su naši skupi pokloni za žene. To su vrhunski pokloni koji svojim prelepim izgledom i bogatim sadržajem ostavljaju svakoga bez reči. U svom sastavu imaju čuvene šampanjce, poznate likere, nakit, kutije za satove, kutije za nakit i najbolje slatkiše.

Predlozi za poklone

Kada Vam je potreban luksuzan poklon za devoku, naš  predlog je ekskluzivna poklon korpa sa Moetom, plišanim medom i slatkišima. Kao ekskluzivni poklon za ženu preporučujemo skupi poklon u korpi sa Moetom i kutijom za nakit, u obilju lux slatkiša. Vrhunsko vino sa kvalitetnim slatkišima u prelepom aranžmanu je skupi poklon za damu. Kao odgovor na pitanje, šta kupiti ženi za jubilaran rodjendan, predlog je, luksuzna korpa sa odličnim vinom, ogrlicom i mindjušama u okruženju vrhunskih slatkiša. Moet Rose u prelepom aranžmanu sa čuvenim bombonjerama, je jedinstven skupi poklon za godišnjicu. Čuveni liker Baileys u kombinaciji sa  nakitom predstavlja unikatan poklon za sestru. Jedinstvena poklon korpa sa Moet šampanjcem je pravi luksuzni poklon za poslovnu saradnicu. Poklon korpa sa tri čuvena Mozart likera je pravi skupi poklon za mamu. Šampanjac i čokolada u prelepoj korpi je idealan ekskluzivan poklon za devojku koju želite da osvojite.

Da ne nabrajamo dalje, pogledajte sami naš izbor ekskluzivnih poklona i sigurni smo da ćete pronaći Vašu ideja za luksuzan poklon. Ako želite da se razlikujete od drugih, izaberite neki od naših luksuznih i jedinstvenih poklona. Ovi ekskluzivni pokloni će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja luksuza.

Ako ne uspevate da pronadjete Vaš idealan luksuzan ženski poklon u našim ponudjenim modelima, slobodno nas kontaktirajte. Predstavite nam Vaše želje i Vaš budžet i napraavićemo za Vas poseban ekskluzivan ženski poklon po želji.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god luksuzan poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za ekskluzivne poklone preporučujemo obavezno lična dostava poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju. Bez obzira na priliku, sigurni smo da će Vam naša prodavnica poklona pomoći da pronadjete Vaš idealan  luksuzan poklon.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije luksuzni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 35 × 35 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Gružanska Nit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *