Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Baraba Kajsija

27,500.00 рсд

Poklon korpa Baraba Kajsija je luksuzan poklon sa rakijom.  Elegantna poklon korpa, prelep aranžman, čuvena rakija od kajsije i odabrani slatkiši, daju jedan originalan luksuzan poslovni poklon. Idealan poklon za prijatelje iz inostranstva. Jedinstven poklon za rodjendan za ljubitelje rakije od kajsije.

Sastav poklona:

Luksuzna rakija Baraba kajsija 0,7 l
Bombonjera Lindt Connaisseurs 250 gr
Bombonjera Lindt Classic Praline 200 gr
Bombonjera Belgian Tiramisu 200 gr
Cupido Irish Cream 150 gr
Bombonjera Anthon Berg Gold 200 gr
Čokolada Premier kajsija-pistaći 110 gr
Belgian Caramel so 100 gr
Bombonjera Caffarel Cremino 165 gr
Bombonjera Guylian Gold 125 gr
Belgian Dark Orange 100 gr
Čokoladne kugle Zaini Boulle D or 115 gr
Bombonjera Hamlet Image 125 gr
Čokoladne praline Caffarel Piemonte 165 gr
Čokoladice Konti Mouse 150 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa Baraba Kajsija

Poklon korpa Baraba Kajsija je luksuzan poklon sa rakijom.  Elegantna poklon korpa, prelep aranžman, čuvena rakija od kajsije i odabrani slatkiši, daju jedan originalan luksuzan poslovni poklon. Idealan poklon za prijatelje iz inostranstva. Jedinstven poklon za rodjendan za ljubitelje rakije od kajsije.

Za poslovne saradnike iz inostranstva

u prilici smo da Vam ponudimo široki spektar jedinstvenih poslovnih poklona sa etno motivima iz Srbije. U našim poslovnim poklonima sa etno motivima pronaći čete originalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije. Poslovni pokloni iz Srbije su magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.

Luksuzni poslovni pokloni

Poklon korpe sa luksuznim pićima su naši ekskluzivni poslovni pokloni. Ove poklon korpe su VIP poslovni pokloni, namenjeni isključivo Vašim najvažnijim poslovnim saradnicima. Za važne klijente i poslovne saradnike, prava ideja za poklon, su naši luksuzni poslovni pokloni, poslovni set sa kožnom galanterijom i vinom, ekskluzivno bure za rakiju sa grbom Srbije ili  kožni rokovnik sa luksuznom olovkom.

Sve naše poslovne poklone možete naručiti online. Poverenje koje nam ukazuju kompanije koje uspešno posluju na teritoriji Srbije i regiona, višegodišnjom saradnjom, su dokaz da je Portobello tim u potpunosti posvećen klijentima i njihovim zahtevima za poslovne poklone.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Koji god poslovni poklon da odaberete, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa porukom kako biste Vaš poslovni poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Za poslovne poklone preporučujemo obavezno ličnu dostavu poklona na adresu, Na taj način ste sigurni da će Vaš poklon stići u pravo vreme u savršenom stanju.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poslovni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 40 × 35 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Baraba Kajsija”

Your email address will not be published. Required fields are marked *