Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Volim te

(1 customer review)

4,200.00 рсд

Orginalni poklon za zaljubljene. Pravi poklon koji je napravljen kao mali znak pažnje za zaljubljene. Idealan poklon za pokazivanje ljubavnih emocija ka voljenoj osobi.

Sastav poklona:

Bombonjera Belgian Hearts 65 gr
Premier Čokoladno srce 135 gr
Elit čokoladna srca 105 gr
Čokoladne bombone  Happy Bianco 70 gr
Ukrasna gajbica
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon gajbica Volim te

Poklon gajbica Volim te spada u grupu pokloni za zaljubljene.

U ukrasnu gajbicu, spakovali smo odabrane slatkiše sa jasnom porukom ljubavi. Orginalni poklon za zaljubljene. Pravi poklon koji je napravljen kao mali znak pažnje za zaljubljene. Idealan poklon za pokazivanje ljubavnih emocija ka voljenoj osobi.

Pokloni za Dan zaljubljenih

Pravi poklon za ovaj dan treba birati u skladu sa specifičnim interesovanjima Vaše drage osobe. Stavite se u  poziciju svog partnera i dobro razmislite šta bi želeleli i čemu bi se obradovali.

Poklon za Dan zaljubljenih se kupuje na vreme, a ne u zadnj čas. Dobro izabran poklon za zaljubljene,treba da predstavlja pravo iznenadjenje. Potrebno je da deluje da ste uložili puno truda i vremena u kupovinu i izbor orginalnog poklona. Svaka osoba voli da je voljena i jedinstvena, a to možete postići sa dobro izabranim poklonom za Dan zaljubljenih. Vaš poklon mora da bude izabran sa ljubavlju i u skladu sa željama Vaše drage osobe.  Ako uspete da pravilno izaberete Vaš ljubavni poklon, to će biti trajna uspomena koje će se rado sećati kad pomisli na Vas.

Kada izaberete pravi poklon za zaljubljene, kupite cveće i izvedete dragu osobu na večeru, setite se sledećeg, Dan zaljubljenih je prilika da uz svu romantiku poklanjanja provedete više vremena sa svojim partnerom i posvetite mu punu pažnju i ljubav.

Ako ste daleko od voljene osobe tu smo mi da vam pomognemo i lično dostavimo vaš poklon.

U slučaju da Vam je potrebna pomoć u izboru Vašeg pravog ljubavnog poklona, slobodno nas kontaktirajte.

Sve proizvode iz kategorije pokloni za zaljubljene, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan ljubavni poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.

Lična dostava poklona,

Isporuka kurirskim službama.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 2.5 kg
Dimensions 18 × 15 × 20 cm

1 review for Poklon gajbica Volim te

  1. Petar

    Prelep poklon za 8 mart

Add a review

Your email address will not be published.

You may also like…