Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Crema

7,600.00 рсд

U drvenoj gajbici napravljen je set za uživanje u instant kafi. Kvalitetna Jacobs kafa u kompletu sa dve šolje za nes kafu, okužena je odabranom  bombonjerom i čokoladama. Orginalan poklon za ljubitelje kafe. Poklon koji može da bude i poklon za slavu i poklon za prijateljicu. Jedinstven poklon za sve male  godišnjice. Poklon sa kafom za sve ljude koji vole ovaj napitak.

Sastav seta:

Instant kafa Jacobs Crema 100 gr
Šolja za kafu 2 komada
(dezen šolja zavisi od dostupnosti na lageru)
Tuba Eugen karamel kakao 100 gr
Čokolada Premier višnja 110 gr
Čokolada Premier badem kokos 110 gr
Bombonjera Premier Paleta 200 gr
Čokolada Delicadore Irish cream 200 gr
Čokoladice Happy Moka 140 gr
Ukrasna gajbica
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon gajbica Crema

Poklon gajbica Crema spada u grupu pokloni za slavu sa kafom.

U drvenoj gajbici napravljen je set za uživanje u instant kafi. Kvalitetna Jacobs kafa u kompletu sa dve šolje za nes kafu, okužena je odabranom  bombonjerom i čokoladama. Orginalan poklon za ljubitelje kafe. Poklon koji može da bude i poklon za slavu i poklon za prijateljicu. Jedinstven poklon za sve male  godišnjice. Poklon sa kafom za sve ljude koji vole ovaj napitak.

Pokloni sa kafom

Ekskluzivni pokloni sa kafom, poklon korpe sa šoljama za kafu i nes kafom. Orginalan poklon za ljubitelje kafe. Poklon korpekoje su idealan poklon za slavu. U prelepim aranžmanima spakovali smo za Vas eksluzivne nes kafe, tursku kafu, šolje za nes kafu i druge proizvode. Ako imate prijatelje koji uživaju u kafi ovde možete naći orginalan rodjendanski poklon sa kafom. Pokloni sa nes kafom i šoljicama su idealan poklon za drugaricu.

Pored online kupovine,sve naše poklone možete i direktno pogledati,izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu,bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Za proizvode iz ove kategorije smo u mogućnosti da Vam ponudimo sledeće načine isporuke:

Lična dostava poklona

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA DOSTAVA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku.Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h! U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Ako ne želite ličnu isporuku, možemo Vam ponuditi još dve opcije dostave/preuzimanja.

Druga opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije,ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke.Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom.

Postoji i treća opcija, lično preuzimanje poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 3 kg
Dimensions 30 × 20 × 25 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon gajbica Crema”

Your email address will not be published.

You may also like…