Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Brut Blanš

6,100.00 рсд

Poklon korpa Brut Blanš je poklon za žene i devojke. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u okruženju odabranih slatkiša, dominira flaša ekskluzivnog penušavog vina JP Chenet Brut. Poklon korpa sadrži posebno penušavo vino brenda JP Chenet. To je penušavo vino JP Chenet Brut. Orginalan poklon za žene koje obožavaju penušava vina sa voćnim notama. Pravi poklon za rodjendan za ženu. Idealan poklon za godišnjicu.

Sastav poklona:

Francusko penušavo vino JP Chenet Brut 0,75 l
Bombonjera Belgian Seashells 195 gr
Bombonjera Feelings 200 gr
Čokoladne dražeje Premier Lio jagoda 60 gr
Čokoladice Happy Bianco 140 gr
Čokolada Delicadore Caramel 200 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 2 left in stock

Description

Poklon korpa Brut Blanš

Poklon korpa Brut Blanš je poklon za žene i devojke. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u okruženju odabranih slatkiša, dominira flaša ekskluzivnog penušavog vina JP Chenet Brut. Poklon korpa sadrži posebno penušavo vino brenda JP Chenet. To je penušavo vino JP Chenet Brut. Orginalan poklon za žene koje obožavaju penušava vina sa voćnim notama. Pravi poklon za rodjendan za ženu. Idealan poklon za godišnjicu.

JP Chenet Brut

je penušavo vino nežno zlatne boje s malim i brojnim mehurićima. Mirisom dominiraju voćne arome breskve i marelice. Berba grožđa iz vinograda glineno vapnenačkog tla se vrši delimično ručno u trenutku optimalne zrelosti grožđa. Postupak stvaranja ovog vina događa se pri niskim temperaturama kako bi se zadržala sva potencijalna svežina. Vino se proizvodi u podrumu Landiras blizu Bordeauxa sledeći tehniku koju je izumeo francuski inženjer Eugène Charmat 1907.godine. Služi se sa jastogom, kozjim sirom ili kao aperitiv.

Pokloni za žene

Pokloni za žene  su pokloni za lepše polovine, žene i devojke. Orginalan poklon za rodjendan ženi, jedinstven poklon za devojku ili poklon za drugaricu su samo deo ove kategorije.
Orginalni pokloni iz ove grupe sadrže proizvode koji su namenjeni isključivo ženskim osobama. Pravi su poklon za dame i devojke.
Ako ste u vezi ili tek treba da nadjete osobu svog života, uz svu pažnju koju im pružate morate povremeno da ih obradujete orginalnim poklonom. Treba Vam jedinstven poklon za devoku online, na pravom ste mestu. Ako Vam treba poklon za dragu, poklon za devojku. Ili pokloni za godišnjicu veze ili bilo kakav drugi orginalni poklon, nalazite se na pravom mestu.
Pokloni  iz ove grupe su napravljene sa namerom da predstavljaju odgovor na pitanja koja nas uvek muče. Koji je najbolji poklon za devojku, koji je najlepši poklon za devojku, šta kupiti devojci, šta kupiti ženi... Aranžmani ovih poklon korpi su lepršavi, ženskih boja sa proizvodima koji odgovaraju damama.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 4 kg
Dimensions 30 × 20 × 30 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Brut Blanš”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…