Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa De lux fantazija

(1 customer review)

16,500.00 рсд

Poklon korpa De lux fantazija je luksuzni poklon sa slatkišima. U luksuznoj pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom bojom, prelepo aranžirani ekskluzivni slatkiši. Poklon korpa sadrži veliku količinu eskluzivnih slatkiša. Kao što samo ime kaže, de lux poklon za rodjendan devojci. Savršen aranžman čini ovaj poklon za ženu, odličnim izborom za svaki važan datum. Birajući ovaj jedinstven poklon, ne možete pogrešiti. Ostavičete utisak koji se dugo pamti.

Sastav poklona:

Belgijska bombonjera Guylian Trufflina 180 gr
Belgijska bombonjera Guylian Gold 125 gr
Belgijska bombonjera Hamlet Image 125 gr
Bombonjera Anthon Berg Gold 200 gr
Kugle Maria Theresia 100 gr
Bombonjera Kraš Bajadera 200 gr
Bombonjera Kraš Griotte 204 gr
Čokoladne kugle Zaini Dark 154 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa De lux fantazija

Poklon korpa De lux fantazija je luksuzni poklon sa slatkišima. U luksuznoj pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom bojom, prelepo aranžirani ekskluzivni slatkiši. Poklon korpa sadrži veliku količinu eskluzivnih slatkiša. Kao što samo ime kaže, de lux poklon za rodjendan devojci. Savršen aranžman čini ovaj poklon za ženu, odličnim izborom za svaki važan datum. Birajući ovaj jedinstven poklon, ne možete pogrešiti. Ostavičete utisak koji se dugo pamti.

Pokloni za nju

Pokloni za nju su orginalni pokloni za žene. Luksuzni poklon za devojku, orginalni poklon za rodjendan ženi, ljubavni poklon je samo mali deo ove kategorije. Pokloni za nju predstavljaju najzahtevniju kategoriju poklona. Kada žena kaže da ne želi nikakav poklon ustvari ona očekuje poklon iznenadjenja.

Poklon za ženu

Poklon za ženu nije lak zadatak. Iako se podrazumeva da odlično poznajete svog partnera i znate šta mu je potrebno, sa pokonima  za nju, nikad nije lako. U Vaš brak obavezno uvedite praksu poklanjanja bez razloga. U ovoj kategoriji naći ćete orginalne poklone za ženu, koji će svaku ženu ostaviti bez daha.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za nju možete kupiti i platiti online. Možete doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš jedinstven poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

Dostava kurirskim službama

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 40 × 30 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

1 review for Poklon korpa De lux fantazija

  1. Eleanor

    I have learn several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting.
    I wonder how a lot attempt you set to create one of these magnificent informative web site.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…