Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Glenfiddich 18

(1 customer review)

42,500.00 рсд

Poklon korpa Glenfiddich 18 je luksuzni poklon za muškarca. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, sa dominantnim braon notama, dominira viski Glenfiddich 18 sa dve čaše. Poklon korpa koja sadrži singl malt viski 18 godina star brenda Glenfiddich. Jedinstven poklon za muškarca koji su tradicionalisti i vole čiste viskije. Jedno bure, jedan viski, je njihov moto za konzumiranje viskija. Orginalan luksuzni muški poklon savršen kao poklon za rodjendan.

Sastav poklona:

Malt viski Glenfiddich 18 godina star 0,7 l
Bombonjera Lindt Swiss de Lux 145 gr
Bombonjera Ferrero Rocher 300 gr
Bombonjera Kraš Bajadera 300 gr
Bombonjera Anthon Berg 200 gr
Bombonjera Belgian Tiramisu 200 gr
Bombonjera  Hamlet Clasic Line 250 gr
Bombonjera Hamlet Care Croco 250 gr
Belgijska bombonjera Guylian Gold 125 gr
Čokolada Clasic Wheels 85% cacao 100 gr
Čokolada Premier karamel-indijski orah 110 gr
Čokolada Premier lešnik 110 gr
Čokoladne kugle Konti 200 gr
Čokoladne bombone Fondente Caramel 100 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 1 left in stock

Description

Poklon korpa Glenfiddich 18

Poklon korpa Glenfiddich 18 je luksuzni poklon za muškarca. U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, sa dominantnim braon notama, dominira viski Glenfiddich 18 sa dve čaše. Poklon korpa koja sadrži singl malt viski 18 godina star brenda Glenfiddich. Jedinstven poklon za muškarca koji su tradicionalisti i vole čiste viskije. Jedno bure, jedan viski, je njihov moto za konzumiranje viskija. Orginalan luksuzni muški poklon savršen kao poklon za rodjendan.

Glenfiddich 18 YO

je singl malt viski koji sazreva 18 godina u Oloroso šeri i burbon buradima. Ima miris bogat voćnim aromama poput grejpa, pečenih jabuka, karamela sa notama čokolade, cimeta i drveta. Ukus na kandirano voće i svežina ovog destilata su u dobrom balansu sa bogatim aromama suvih kajsija, karamela, cimeta, đumbira i suvog Šerija.

Pokloni za muškarce

Pokloni za muškarce su jedna jako zahtevna kategorija. Tu spada poklon za dečka, poklon za muža, pokloni za godišnjicu, pokloni za rodjendan itd. Pokloni su sastavni deo svih značajnih datuma u životu. Ne mora svaki muški poklon biti vezan za neki značajni datum, pokloni bez povoda su nešto najlepše što može da nam se desi. Poklonite svom dragom muškarcu neki mali poklon iznenadjenja za muškarca bez ikakvog povoda.
U ovoj kategoriji možete pronaći orginalan poklon za rodjendan mužu, jedinstven poklon za dečka, poklon za rodjendan bratu ili jednostavno pravi muški poklon za svaku priliku

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 9 kg
Dimensions 45 × 45 × 45 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello

1 review for Poklon korpa Glenfiddich 18

  1. Ladonna

    All recommendations.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…