Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Zov Mix

24,500.00 рсд

Poklon korpa Zov Mix je luksuzni poklon sa rakijom. Luksuzno spakovana rakija, sa tri različita ukusa i ekskluzivni slatkiši, spakovani u prelepoj pletenoj korpi daju jedan originalan poslovni poklon. Jedinstven poklon za rodjendan. Rakija od šljive sa dodatkom meda i nane, mala  rakija od šljive sa dodatkom sveže maline i mala rakije od šljive u ovom prelepom aranžmanu, oduševiće svakog ljubitelja rakije.

Sastav poklona:

Zov rakija šljiva med-nana 0,5 l
Zov rakija šljiva sa dodatkom maline 0,05 l
Zov rakija šljiva 0,05 l
Bombonjera Excelcium praline 250 gr
Bombonjera Lindt Swiss Luxury Selection 230 gr
Bombonjrera Premier Paleta 200 gr
Bombonjera Anhton Berg 200 gr
Bombonjera Lindt Assorted 337 gr
Bombonjera Eugen Fantasy 160 gr
Bombonjera Ferrero Colection 172 gr
Čokoladne praline Caffarel Piemonte 165 gr
Čokoladice Sorini Crunchy Granola 200 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa Zov Mix

Poklon korpa Zov Mix je luksuzni poklon sa rakijom. Luksuzno spakovana rakija, sa tri različita ukusa i ekskluzivni slatkiši, spakovani u prelepoj pletenoj korpi daju jedan originalan poslovni poklon. Jedinstven poklon za rodjendan. Rakija od šljive sa dodatkom meda i nane, mala  rakija od šljive sa dodatkom sveže maline i mala rakije od šljive u ovom prelepom aranžmanu, oduševiće svakog ljubitelja rakije.

Rakije

Rakija je tradicionalni srpski proizvod koji se dobija destilacijom voća. Svakako najpopularnija je šljivovica, a zatim dunjevača, kajsijevača, viljamovka, jabukovača… Pojedine rakija svojim kvalitetom mogu stati rame uz rame vrhunskim inostranim destilatima poput konjaka i viskija.
Predstavljamo vam izbor ekskluzivnih rakija iz Srbije. Ove rakija su pravljene  posebnim procesima destilacije, sazrevale su u posebnim buradima dugi niz godina, i onda pretočene u ekskluzivnu i luksuznu ambalažu. Naročito smo ponosni na ekskluzivne  rakije koje na svojim pakovanjima imaju grb Srbije.

Ako tražite poklon za vašeg ljubitelja rakije, ovde ćete sigurno pronaći , željeni poklon. Vaš poklon će ostaviti nezaboravan utisak.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa rakijom, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 35 × 35 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Zov Mix”

Your email address will not be published. Required fields are marked *