Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Gautier 1755

45,000.00 рсд

Poklon korpa Gautier 1755 je luksuzan poklon sa konjakom za muškarce. Poklon korpa prelepog aranžmana sa vrhunskim francuskim konjakom i odabranim slatkišima predstavlja luksuzan originalan poklon muškarcu za rodjendan. Vip poklon koji če svojim izgedom i sastavom zadovoljiti i  najzahtevnije ljude. Jedinstven luksuzan poklon za važne ljude u Vašem životu.

Sastav poklona:

Francuski konjak Gautier 1755 0,7 l
Bombonjera Lindt Swiss Luxury Selection 145 gr
Bombonjera Ferrero Rocher Diamante 300 gr
Bombonjera Anthon Berg 200 gr
Bombonjera Zaini Baule D or 115 gr
Bombonjera Guylian Gold 125 gr
Bombonjera Lindt Pilar 75 gr
Bombonjera Guylian Seashells 250 gr
Bombonjera Hamlet Praline 125 gr
Bombonjera Baci Latte 200 gr
Čokolada Premier kupina-lative cveća 110 gr
Čokolada Crea Ekvador 100 gr
Čokoladne kugle Zaini Milk 154 gr
Čokoladice Elit Mix 150 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

Only 1 left in stock

Description

Poklon korpa Gautier 1755

Poklon korpa Gautier 1755 je luksuzan poklon sa konjakom za muškarce. Savršena poklon korpa, prelepog aranžmana sa vrhunskim francuskim konjakom i odabranim slatkišima, predstavlja luksuzan originalan poklon muškarcu za rodjendan. Vip poklon koji če svojim izgedom i sastavom zadovoljiti i  najzahtevnije ljude. Jedinstven luksuzan poklon za važne ljude u Vašem životu.

Konjak Gautier 1755

Da bi proslavio svoj 250. rođendan, Maison GAUTIER je kreirao ovu mešavinu 1755. godine kako bi odao počast stvaranju Gautier kuće konjaka, koju je napravio Louis Gautier. EKSTRA 1755 je jedinstvena mešavina našeg nasleđa starih i retkih eauk-de-vie iz „Paradise Cellar”, od kojih su neke stare čak 45 godina. Suptilan i intenzivan, otkriva jedinstven, složen i elegantan buket aroma, koji posebno cene poznavaoci. Sastoji se od Fins Bois, Grand Champagne i Petite Champagne.
Bogat i delikatan nos koji kombinuje složenost začina sa mekom vanile, podržan cvetnim aromama za jedinstvenu eleganciju. Glatkog i složenog ukusa, dobro izbalansiranog nepca, pružajući snagu i finoću. Prelepa dužina u ustima.

Konjak

Konjak je vrsta destilovanog napitka nazvan po gradu Konjak u zapadnoj Francuskoj Proizvodnja konjaka ima strogo definisan način proizvodnje, dvaput destilovan u bakarnim cevima , odležavanje od minimum dve godine u posebnim buradima od francuskog hrasta. Posebnu grupu čine francuski konjaci klase XO. To su konjaci stari najmanje 10 godina. U ponudi su konjaci Courvoisier, Remy Martini, Hennessy i Martell.
Ove poklon korpe su pravi orginalan poklon za poznavaoce i ljubitelje konjaka.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe sa konjakom, možete kupiti i platiti online ili doći u naš  gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme ( od 09-20) koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 40 × 40 × 40 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Gautier 1755”

Your email address will not be published. Required fields are marked *