POKLONI ZA SLAVU

PoklonI za slavu

Pokloni za slavu su nezaboravne poklon korpe za slavu, pokloni za slave koji nam predstoje.
Jedini narod koji ima krsnu slavu su Srbi. Posle Vaskrsa i Božića slava je najvažniji porodični praznik.Proslavljanje krsne slave je tradicionalni običaj. Veruje se da svaka kuća i porodica ima svog svetog zaštitnika. Proslavljajući Svetu Krsnu Slavu, odaje se počast porodičnom svecu.
Najčešće slave kod Srba su: Mitrovdan (8. Novembra), Sveti Nikola (19. Decembra), Arandjelovdan (21. Novembra), Sveti Sava (27. Januara) i Djurdjevdan (6. Maja).
Slava je dogadjaj koji se proslavlja u krugu porodice i bliskih prijatelja. Poziv na slavu je čast koja se ne odbija, a kako običaji nalažu, u goste se ne ide praznih ruku. Tradicionalni pokloni za slavu su: vino (piće), kafa, čokolada i bombonjera.

Orginalni pokloni za slavu

U želji da poštujemo tradiciju, ali da izbegnemo standardne slavske poklone, kreirali smo posebnu liniju poklon korpi namenjenu slavama. To su poklon korpe koje sadrže sve standardne poklone za slavu prelepo aranžirane u ručno pletenim korpama od pruća. Birajući neki od ovih slavskih poklona, budite sigurni da ste pokazali velko poštovanje prema domaćinu slave.
Ako ste daleko ili zbog trenutne situacije, niste u mogućnosti da dodjete na slavu, možda je parvo rešenje da svojim bliskim prijateljima pošaljete poklon za slavu. Na taj način pokazaćete im da ih niste zaboravili, da ih i dalje volite, poštujete i mislite na njih. U ovoj kategoriji možete pronaći svoj idealni poklon za domaćina slave.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni za slavu, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.