Uslovi dostave

Poklon set „Jagermeister“

6,900.00 рсд

Sastav seta:

Liker  „Jagermeister“ 0,7 l

Belgijska bombonjera „Guylian La Truffina“ 90 gr

Bombonjera „Merci Almond“ 250 gr

Čokolada „Schogetten Hazelnut“ 100 gr

Čokolada „Baron Mojito“ 100 gr

Italijanske praline „Witors Golden“ 60 gr

Čaše za liker 2 komada

Rafija

Ukrasna kutija

Celofan, mašna

 

Na zalihama

Opis

Poklon set „Jagermeister“

Poklon set „Jagermeister“ spada u grupu poklon setova sa likerima.

U ukrasnoj kutiji, u gnezdu od rafije, nalazi se jedan od najpoznatijih lekovitih likera Jagermeister. U setu se nalaze, dve čaše za liker i kvalitetni slatkiši. Poklon set je namenjen ljubiteljima i uživaocima kvalitetnih biljnih likera.

Jagermeister

je nemačko alkoholno piće koje sadrži oko 35 % alkohola i sastoji se od 56 vrsta biljaka. Glavni je proizvod nemačke kompanije Mast-Jagermeister. Sedište kompanije nalazi se u gradu Volfenbitel, Donja Saksonija (Nemačka). Jegermaister je biljni liker. Prvi put u prodaji se našao 1935. godine. Sličan je drugim evropskim likerima poput, Pelinkovac (Hrvatska), Gorki List (Srbija). Kompanija preporučuje da se piće servira sa ledom. Liker je dobio ime Jegermaister jer je njegov izumitelj, Kurt Mast, bio strastveni lovac. Pošto „jeger“ znači lovac, a „meister“ gospodar, doslovan prevod znači gospodar lovaca (Hunting master). Etiketa Jagermaistera sadrži svetleći hrišćanski krst između rogova jelena. Ova slika predstavlja dva hrišćanska sveca (svetog Huberta i svetog Evstatija) koji su prešli u hrišćanstvo nakon što im se prikazala vizija tokom lova gde su videli hrišćanski krst između rogova jelena.

Još poklon setova sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Dimenzije 30 × 20 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.