Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa „Muscat D’or“

4,250.00 рсд

Sastav korpe:

Moldavsko belo vino „Muscat D’or“ 0,75 l

Bombonjera „Kraš Bajadera“ 200 gr

Belgijska bombonjera „Guylian Milk“ 125 gr

Čokolada „Valor“ 70 % Cacao Orange 100 gr

Čokoladne kugle „Witors Golden“ 100 gr

Čokoladne kugle „Ferrero Rocher“ 25 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Poklon korpe do 5.000 na You Tube.

Na zalihama

Opis

Poklon korpa „Muscat D’or“

Poklon korpa „Muscat D’or“ spada u grupu malih poklon korpi sa vinom.

U maloj ukrasnoj pletenoj korpici od pruća, za Vas smo spakovali moldavsko belo vino Muscat D’or sa odabranim slatkišima. Ova poklon korpa je namenjena kao mali znak pažnje, ljudima koji vole da uživaju u čarima kvalitetnih belih vina sa voćnom notom.

Muscat D’or

je poluslatko beli vino. Napravljeno je odsorte grožđa muskat. Savršeno je izbalansirano i ima delikatnu aromu meda i limuna. Poseduje voćni buke. Služi se kao aperitiv ili uz lagane torte i deserte.

Još poklon korpi iz ove kategorije, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Dimenzije 15 × 15 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.