Pokloni na akciji

Pokloni na akciji

Pokloni na akciji su kategorija sa najprodavanijim poklonima sa sniženim akcijskim cenama.
Da bi smo vam izašli u susret, snizili smo cene poklona. Pokloni za rodjendan na popustu. U želji da Vam u ovim teškim vremenima pomognemo da obradujete drage osobe, izabrali smo najprodavanije i najlepše poklone, i snizili smo im cene. Pokloni za muškarce, pokloni za devojke, pokloni za zaljubljene, su na stalnom popustu u ovoj kategoriji. Ovde možete pronaći poklon na popustu za svaku priliku, po novoj pristupačnijoj ceni.
Sve proizvode možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

Lična dostava poklona:

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.