Pokloni na akciji

U želji da Vam olakšamo kupovinu poklona, snizili smo cene poklona na akciji. Rodjendanski pokloni na akciji. Orginalni pokloni sa popustom!

Pokloni na akciji

Pokloni na akciji su kategorija sa najprodavanijim poklonima sa sniženim akcijskim cenama.
Da bi smo vam izašli u susret, snizili smo cene poklona. Pokloni za rodjendan na popustu. U želji da Vam u ovim teškim vremenima pomognemo da obradujete drage osobe, izabrali smo najprodavanije i najlepše poklone, i snizili smo im cene. Pokloni za muškarce, pokloni za devojke, pokloni za zaljubljene, su na stalnom popustu u ovoj kategoriji. Ovde možete pronaći poklon na popustu za svaku priliku, po novoj pristupačnijoj ceni.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni na akciji, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.