Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Chenet Srce

8,800.00 рсд

Ljubavni poklon idelan kao poklon za godišnjicu devojci. Romantičan poklon za zaljubljene, koji možete pokloniti kao poklon za rodjendan devojci ili jednostavno kao mali znak pažnje.

Sastav gajbice:

Francusko penušavo vino JPChenet Brut Blancs 0,75 l
Belgijska bombonjera Guylian Milk 125gr
Bombonjera  Premier čokoladno srce 135 gr
BombonjeraPremier Čokoladna srca bela 110 gr
Bombonjera Fondente Caramel 300 gr limenka u obliku srca
Čokoladne kugle Zaini Fondante Dark 154 gr
Bombonjera Feelings 200 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 30 gr
Ukrasna drvena gajbica
Dekoracija
Satenska mašna
Celofan

In stock

Description

Poklon gajbica Chenet Srce

Poklon gajbica Chenet Srce spada u grupu pokloni za zaljubljene.

U ukrasnoj gajbici, u okruženju slatkiša pakovanih u obliku srca, smestila se flaša penušavog vina JP Chenet Brut Blancs. Ljubavni poklon idelan kao poklon za godišnjicu devojci. Romantičan poklon za zaljubljene, koji možete pokloniti kao poklon za rodjendan devojci ili jednostavno kao mali znak pažnje, koji pokazuje jačinu Vaših ljubavnih osećanja ka voljenoj osobi.

JP Chenet Brut Blancs

je penušavo vino bledo žute boje sa mekim zelenim odrazima. U bukeu mu se ističu suptilne note lipe. Sveže i živo na nepcu, savršene ravnoteže između voća i kiselosti. Poželjno ga je služiti kao aperitiv. Odlično se slaže sa jelima od ribe.

Ako tražite ljubavni poklon, ukrasne gajbice sa proizvodima u obliku srca su pravi izbor za Vas. Svaki od ovih poklona za zaljubljene je aranžiran tako  da pokazuje vaše prave emocije ka voljenoj osobi. Poruka koju ovi orginalni ljubavnin pokloni šalju ne može se pogrešno razumeti. U ovoj grupi možete pronaći i pravi poklon za rodjendan ili poklon za godišnjicu. Orginalni pokloni iz ove grupe ostavljaju ustisak i kod ravnodušnih.

Sve proizvode iz kategorije ljubavni pokloni  možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h! U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate! Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme. Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 35 × 20 × 35 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon gajbica Chenet Srce”

Your email address will not be published.

You may also like…