Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa „Beli Orfelin“

6,400.00 рсд

Sastav korpe:

Srpsko belo vino „Orfelin“ podrum Kovačević 0,75 l

Čokoladni štapići „Cupido Mint“ 107 gr

Čokolada „Premier Pistaći Biber“ 110 gr

Bombonjera „Grazia“ 200 gr

Čokolada „Premier Lešnik“ 110 gr

Bombonjera „Merci Almond“ 250 gr

Čokolada „Baron Mojito“ 100 gr

Čokoladne kugle „Ferrero Rocher“ 30 gr

Čokoladne bombone „Fondente Caramel“ 150 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Poklon korpe od 5.000 do 10.000 na You Tube.

Na zalihama

Opis

Poklon korpa „Beli Orfelin“

Poklon korpa „Beli Orfelin“ spada u grupu poklon korpa sa vinima.

U elegantnoj pletenoj korpi od pruća, u prelepom belo zelenom aranžmanu, smestila se flaša kvalitetnog belog vina Orfelin iz vinarije Kovačević. Poklon korpa je namenjena, uglavnom damama, koje znaju da uživaju u vrhunskim belim vinima sa naših prostora.

Orfelin, vinarija Kovačević

je vino svežeg mirisa jabuka, krušaka i citrusa, uz nežni floralni karakter. Meko, zaobljeno i pitko belo vino, sa prijatnim aromama stonog voća u ustima. Izuzetan spoj ukusa i pitkosti obogaćeno notama breskve i narandže koje vinu daju prepoznatljivu svežinu. Pun kvalitet ovog vina postiže se služenjem na temperaturi od 08-12°C. Služi se uz sveže salate, mlade sireve, belo meso i rečnu ribu.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzije 30 × 20 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.