Uslovi dostave

Poklon korpa ”Slatki Cabernet”

3,450.00 рсд

Sastav korpe:

Moldavsko crveno poluslatko vino „Cabernet“ 0,75 l

Bombonjera Kraš „Bajadera“ 200 gr

Čokolada Delicadore „Whiskey“ 200 gr

Čokoladne bombone Fererro Rocher 25 gr

Čokoladne bombone „Werthers“ 80 gr

Pletena korpa

Celofan, mašna

Na zalihama

Opis

Poklon korpa ”Slatki Cabernet”

Poklon korpa ”Slatki Cabernet” spada u grupu malih poklon korpi sa vinima.

U malu ukrasnu pletenu korpu od pruća, spakovali smo za Vas jedno zanimljivo crveno moldavsko vino u interesantnoj flaši sa nekoliko odabranih slatkiša. Poklon korpa je namenjena kao malo iznenađenje za ljubitelje vina.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shopu. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina 2.5 kg
Dimenzije 20 × 20 × 30 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.