Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa Moet Duo

48,900.00 рсд

Poklon korpa Moet Duo je ekskluzivni poklon za dame. U prelepoj etno pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom i belom bojom, smeštene su dve nesvakidašnje flaše šampanjca Moet & Chandon sa dve šampanjske čaše. Luksuzna poklon korpa Moet Duo predstavlja ekskluzivni poklon za jubilarni rodjendan ženi ili devojci. Orginalan poklon za dame koje drže do sebe. Poklon za ljubitelje šampanjca koji se ne plaše da probaju i istražuju nove ukuse.

Sastav poklona:

Francuski šampanjac Moet & Chandon Rose Imperial 0,75 l
Francuski šampanjac Moet & Chandon  Brut Imperial 0,75 l
Čaše za šampanjac 2 komada
*(Čaše ne šaljemo kurirskom službom, zbog bezbednosti u transportu. Zamena dodatni slatkiši.)
Bombonjera Lindt Swiss Luxory Selection 230 gr
Bombonjera Fererro Rocher Diamant 300 gr
Belgijska bombonjera Guylian Gold 125 gr
Bombonjera Anthon Berg 200 gr
Bombonjera Maria Theresia 100 gr
Bombonjera Hamlet Clasic Line 250 gr
Bombonjera Caffarel Cremina 165 gr
Bombonjera Hamlet Carre Croco 250 gr
Čokoladne praline Lindt Classic 200 gr
Čokolada Lindt White 200 gr
Čokoladne kugle Zaini Hazelnut 154 gr
Čokoladne kugle Ferrero Rocher 50 gr
Pletena korpa
Celofan, mašna

In stock

Description

Poklon korpa Moet Duo

Poklon korpa Moet Duo je ekskluzivni poklon za dame. U prelepoj etno pletenoj korpi od pruća, sa dominirajućom crvenom i belom bojom, smeštene su dve nesvakidašnje flaše šampanjca Moet & Chandon sa dve šampanjske čaše. Poklon sadrži dva ekskluzivna i neuobičajena Francuska  šampanjaca, Moet & Chandon Rose Imperial i Moet & Chandon Brut Imperial. Luksuzna poklon korpa Moet Duo predstavlja ekskluzivni poklon za jubilarni rodjendan ženi ili devojci. Orginalan poklon za dame koje drže do sebe. Poklon za ljubitelje šampanjca koji se ne plaše da probaju i istražuju nove ukuse.

Pokloni za nju

U kategoriji pokloni za nju ne možete pronaći obične poklone za žene. Ovde su posebni pokloni za devojke i žene, namenjeni iskazivanju jakih ljubavnih emocija, poštovanja, pažnje. Možete uvek pokloniti parfeme, kozmetičke preparate, cveće, garderobu, ali svi ti ženski pokloni su samo standardni pokloni vidjeni već mnogo puta. Ako zaista žeite da budete originalni, poklonićete joj neki neuobičajen i jedinstveni poklon sa jasnom porukom.
Ovde možete izabrati mali svakodnevni poklon za nju, koji se šalje bez ikakvog povoda, ali i unikatni jedinstven poklon za ženu, koji se šalje samo za posebne prilike. U ovoj kategoriji prezentujemo vam poklon za devojku, poklon za ženu, poklon za drugaricu i ceo niz poklona namenjen isključivo lepšem polu. Svaka žena ima svoj poseban stil i ukus. Na ovoj stranici možete pronaći orginalni poklon za svaku ženu. U slučaju da niste našli ništa što vam odgovara kontaktirajte nas i napravićemo posebnu poklon korpu za devoku ili ženu, prilagodjenu Vašim željama.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon korpe, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Additional information

Weight 10 kg
Dimensions 50 × 50 × 50 cm

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona sa dostavom poklona. Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima. Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite. Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon. Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva. Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lična dostava poklona. Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.
Poklon Korpe Portobello
Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš originalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poklon korpa Moet Duo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…