Ljubavni pokloni

Zaljubljeni ste i treba Vam poklon koji će pokazati Vaša osećanja? Ljubavni pokloni su originalni pokloni za zaljubljene. Naši romantični pokloni, koji šalju poruku ljubavi, su prava ideja za Vaš savršen poklon ljubavi.

Ljubavni pokloni

Ljubavni pokloni su pokloni koji šalju poruku ljubavi osobama u koje smo zaljubljeni. Pokloni za zaljubljene moraju da budu  izabrani sa ljubavlju i u skladu sa željama Vaše drage osobe.  Ako uspete da pravilno izaberete Vaš ljubavni poklon, to će biti trajna uspomena koje će se rado sećati kad pomisli na Vas. Poklon za zaljubljene mora da šalje poruku ljubavi i romantike. Romantični poklon se kupuje na vreme, a ne u zadnji čas. Dobro izabran poklon treba da predstavlja pravo iznenadjenje. Potrebno je da deluje da ste uložili puno truda i vremena u kupovinu i izbor Vašeg poklona. Svaka osoba voli da je voljena i jedinstvena, a to možete postići sa dobro izabranim ljubavnim poklonom. Ljubavni pokloni se ne poklanjaju samo za Dan zaljubljenih ili 8 mart. Poklanjanjem romantičnih poklona, pokazujete Vašoj dragoj osobi da vam je stalo do nje i da gajite jaka ljubavna osećanja ka njoj
Probaćemo da Vam damo ideje za Vaš ljubavni poklon.

Izbor romantičnih poklona

Pokloni ljubavi iz našeg asortimana, uglavnom u svom sastavu imaju, bombonjeru u obliku srca, plišanu igračku, čokoladnu ružu ili neki drugi proizvod, koji asocira na ljubav. Svojim aranžmanom uvek šalju jaku poruku o Vašim emocijama. Naši originalni ljubavni pokloni su, Ferrero buketi, ljubavne poklon korpe, poklon setovi za zaljubljene, natpisi I Love You od čokoladica, čokoladne ruže. Ljubavni pokloni za nju i ljubavni pokloni za njega su ravnomerno rasporedjeni u našem asortimanu. Sastavni deo našeg asortimana su, mali svakodnevni pokloni ljubavi, ali i originalni luksuzni ljubavni pokloni.

Šta pokloniti devojci

Ako tražite ljubavni poklon za devojku, preporučujemo Ferrero bukete. Oni su originalan poklon za zaljubljene. U ponudi su u raznim sastavima, većinom su u obliku srca, Samo sa Ferrero čokoladicama, sa plišanom igračkom, čokoladnom ružom i malim šampanjcem. Predstavljaju najbolji poklon za zaljubljene devojci. Pravi romantični poklon devojci, u koju ste zaljubljeni

Šta pokloniti dečku

Tražite poklon ljubavi dečku? Poklon set Ferrero I Love You je idealan izbor. Originalan poklon za dečka koga volite. Predlažemo Vam da potražite ideju za poklon ljubavi muškarcu, u našem asortimanu muških poklon setova i poklon korpi za muškarce. Velike poklon korpe su pravi predlog za luksuzni romantični poklon.

Poklon pomirenja

U slučaju da, zbog neke vaše greške, trenutno Vaša draga osoba neće da čuje za Vas, probajte da izgladite stvar tako što ćete izabrati luksuzan poklon  pomirenja za zaljubljene i angažujte našu ličnu dostavu. Velike su šanse da će posle prijema Vašeg poklona, postojati dobre šanse da izgladite vaš odnos. Naši originalni pokloni ljubavi, svojim izgledom i sastavom, oduševiće i najprobirljivije osobe.

Kada izaberete pravi poklon za zaljubljene, obavezno kupite cveće i izvedete dragu osobu na večeru, gde ćete joj uručiti svoj poklon. Setite se i sledećeg, uz svu romantiku poklanjanja, potrebno je da provedete više vremena sa svojim partnerom i posvetite mu punu pažnju i ljubav.
Ako niste u mogućnosti sami da uručite vaš poklon, tu smo mi da Vam pomognemo. Odabirom lične dostave poklona, možete rešiti sve Vaše probleme. Vaš ljubavni poklon uručiće naši pouzdani kuriri  tačno u dogovoreno vreme i naželjenu adresu.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš savršen poklon ljubavi, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon, a naročito ljubavni poklon, uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite Vašu poruku ljubavi, koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi ljubavno iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije ljubavni pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon za zaljubljene. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme (9-20) koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Love gifts

Love gifts are gifts that send a message of love to the people we are in love with. Gifts for lovers must be chosen with love and in accordance with the wishes of your loved one. If you manage to choose your love gift correctly, it will be a lasting memory that he will fondly remember when he thinks of you. A gift for lovers must send a message of love and romance. A romantic gift is bought on time, not at the last minute. A well-chosen gift should be a real surprise. It should appear that you invested a lot of effort and time in buying and choosing your gift.

Every person likes to be loved and unique, and you can achieve this with a well-chosen love gift. Love gifts are not only given for Valentine’s Day or March 8. By giving romantic gifts, you show your loved one that you care about them and that you have strong feelings of love for them.
We will try to give You ideas for your love gift.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category gifts for women online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services