Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon set „Nes Gold“

4,700.00 rsd

Sastav seta:

Instant kafa „Nes Gold“ 100 gr

Bombonjera „Grazia“ 200 gr

Čokolada „Delicadore Irish Cream“ 200 gr

Čokolada „Delicadore Caramel“ 200 gr

Italijanske praline „Witors Noir“ 250 gr

Šolja za kafu 2 komada

Ukrasna kutija

Celofan, mašna

Poklon korpe do 5.000 na You Tube.

 

Na zalihama

Opis

Poklon set „Nes Gold“

Poklon set „Nes Gold“ spada u grupu poklon setova sa kafom.

U ukrasnoj kutiji, napravljen je jedan lep aranžman, sastavljen od Nes Gold kafe, kvalitetnih slatkiša i dve šolje za kafu. Poklon set je namenjen kao poklon za osobe koje uživaju u ritualu ispijanje kafe u dvoje. Pravi poklon za sve koji uživaju u kvalitetnoj nes kafi.

Još poklon setova sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina2 kg
Dimenzije17 × 12 × 17 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.