Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon gajbica Trijumf

(2 customer reviews)

14,200.00 рсд

Sastav gajbice:

Srpsko belo vino “Trijumf Barrique ” podrum Aleksandrović 0,75 l

Bombonjera “Premier Paleta” 200 gr

Bombonjera “Choco Me” tamana čok. sa karamelom i japanskim citrusom 110 gr

Čokolada “Choco Me” mlečna sa 23 karatnim zlatom, kokosovim čipsom i kandiranim laticama ljubičice 110 gr

Bombonjera “Choco Me” kriške manga prelivene tamnom čok. 70 % cacao 120 gr

Čokoladne kugle “Ferrero Rocher” 50 gr

Čokoladne bombone “Fondente Milk” 50 gr

Ukrasna drvena gajbica

Rafija, dekoracija

Celofan, mašna

Poklon korpe od 10.000 do 20.000 na You Tube.

Out of stock

Description

Poklon gajbica Trijumf

Poklon gajbica Trijumf spada u luksuzne poklon gajbice sa vinom.

U prelepoj natur gajbici od drveta, sa dominantnom crnom bojom i uz puno rafije, u okruženju punom najkvalitetnijih slatkiša, ugnezdilo se Srpsko belo vino Trijumf Barrique iz podruma Aleksandrović.

Poklon gajbica sadrži posebno belo vino iz podruma Aleksandrović. To je Trijumf Barrique. Ova poklon gajbica je namenjena muškarcima koji su odmereni, kvalitetni i vole da uživaju u kvalitetnom vinu.

Trijumf Barrique

je vino iz podruma Aleksandrović. To je vino ntenzivne žute boje i uljane strukture koja unapred obećava punoću i ekstraktivnost. Na mirisu uz kompleksne mirise ananasa, manga, breskve i sušene smokve praćene lakim tonovima vanile, pečenih lešnika i oraha, konačno nudi zaokružen i pun ukus u kome se prepoznaju zrele jabuke, citrusi, tropsko voće i breskve. Sofisticiran dodir vanile i jasno izražena mineralnost, u sinergizmu sa prijatnim kiselinama daje svežinu i obećava svetlu i dugotrajnu budućnost vinu u boci. Ovo vino je idealno da se pije uz bela mesa, uz rečnu i morsku ribu, a odlično se slaže sa pilećim mesom, kozjim sirom, paradajzom i sezonskim salatama. Najbolje kada se na trpezi pored Trijumfa nađu smuđ ili dimljeni šaran.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Poklon gajbice

Poklon gajbice su  jedna potpuno nova kategorija poklona. To su pokloni spakovani u posebne drvene ukrasne gajbice.

U želji da napravimo nešto novo u pakovanju poklona, kreirali smo za Vas posebnu ediciju poklona spakovanih u posebne ukrasne drvene gajbice. Ukrasne gajbice koje koristimo su napravljene od drveta, i ima ih u nekoliko veličina i oblika.

Ako poželite nekoga da obradujete neuobičajenim poklonom, na pravom ste mestu. U ovoj kategoriji možete pronaći poklon gajbice prelepih aranžmana, od malih poklon gajbica za svakodnevne poklone do velikih, eksluzivnih, luksuznih poklon gajbica, za posebne prilike, od kojih zastaje dah.

Tražite ljubavni poklon, ukrasne gajbice u obliku srca su pravi izbor za Vas. Svaki od ovih poklona je aranžiran tako  da pokazuje vaše prave emocije ka voljenoj osobi. Poruka koju ovi pokloni šalju ne može se pogrešno razumeti.

Potreban Vam je ozbiljan poslovni poklon. Luksuzne poklon gajbice predstavljaju novu gamu poslovnih poklona. Izuzetno ukusno dizajnirane, sa najkvalitetnijim proizvodima u svom sastavu,predstaljaju pravi poklon za vase najvažnije poslovne saradnike.

Napravili smo i nekoliko poklon gajbica sa etno motivima Srbije za vase strane poslovne prijatelje.

U ovoj grupi možete pronaći i pravi poklon za rodjendan ili poklon za godišnjicu.

Napravili smo za vas novu grupu poklona koji se razlikuju od svih standarnih poklona. Na vama je da to polako pručite i probate da nadjete Vaš ideaan poklon.

Pokloni iz ove grupe ostavljaju ustisak i kod ravnodušnih.

Sve proizvode iz kategorije poklon gajbice možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon.

Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona:

(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu dostavu poklona vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNA DOSTAVA poklona važi samo za grad Beograd (uže područje).

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama. Sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.

KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.

Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Brand

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello

Poklon Korpe Portobello je prodavnica poklona. Pronadjite Vaš orginalni poklon za rodjendan u našem gift shopu. Online prodaja poklona, sa dostavom poklona.Luksuzna prodavnica poklona, poklon korpi i poklon setova. Spada u grupu ekskluzivnih radnji sa poklonima.

Da li ste se nekada našli u situaciji da niste imali dovoljno vremena za odabir ovakvih predmeta kojima biste iznenadili drage osobe ili pak niste imali inspiraciju za to? Naš gift shop je mesto na kojem ćete u svakom tenutku moći da odaberete poklone, čak i za one najzahtevnije. Bez obzira na povod poklona, budite sigurni da ćete u ovoj, jednoj od najlepših galerija poklona u Beogradu, pronaći pravi poklon.

Zbog toga, vreme sačuvajte za sebe i svoje najmilije

a posao koji uključuje pripremu poklona prepustite nama. Našu radnju sa poklonima možete posetiti lično. Ukoliko više volite online kupovinu, galeriju sa gotovim poklonima možete pogledati i putem našeg sajta. Na raspolaganju su vam pokloni kao što su – poklon korpe, poklon setovi, poklon kutije, korpe sa slatkišima, korpe sa vinima, čokoladni pokloni i mnoga druga iznenađenja.

Izbor poklona

Ako ste u potrazi za najlepšim poklonima, ekskluzivnim poklonima, luksuznim poklonima, poklonima za rođendan, poklonima za godišnjice, poklonima za svadbe, poklonima za krštenja, poklonima za slave, poklon korpe Portobello su destinacija koju biste trebali da posetite.

Mi imamo odgovor na česta pitanja – šta kupiti za poklon, kakav poklon, koji poklon, šta pokloniti, gde kupiti poklon. Danas kada je vreme najvrednije, nije lako posvetiti pažnju svima podjednako, ali uz dobru organizaciju možemo postići sve što poželimo. Nemojte to zaboraviti. Posetite naš sajt i za samo par minuta pronađite inspiraciju za vaš pravi poklon.

Elegantni pokloni, ljubavni pokloni, originalni pokloni, unikatni pokloni, interesantni pokloni, deo su naše standardne ponude. Etno poklon korpe sa suvenirima iz Srbije spadaju u grupu najlepših etno poklona i predstavljaju najbolji poklon za prijatelje ili saradnike iz inostranstva.

Mislili smo i na vase poslovne saradnike, pa je naš asortiman bogat i ponudom poslovnih poklona i korporativnih poklona.

Online prodaja

Ukoliko se odlučite za online kupovinu poklona, mi ćemo poklon poslati  ili isporučiti poklon na kućnu  ili poslovnu adresu. Dostava poklona, poklon korpi, poklon setova i ostalih poklona se vrši u saradnji sa kurirskim službama. Po želji kupca, na teritoriji Beograda pružamo mogućnost lične dostave.

Online prodavnica poklona prima porudžbine 24 časa, tokom cele nedelje. Pokažite pažnju dragim ljudima i pošaljite im jedinstven poklon.

Poklon Korpe Portobello

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 30 × 30 × 30 cm

2 reviews for Poklon gajbica Trijumf

  1. Woodrow

    Quality articles or reviews is the key to attract the users to pay a
    visit the site, that’s what this website is providing.

  2. Domingo

    Hurrah, that’s what I was searching for, what a information! present here at this website,
    thanks admin of this web page.

Add a review

Your email address will not be published.