Pokloni do 10000 din

Orginalni pokloni za rodjendane, godišnjice i proslave. Jedinstveni pokloni sa cenom do 10000 dinara.

Pokloni do 10000 din

Pokloni do 10000 din su orginalni luksuzni pokloni za rodjendan, pokloni za devojke, pokloni za muškarce, i ostali pokloni sa cenom do 10000 dinara.
Uvek postoje prilike kada želimo nekoga da obradujemo malo većim poklonom. U nekim slučajevima kada birate poklon potrebno je odvojiti malo više novca. Osobe kojima poklanjate imaju veliki značaj u vašem životu ili slave neku bitnu godišnjicu ili rodjendan. Ako trebate nekome da se odužite za uslugu koju vam je učinio, ovo je pravo mesto da nadjete vaš pravi poklon.
U ovoj grupi se nalaze elegantne poklon korpe, poklon gajbice, poklon setovi i ostali pokloni, kvalitetnih sadržaja i prelepih aranžmana. Možete pronaći korpice sa ljubavnim motivima, ali i velike poklon korpe namenjene poslovnim partnerima i prijateljima.
Poklon za ženu do 10000, poklon za muža do 10000, poklon devojci do10000, poklon dečku do 10000. Poklon za godišnjicu do 10000 kao i pokloni za sve druge prilike su sastavni deo ove grupe poklona. Nudimo vam veliki izbor, poklona sa vinom, poklona sa viskijem. poklona sa šampanjcem, sa srpskim etno motivima, ljubavnih i drugih poklona.
Savetujemo Vas da polako pogledate sliku i sastav svakog našeg poklona iz ove grupe. Sigurni smo da se medju proizvodima ove kategorije nalazi i Vaš idealan poklon. Garantujemo vam da jedinstveni pokloni iz ove grupe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije pokloni do 10000 din, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.