Mogućnost lične isporuke za Beograd.

Poklon korpa „Chenet Ice“

6,650.00 rsd

Sastav korpe:

Francusko penušavo vino „JP. Chenet Ice edition“ 0,7 l

Čaša za šampanjac

Belgijska bombonjera „Delaf Gold“ 200 gr

Belgijska bombonjera „Guylian Gold“ 125 gr

Ferrero Rocher 50 gr

Čokoladne bombone „Merci Crocant“ 200 gr

Ručno radjena i gravirana drvena korpa

Celofan, ukrasna mašna

Poklon korpe od 5.000 do 10.000 na You Tube.

Na zalihama

Opis

Poklon korpa „Chenet Ice“

Poklon korpa „Chenet Ice“ spada u grupu poklon korpi sa šampanjcem.

U prelepoj, ručno rađenoj, drvenoj korpi, spakovali smo za Vas u predivnom aranžmanu, penušavo vino JP.Chenet Ice sa nekoliko odabranih kvalitetnih slatkiša i šampanjskom čašom. Ova poklon korpa je idealan poklon za ženske osobe koje vole lagana i voćna penušava vina.

JP. Chenet Ice

je penušavo vino voćno blistave svetlo žute boje sa svetlo zelenkastim nijansama. U aromi mu dominiraju svežina, cveće, tropsko voće i argumi.

Još poklon korpi sličnog sadržaja, možete videti ovde.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje. KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE. Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Lično preuzimanje:

Postoji opcija ličnog preuzimanja poklona u našem gift shop-u. Izabrani poklon možete videti, preuzeti i sami uručiti osobi kojoj je namenjen.

Lična isporuka:

Ako prilikom naručivanja izaberete opciju LIČNA ISPORUKA, svi Vaši problemi sa uručivanjem poklona biće rešeni. Na Vama je samo da u dogovoru sa nama izaberete dan i vreme za isporuku. Ličnu isporuku vršimo SVIM DANIMA u nedelji od 09.00 do 22:00 h!

U mogućnosti smo da uslugu lične dostave izvršimo samo par sati od momenta proknjižene uplate!

Naši kuriri će na adekvatan način uručiti Vaš poklon na željenu adresu u traženo vreme.

Na Vama je samo da sačekate obaveštenje o izvršenoj isporuci i da uživate u pozivu zahvalnosti i oduševljenja koji sledi kada Vam se javi osoba kojoj ste poslali poklon.

Opcija LIČNE ISPORUKE važi samo za grad Beograd (uže područje).

Pored online kupovine, sve naše poklone možete i direktno pogledati, izabrati i platiti na licu mesta u našem gift shop-u Portobello na Novom Beogradu, bez obzira na opciju dostave koju ste izabrali.

Dodatne informacije

Težina3 kg
Dimenzije30 × 20 × 030 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.