Etno pokloni

Ako tražite originalan poklon sa suvenirima iz republike Srbije, naši etno pokloni su pravi izbor za Vas. Sigurni smo da se ovde nalazi Vaša ideja za poklon iz Srbije. Poklon korpe sa suvenirima iz Srbije su idealan poklon za Vašeg prijatelja iz inostranstva. Pregledajte našu ponudu, ekskluzivni pokloni iz Srbije i izaberite Vaš etno poklon.

Etno pokloni

Etno pokloni iz Srbije su pokloni koji u čijem se sastavu nalaze tradicionalni i autentični suveniri iz republike Srbije. Suvenir je predmet koji se čuva kao uspomena na odredjeni dogadjaj mesto ili osobu. Reč je francuskog porekla i znači uspomena sa putovanja. Suveniri su uvek autentični i prepoznatljivi.

Kada su u pitanju etno suveniri Srbije, najčešće se radi o predmetima naših zanatlija i domaće radinosti. Ove vrste suvenira su idealni za one koji traže nešto iskreno i autentično. Originalni etno pokloni iz Srbije uključuju predmete kao što su, magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa motivima naše zemlje.

Tradicionalni suveniri iz Srbije su poklon koji je istinski odraz srpske kulture. Pokloni iz Srbije su idealni za one koji poštuju tradicionalnu kulturu zemlje. Ovi pokloni će omogućiti ljudima da pronađu pravi izraz srpske kulture i pruže im mogućnost da pokažu svoju ljubav prema njoj. Etno pokloni će pružiti osobi osjećaj istinske autentičnosti i toplinu.

Etno shop

Naša etno prodavnica Vam predstavlja kategoriju tradicinalni pokloni iz Srbije. Pokloni iz Srbije (online pokloni Srbija), su ovde grupisani na jednom mestu Ekskluzivni  pokloni iz Srbije koje možete pronaći u našoj etno shopu, su poklon korpe sa suvenirima, poklon setovi sa etno motivima, buklije, kožni rokovnici sa atributima Srbije i drugi etno suveniri iz Srbije

U našoj online etno prodavnici možete pronaći originalan poklon iz Srbije za bilo koju priliku. Ovi etno pokloni ne samo da će biti poseban dar za dragu osobu, već će im omogućiti da zauvek zadrže uspomene na Srbiju. Svi suveniri iz Srbije su ručno izrađeni od strane iskusnih majstora iz različitih delova Srbije. Etno pokloni predstavljaju tradicionalnu kulturu i običaje Srbije u posebnom stilu.

Mali pokloni iz Srbije

Tražite mali poklon suvenir iz Srbije? Napravili smo za Vas, posebnu ponudu, mali suveniri iz Srbije. To su mali poklon setovi, koji sadrže suvenir sa motivima Srbije i slatkiš. Aranžirani su sa puno rafije, i predstavljaju pravi autentični poklon iz Srbije. Svojim prelepim izgledom, oduševiće svakog Vašeg prijatelja iz inostranstva. U ponudi su i setovi sa rakijom i srpskim vinom.

Poklon korpe sa suvenirima iz Srbije

Etno poklon korpe iz Srbije su originalan poklon prijatelju, familiji ili bilo kome drugome. One predstavljaju divan način za podelu tradicionalne srpske kulture u svim delovima sveta. Poklon korpe iz ove grupe obavezno sadrže srpske proizvode za poklon, koji imaju etno motiv Republike Srbije. Ove etno poklon korpe, mogu biti dizajnirane po želji kupca, a to uključuje i izbor proizvoda i boja. Etno korpe sadrže veliki broj tradicionalnih etno prizvoda i suvenira iz Srbije i idealna su prilika da se pohvalite regionalnom kulturom Srbije. Etno poklon korpa iz Srbije je poseban poklon koji se razlikuje od običnih poklona Uživajte i uz luksuzni poklon iz Srbije i podelite ljubav, tradiciju i kulturno nasleđe!

Jedinstveni pokloni za prijatelje iz inostranstva

Ako tražite poklon za Vašeg prijatelja iz inostranstva, pravi izbor za vas su luksuzni etno pokloni. U našim poklon korpama sa etno motivima (srpska korpa) pronaći čete orginalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije.  To su luksuzne poklon korpe u kojima se obavezno nalaze i ekskluzivne srpske rakije. Ovo su naše domaće rakije vrhunskih proizvodjača u luksuznim pakovanjima. Sa obiljem suvenira i srpskih prizvoda, uz obaveznu luksuznu rakiju, predstavljaju pravi ekskluzivan poklon iz Srbije, za Vaše strane poslovne saradnike i prijatelje. Poklanjajući ove etno poklon korpe, svojim stranim poslovnim prijateljima i saradnicima, poklanjate luksuzan poklon suvenir, koji podseća na lepe i nezaboravne uspomene iz naše predivne i gostoprimljive zemlje. Srpska korpa je pravi etno suvenir iz Srbije. Na Vama je samo da izaberete poklon iz Srbije koji najviše odgovara vašim prijateljima.

Ako i dalje ne nalazite Vaš poklon iz Srbije, slobodno nas kontaktirajte, i u saradnj sa Vama, pokušaćemo da napravimo poklon kakav ste tražili.

Obavezno napišite adekvatnu poruku uz poklon

Kada ste izabrali Vaš poklon iz Srbije, obavezno dodajte personalizovanu karticu kako biste poklon učinili posebnim. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Prosledite nam poruku ( na srpskom ili engleskom jeziku) i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi poklon bio kompletan, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije etno pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš etno gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon iz Srbije. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici suvenira u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme (09-20) koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave poklona je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Ethno gift

If you are looking for an original gift with souvenirs from the Republic of Serbia, our ethnic gifts are the right choice for you. We are sure that here is your idea for a gift from Serbia. Gift baskets with souvenirs from Serbia are the ideal gift for your friend from abroad. Browse our offer, exclusive gifts from Serbia and choose your ethnic gift.

Ethnic shop

Our ethnic store presents the category of traditional gifts from Serbia. Gifts from Serbia (online gifts from Serbia) are grouped here in one place. Exclusive gifts from Serbia that you can find in our ethnic shop are gift baskets with souvenirs, gift sets with ethnic motifs, book covers, leather diaries with attributes of Serbia and other ethnic souvenir from Serbia

In our online ethnic store, you can find an original gift from Serbia for any occasion. These ethnic gifts will not only be a special gift for a loved one, but will allow them to keep memories of Serbia forever. All souvenirs from Serbia are handmade by experienced craftsmen from different parts of Serbia. Ethnic gifts represent the traditional culture and customs of Serbia in a special style.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category etno gift or come to our gift shop to choose your ideal gift yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services