Etno pokloni

Ako tražite originalan poklon sa suvenirima iz republike Srbije, ovde možete pronaći autentične i jedinstvene poklone sa etno motivima republike Srbije. Bilo da tražite poslovni etno poklon za prijatelje iz inostranstva ili tradicionalni poklon iz Srbije, sigurni smo da ćete u našem asortimanu pronaći vaš idealan etno poklon.

Etno pokloni

Etno pokloni iz Srbije su pokloni koji u svom sastavu sadrže tradicionalne i autentične suvenire iz republike Srbije. Suvenir je predmet koji se čuva kao uspomena na odredjeni dogadjaj mesto ili osobu. Reč je francuskog porekla i znači uspomena sa putovanja. Suveniri su uvek autentični i prepoznatljivi. Kada su u pitanju etno suveniri Srbije, najčešće se radi o predmetima naših zanatlija i domaće radinosti. Ove vrste suvenira su idealni za one koji traže nešto iskreno i autentično. Naši etno pokloni iz Srbije uključuju predmete kao što su, magneti, snežne kugle, šolje, privesci, čoklolade sa slikama manastira u Srbiji, frule, šajkače, buklije, liciderska srca i niz drugih proizvoda (etno suveniri) sa etno motivima naše zemlje.
Tradicionalni suveniri iz Srbije idealni su za one koji žele poklon koji je istinski odraz srpske kulture. Ovi etno pokloni iz Srbije su idealni za one koji poštuju tradicionalnu kulturu zemlje. Pokloni koji će omogućiti ljudima da pronađu pravi izraz srpske kulture i pruže im mogućnost da pokažu svoju ljubav prema njoj. Orginalni etno pokloni će pružiti osobi osjećaj istinske autentičnosti i toplinu.
U našoj online prodavnici možete pronaći idealan etno poklon iz Srbije za bilo koju priliku. Ovi pokloni ne samo da će biti poseban dar za dragu osobu, već će im omogućiti da zauvek zadrže uspomene na Srbiju. Svi etno pokloni su ručno izrađeni od strane iskusnih majstora iz različitih delova Srbije. Etno pokloni predstavljaju tradicionalnu kulturu i običaje Srbije u posebnom stilu.

Etno poklon korpe

Naše etno poklon korpe iz Srbije su originalan poklon prijatelju, familiji ili bilo kome drugome. One predstavljaju divan način za podelu tradicionalne srpske kulture u svim delovima sveta. Poklon korpe iz ove grupe obavezno sadrže proizvode koji imaju etno motive Republike Srbije. Neke od ovih etno poklon korpi mogu biti dizajnirane po želji kupca, a to uključuje i izbor proizvoda i boja. Ove etno korpe sadrže veliki broj tradicionalnih etno prizvoda i suvenira iz Srbije i idealna su prilika da se pohvalite regionalnom kulturom Srbije. Etno poklon korpa iz Srbije je poseban poklon koji se razlikuje od običnih poklona Uživajte u etno poklon korpi iz Srbije i podelite ljubav, tradiciju i kulturno nasleđe!

Etno poklon korpe iz Srbije prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Jedinstveni pokloni za prijatelje iz inostranstva.

Ako imate dilemu šta pokloniti Vašim prijateljima ili poslovnim partnerima iz inostranstva na pravom ste mestu. Pokloni iz Srbije (online pokloni Srbija), su ovde grupisani na jednom mestu. U našim poklon korpama sa etno motivima (srpska korpa) pronaći čete orginalne autentične i ručno radjene predmete (suveniri Srbije) koji oslikavaju lepotu i raskoš Srbije.
U većini poklon korpi iz ove kategorije obavezno se nalaze i ekskluzivne srpske rakije. Ovo su naše domaće rakije vrhunskih proizvodjača u luksuznim pakovanjima. Ove poklon korpe su pravi pokloni iz Srbije za Vaše strane poslovne saradnike i prijatelje. Poklanjajući etno poklon korpe, svojim stranim poslovnim prijateljima i saradnicima, poklanjate poklon suvenir, koji podseća na lepe i nezaboravne uspomene iz naše predivne i gostoprimljive zemlje. Srpska korpa je pravi etno suvenir iz Srbije. Na vama je samo da izaberete poklon iz Srbije koji najviše odgovara vašim prijateljima.

Etno pokloni iz Srbije prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije etno pokloni, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.