Poklon setovi

Tražite originalan poklon set za poklon dragoj osobi. Naši jedinstveni pokloni u ukrasnim kutijama su pravi poklon za svaku priliku. Svaki od ovih jedinstvenih poklon setova svojim sadržajem, sastavom i izgledom šalje drugačiju poruku.

Poklon setovi

Kada se spomene poklon set većina ljudi uvek pomisli da su u pitanju kozmetički poklon setovi. To ne mora uvek biti pravilo. U prilici smo da Vam predstavimo novu vrstu poklon setova. To su luksuzni poklon setovi sastavljeni od slatkiša, pića, nakita, galanterije, pribora za tompuse, spakovani u ukrasne poklon kutije. Naši pokloni u kutijama, su prigodan poklon za svaku priliku. Predstavljaju idealan poklon za ženu, luksuzni poklon za muškarca, a poklon set bez alkohola možete poklanjati i deci.
Naši originalni poklon setovi Vam omogućavaju, da poklonite više poklona u jednoj ukrasnoj kutiji i to može biti zaista jedinstven poklon. Pokloni u ukrasnim kutijama, se mogu prilagoditi individualnim potrebama, interesovanjima i ukusima osobe koja prima poklon. Zato su ovi poklon paketi idealni kao poklon za rodjendan ili godišnjicu.

U našoj ponudi poklon setova, su i mali poklon setovi, koji sadrže neku sitnicu i čokoladu. Kada tražite neki mali znak pažnje, oni su pravo rešenje. Potreban Vam je malo ozbiljniji poklon u kutiji, naši setovi sa vinom i slatkišima, su možda dobra ideja za poklon. Kutija za vino, sa dobrim vinom i kvalitetnim čokoladnim bombonama, je pravi poklon set za prijatelje. Luksuzan poklon set, sa pićem, galanterijom, nakitom, uvek je dobar poklon za važne rodjendane ili godišnjice.
Pregledajte našu ponudu setova i probajte da pronadjete ideju za Vaš poklon u kutiji. Ako Vam se ne svidja nijedan od naših modela setova, slobodno nas kontaktirajte, i probaćemo da zajedno sa Vama napravimo Vaš originalan  poklon u kutiji.
Poklanjanje poklon setova je uvek bolja opcija, Vaš poklon neće biti nešto što svi poklanjaju.

Poklon setovi za muškarce

Naši muški setovi za poklon su dizajnirani za savremenog muškarca. Sastavljeni su od ekskluzivnih pića, luksuznih slatkiša, muške galanterije, pribora za pušenje i drugih muških sitnica. Ovi kompleti poklona su odličan način da pokažete svoju ljubav i zahvalnost bilo kom muškarcu u Vašem životu. Poklon kutije za muškarce sa viskijem i kožnom galanterijom su pravi poklon za muža. Ako Vam treba poklon za dečka, poklon set za muškarca, sa dobrim viskijem, cigarom i adekvatnim  slatkišem, je dobitna kombinacija. Bez obzira na to za kog muškarca kupujete poklon, muški poklon set je savršen poklon za njega.

Ako Vam ne odgovaraju naši poklon paketi za muškarce, slobodno pozovite našu prodavnicu poklona, i naše ljubazno i obučeno osoblje će Vam pomoći da kreirate Vaš lični poklon set za muškarca.

Poklon setovi za žene

Poklonite posebnoj ženi u svom životu prelep poklon set za žene. Naši poklon paketi za žene su napravljeni od šampanjaca, kvalitetnih slatkiša, plišanih igračaka, nakita, ženske galanterije, spakovanih u prelepe ukrasne kutije.

Ako Vas muči pitanje, šta pokloniti devojci, neki set za žene sa plišanim igračkama, pićem i slatkišima u obliku srca, je dobar izbor. Treba Vam poklon za ženu, tu su naši ženski setovi sa šampanjcem, slatkišima i galanterijom. Želite da obradujete sestru, set sa vinom i slatkiš u prelepoj ukrasnoj kutiji su pravi izbor. Tražite poklon za ljubitelja čokolate, slatki poklon set je pun pogodak. Bez obzira na to šta voli, ovi poklon setovi su savršen način da joj pokažete koliko je volite i cenite. Ako želite da pokažete svoju ljubav i zahvalnost za bilo koju posebnu ženu u Vašem životu, ženski poklon setovi su odličan način. Luksuzni poklon paketi za žene su dobar poklon za rodjendan ili godišnjicu.
Ne nalazite Vaš poklon u kutiji za žene, kontaktirajte nas i naše iskusno osoblje će Vam pomoći da pronadjete idealan poklon za Vašu posebnu osobu.

Personalizujte Vaš poklon set

Da bi Vaš poklon u ukrasnoj kutiji bio savršen, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa Vašom prelepom porukom. Svaki poklon uz odgovarajuću ličnu poruku ostavlja mnogo jači utisak. Smislite poruku koja će ostaviti pravi utisak. Prosledite nam poruku i mi ćemo uraditi sve ostalo. Da bi iznenadjenje bilo kompletno, preporučujemo Vam opciju lična dostava poklona.

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon setovi, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete Vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lična dostava poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.

Gift sets

You are looking for an original gift set for a loved one. Our unique gifts in decorative boxes are the right gift for any occasion. Each of these unique gift sets sends a different message with its content, composition and appearance.
When a gift set is mentioned, most people always think of cosmetic gift sets. That doesn’t always have to be the rule. We have the opportunity to present you a new type of gift sets. These are luxury gift sets made up of sweets, drinks, jewelry, haberdashery, cigars accessories, packed in decorative gift boxes. Our gifts in boxes are a suitable gift for any occasion. They represent an ideal gift for a woman, a luxurious gift for a man, and you can also give a gift set without alcohol to children.

Original gift sets

Our original gift sets allow you to give several gifts in one decorative box and it can be a truly unique gift. Gifts in decorative boxes can be adapted to the individual needs, interests and tastes of the person receiving the gift. That’s why these gift packs are ideal as a birthday or anniversary gift.

In our offer of gift sets, there are also small gift sets, which contain some trinkets and chocolate. When you are looking for a small sign of attention, they are the right solution. If you need a slightly more serious gift in a box, our wine and candy sets might be a good gift idea. A wine box, with good wine and quality chocolate candies, is a real gift set for friends. A luxurious gift set, with drinks, haberdashery, jewelry, is always a good gift for important birthdays or anniversaries.
Browse through our offer of sets and try to find an idea for your gift in a box. If you don’t like any of our model sets, feel free to contact us, and we will try to create your original gift in a box together with you.

Giving gift sets is always a better option, your gift will not be something that everyone gives.

Gift delivery

You can buy and pay for all our gifts from the category gift sets online or come to our gift shop to choose your ideal gift for yourself. In addition to the personal collection of gifts in our gift shop, we are able to offer you the following types of gift delivery.
(If it is important to you that the gift that you have decided to be delivered on a certain day or at a certain time, our recommendation is that you MUST choose the personal gift delivery option.)

Personal gift delivery

Delivery by courirer services