Poklon setovi

Poklanjajući poklon setove šaljete razne poruke osobama kojim ih poklanjate. To mogu biti poruke ljubavi, pažnje, poštovanja, zahvalnosti. Svaki od ovih posebnih poklon setova pravljen je da svojim sadržajem, sastavom i izgledom šalje drugačiju poruku.

Poklon setovi

Kada se spomene poklon set većina ljudi uvek pomisli da su u pitanju kozmetički poklon setovi. To ne mora uvek biti pravilo. U prilici smo da Vam predstavimo novu vrstu poklon setova. To su luksuzni poklon setovi sastavljeni od slatkiša, pića, nakita, galanterije, pribora za tompuse, spakovani u ukrasne poklon kutije.
Naši poklon setovi su prigodan poklon za svaku priliku. Predstavljaju idealan poklon za žene i muškarce, a poklon set bez alkohola možete poklanjati i deci.

Poklon setovi

iz online prodavnice su savršen način da pošaljete idealan poklon nekome posebnom. Bilo da vam treba poklon za rodjendan, godišnjicu, praznik ili neki drugi datum, ovde ćete pronaći savršen poklon set koji će vaša voljena osoba sigurno ceniti. Pokon setovi vam omogućavaju, da poklonite više poklona u jednoj ukrasnoj kutiji i to može biti zaista jedinstven i promišljen poklon. Poklon setovi se mogu prilagoditi individualnim potrebama, interesovanjima i ukusima osobe koja prima poklon. Zašto onda ne pokloniti prelepi poklon set kao poklon za rodjendan.
Poklanjanje poklon seta je uvek bolja opcija, vaš poklon neće biti nešto što svi poklanjaju.

Sa našim poklon setovima nema promašaja.

Ako u našoj online prodavnici poklona, ne možete da nadjete odgovarajući poklon set, možete nas slobodno kontaktirati i naši ljubazni prodavci će vam pomoći da napravite poklon set koji ispunjava sve vaše želje.
Poklon setovi za muškarce, muški poklon setovi prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon setovi za muškarce

Naši poklon setovi za muškarce su dizajnirani za savremenog muškarca. Sastavljeni su od ekskluzivnih pića, luksuznih slatkiša, muške galanterije, pribora za pušenje i drugih muških sitnica. Ovi kompleti poklona su odličan način da pokažete svoju ljubav i zahvalnost bilo kom muškarcu u vašem životu. Ako vam treba poklon za dečka, dobar viski, cigara i adekvatni slatkiš spakovani na poseban način, daju dobitnu kombinaciju. Tražite poklon za muža, ekskluzivan viski, muški kaiš i dobri tompusi u ukrasnoj kutiji su pravi poklon. Bez obzira na to za kog muškarca kupujete poklon, sigurno ćete naći savršen poklon za njega.
Ako niste zadovoljni našim izborom u online prodavnici, slobodno pozovite našu prodavnicu poklona, i naše ljubazno i obučeno osoblje će vam pomoći da kreirate Vaš lični poklon set.
poklon setovi za žene prodavnica poklona Poklon korpe Portobello

Poklon setovi za žene

Poklonite posebnoj ženi u svom životu prelep poklon set. Naši poklon setovi za žene su napravljeni od šampanjaca, kvalitetnih slatkiša, plišanih igračaka, nakita, ženske galanterije, spakovanih u prelepe ukrasne kutije.
Ako Vas muči pitanje, šta pokloniti devojci, izaberite neki od naših setova sa plišanim igračkama, pićem i slatkišima u obliku srca. Treba Vam poklon za ženu, tu su naši setovi sa šampanjcem, slatkišima i galanterijom. Želite da obradujete sestru, vino i slatkiši u prelepoj ukrasnoj kutiji su pravi izbor. Tražite poklon za ljubitelja čokolate, slatki poklon setovi su pun pogodak. Bez obzira na to šta voli, ovi poklon setovi su savršen način da joj pokažete koliko je volite i cenite. Ako želite da pokažete svoju ljubav i zahvalnost za bilo koju posebnu ženu u vašem životu, poklon setovi su odličan način.
Ne nalazite vaš savršen poklon, kontaktirajte nas i naše iskusno osoblje će Vam pomoći da pronadjete idealan poklon za vašu posebnu osobu.

Personalizujte Vaš poklon set

Da bi vaš poklon bio savršen, obavezno dodajte personalizovanu karticu sa vašom prelepom porukom. Takođe nudimo ličnu dostavu kako bismo osigurali da vaši pokloni budu isporučeni na vreme.
Hvala što ste svratili u našu prodavnicu poklon setova!

Dostava poklona

Sve proizvode iz kategorije poklon setovi, možete kupiti i platiti online ili doći u naš gift shop da sami, uživo izaberete vaš idealan poklon. Osim ličnog preuzimanja poklona u našoj prodavnici poklona u prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste dostave poklona.
(Ako Vam je važno da se poklon za koji ste se odlučili dostavi odredjenog dana ili u odredjeno vreme, naša preporuka je da OBAVEZNO izaberete opciju lične dostave poklona.)

Lična dostava poklona

U ovoj vrsti dostave poklona Vi odredjujete datum i vreme isporuke poklona. Dostavu poklona vrše naši dostavljači u vreme koje Vi odredite. Neposredno po uručenju poklona dobijate mail o izvršenoj isporuci. Dostava poklona se odnosi samo na uže područje grada Beograda.

Isporuka kurirskim službama:

Ova opcija dostave je klasičnim kurirskim službama. One pokrivaju grad Beograd i celu teritoriju Republike Srbije, ali kod njih na žalost se ne može garantovati dan i vreme isporuke. Dostava preko kurirskih službi se ne vrši vikendom. Kod ovog načina dostave, mi predajemo pošiljku, posle uplate, kurirskim službama i sve informacije o dostavi možete dobiti od kurirske službe uz pomoć broja za praćenje.
KURIRSKE SLUŽBE NE GARANTUJU DAN I VREME ISPORUKE.
Posle predaje pošiljke kurirskoj službi mi više nemamo kontrolu nad istom.